kouluttajat

Harri Rautava
Lappis kiteope

Harri vastaa hyvin pitkälle koko Leijakoulu Lappiksen kurssien sisällöstä. Tämän lisäski Harri opettaa valtaosan Oulun kursseista sekä osan Lapin oppilaista. Harri on opettanut leijahiihtoa vuoden 2012 alusta saakka ja harrastanut leijasurffia vuodesta 2006. Suomen lisäksi opetuskokemusta on kertynyt mm. Mexicosta jossa Lappiksen kurssisisältö rikastui lajin alusta asti kouluttaneita opettajia seuratessa.

Keijo Alila
Kitemaikka Levi / Pallas

Kepu on on Lappiksen kestävyysurheileva eräjorma joka ei turhia ressaa! Viime talvena Keijo kävi hakemassa kovuutta koulutukseen Norjassa järjestettävässa VAKE kisassa. Keijon oppiin pääset todennäköisemmin Levillä tai Pallaksella järjestettävillä leireillä.

Antti
Kuopion kiteope

Antti on hurahtanut lajiin jo yli kymmenen vuotta sitten ja on edelleen väkevästi koukussa lajiin. Miehellä käyttää talvi ja kesähommat ja aikaajoin hurahtaa teknisempään freestyleen ja kapula pyörii selän takana

Akseli Kurttio
Kiteope, SUP-Ohjaaja & Purjelautacoach

Akseli on Lappiksen opettajakaartin young gun, mutta omaa silti yhden pisimmistä opetustaustoista. Talvella 2014 alkanutta kiteopetusta edelsi vuosien purjelautaopetusta merivoimissa.

Anne Kleemola
SUP- ja Purjelautaohjaaja

Nallikarin majakan surf center on Annen valtakuntaa! Surf centeriltä käsin Anne jakaa vesi- ja tuuliurheilun ilosanomaa opettaen suppailua, purjelautailun alkeita ja yleisesti jakamalla hyvää fiiistä!

Jyrki Vahlamo
Kajaanin kiteope

Jyrki on pitkänlinjan kitemies ja muutenkin kova ulkoilmamies. Kesäisin ihmisiä opastetaan melonnan ja SUP-lautailun saloihin ja talvella leijahiihtoon.

Eero Fuks
Kiteope hyvinkää

Eerolla on koko Lappisporukan pisin surffitausta. Purjelautailun Eero aloitti reilu 15v sitten ja purjalautakoulutustakin on takana 7 vuotta. Kitevuosia löytyy mittarista kunnioitettavasti jo 7 joten Hyvinkääläiset ovat kokeneissa käsissä!

 

Juha Niskanen
Lappeenrannan kiteope

Juha opettaa leijahiihtoa talvella Lappeenrannassa

ja sen lähialueilla. Lajin ympärivuotinen harrastusmahdollisuus,

monipuolisuus ja rento meininki vei tuuliurheilusta

pitävän miehen mukanaan välittömästi.

Hakeutuu mielellään erikoistilanteisiin 😉

Toni Laukka
Jyväskylän kiteope

Toni vastaa Jyväskylän koulutustoiminnasta. Tausta miehellä on tähän loistava koska kitehommien lisäksi mies vaikuttaa mm. hiihdonopettajana Riihivuorella!

Mirko Nieminen
Kiteope Helsinki

Mirko on original Viima kiteiliä ja laji on saanut alkunsa Timon opista. Talvella 2016 Mirko hyppäsi kouluttajan saappaisiin Helsingin alueella avustaen useamman harrastajan lajin pariin. Mirko on muutenkin superaktiivi lajin parissa toimien Larukite Ry:ssä sekä SPLL:n hallituksessa. Laji kaipaa lisää yhtä ahkeria ja vastuullisia kavereita :)