HQ Patjaleijatarjoukset talvi 2018-2019

hq4cover

Loistava kattaus HQ patjaleijoja tulevalle kaudelle!

Viime kaudella saimme vihdoin vastattua pitkään olleeseen kysyntään ja tarjota suljettuja patjaleijoja saman tyylisellä hinnoittelulla mitä olemme pumpattavien kanssa tehneet vuosia! Tänä vuonna HQ otti meihin yhteyttä, että voisimmeko auttaa heitä varastossa olevien mallien kanssa ja tämähän meille sopii :)

Varastoon tulossa nyt kolmea eri mallia. HQ4 Matrixx, HQ Montana IX ja HQ Apex V

HQ4 Matrixx

hq4matrixx4

Matrixx on äärettömän kevyt ja mukava suljettu patjaleija. Se ei välttämättä ole nopein (ei ole muuten hidaskaan), mutta se on varmuudella yksi vakaimmista. Vakauden lisäksi Matrixx on yksi keveimmistä ellei kevein suljettu patjaleija. Tästä syystä leija lentää aivan mitättömässä tuulessa!

HQ4 Matrixx kite only 9m 749€, 12m 849€ & 18m 999€. Complete +250€

Tutustu tarjouksiin tarkemmin verkkokaupassamme!

HQ Montana IX 14m

montanaix

Toisena mallina saimme pienen erän HQ Montana IX leijaa. Tämä suorituskykyinen avoin patjaleija on nähnyt todella monta versiota ja hioutunut erittäin toimivaksi. Vaikka leijassa on suorituskykyä aloittelevan harrastajan ei tätä tarvi pelätä. Ja varsinkin 14m koko on liikkeissään leppoisa ja antaa mahdollisuuden harrastamiselle todella rauhallisissa tuulissa!

HQ Montana IX 14m Complete hinta 749€

Tutustu tarkemmin ja tilaa verkkokaupastamme!

HQ Apex V 11m

apexv

Apex on suunniteltu rauhalliseksi, helpoksi ja vakaaksi leijaksi. Tietysti tämä on todella hyvä kattaus aloittelevalle, mutta myös osaaville harrastajille jotka tahtovat juuri leppoista menoa. Lisäksi Apex on ollut toimiva kampe tunturissa missä halutaan juuri vain vakaata ja vaivatta lentävää leijaa!

HQ Apex V 11m Complete hinta 585€

Tutustu tarkemmin ja tilaa verkkokaupastamme!