Ryhmäaktiviteetit

Onko suunnitteilla virkistyspäivä? Polttarit tai vain kaveriporukan kesken jotain speciaalia?

Aivan päällikkö ratkaisu on hypätä vähän mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla jotain uutta! Hyvällä porukalla uuden kokeminen on jotain aivan mahtavaa! 😀

Vuosien ajan olemme totettanut useita ryhmäaktiviteetteja pienistä muutaman hengen polttariporukoista useiden kymmenien henkilöiden yritysryhmiin.

Olemme rakentaneet muutamia esimerkkipaketteja joiden uskomme toimivan suurimmalle osalle, mutta mikäli haluat aktiviteetin johonkin tiettyyn paikkaan tai räätälöidä aikataulun olemme erittäin joustavia ja pystymme toteuttamaan hommat halutusti. Virkistys ja TyHy päivissä on yhdessä tekeminen se ykkösjuttu. Siksipä tarjoamme ryhmille mahdollisuutta valita välineistöä oman mieltymyksen, uskalluksen ja taitotason mukaan (lue hinnaston alta lisätietoja)

Oman päiväsi voit rakentaa helposti valitsemalla allaolevista

 

 

Kiikelinsaari – Kiikelinsaari on SUP-toimintamme keskuspaikka ja kiikelistä aukeaa mielettömät vesistöt jotka ovat erittäin suojaisia.

SUPpikoulu (vain SUP-laudoilla)

(Vain SUP-laudoilla) on n.2h kestävä ohjattu SUP-safari jossa alussa käydään kuivaharjoitteluna läpi lajin tekniikkaa ja perustaitoja. Tämän jälkeen teemme n.1,5h safarin jokisuistoon jossa kokoajan hierotaan melontatekniikkaa. Loistava valinta ryhmille jotka haluavat saada kaiken irti SUPpailusta.

Jokisuisto tutuksi

Tällä safarilla lähdemme katsomaan mitä kaikkea keskustan edustalla olevasta jokisuistosta löytyy. Oulun kaupunki näyttää aivan eri paikalta vesiltä käsin :) Sisältö tässä on muuten hyvin vastaava SUPpiKouluun, mutta tässä paketissa voi ryhmä ottaa SUP-lautojen lisäksi kanootteja, kajakkeja tai polkupyöriä.

City To Beach

City To Beach safari on n.2-3h kestävä safari Kiikelinsaaresta nallikarin hiekkarannalle. Tämä reissu avaa jokisuiston koko kirjon ja hietasaaren läpi menevä mustasalmi on yksi Oulun kauneimmista paikoista. Mikäli merenkäynti nallikarin puolella on liian kovaa voimme rantautua mustasalmen päädyssä josta n. 200m kävely nallikariin. Tämä paketti sisältää osallistujien tavaroiden kuljettamisen kiikelistä nallikariin. City To Beach ei vaadi aikaisempaa kokemusta koska alussa käymme SUPpikoulun mukaisen lajikoulutuksen. City To Beach safarin loppuun suosittelemme Nallikarin Rantaravintolaa tai Kylpylähotelli Edeniä. Halutessanne voimme järjestää ruokailut ja saunat teille valmiiksi. Lataa tästä Rantaravintolan Buffet ja saunahinnastot!

Nallikari – Nallikarissa vesille lähdetään rantameiningillä! Märkäpukua päälle ja tyrskyjä haastamaan. Elä kuitenkaan säikähdä, Nallikarista päästään nopeasti Mustasalmen suojaan ja liian rajulla tuulella voidaan retkett aloittaa mustasalmesta (n. 200m hiekkarannalta)

Mustasalmisafari

vie teidän yhteen Oulun kauneimmista paikoista. Mustasalmessa unohtuu kaupungin kiireet ja suurin ihmetys tulee siitä, että kuinka tällainen paikka voi olla näin lähellä kaupunkia. Safari on sisällötlään hyvin samanlainen kuin SUPpikoulu tai Oulujokisafari eli ensikertalaisille sopiva, mutta kokeneetkin varmasti nauttii! Kesto n. 2h Reissun päälle sopii loistavasti Nallikarin Rantaravintolan ruokailu ja sauna. Lataa tästä Rantaravintolan Buffet ja saunahinnastot!

Beach To City

on n 2 - 3h joka vie teidät Nallikarin rannalta mustasalmen kautta takaisin kaupungin vilskeeseen. Matkalla maisema muuttuu hiekkarannasta rauhallisen mustasalmen kautta kaupungin vipinää. Tästä onkin sitten hyvä jatkaa vaikka saunaan tai ruokailemaan kaupungille :) Kuten Kiikelistä lähtevä City To Beach sopii tämäkin hyvin ensikertalaisille :)

 

Oulu Wakepark – Tarjoaa paikan sekoittaa wakeboard ja SUP-lautailu yhdeksi vesiurheilusessariksi! Tämä actionpäivä jää takuuvarmasti mieleen!

Wakeboarding for everyone

valjastaa Oulu Wakeparkin vain teidän käyttöön! Operaattorimme opastaa jokaista harrastajaa yksityisesti jotta kehittyminen olisi nopeaa. Viileämpi sää tai vesi ei tässä haittaa mitään sillä jokainen harrastaja varustetaan huippulaadukkailla ION märkäpuvuilla joilla tarkenee vaikka avannossa! Suositeltu harrastajamäärä 4hlö / tunti, mutta mikäli parkki otetaan useammaksi tunniksi toimii se n, 5hlö/tunti määrällä. Yli 10hlö ryhmille suosittelemme allaolevaa Wake + SUP pakettia.

Wake + SUP

Tarjoaa leppoista SUPpailua ja vauhdikkaampaa WAKEA jolloin työporukoista jokainen saa itselleen sopivaa aktiviteettia. Isommissa ryhmissä tämä toimii myös loistavasti koska wakevuoroa odottavat voivat sillä välin SUPpailla ja mennä vaikka kuvaamaan kavereita vedestä!
WAKE + SUP paketissa ohjaajat erikseen Wakeen ja SUPpailuun. Haluttaessa mahdollisuus myös lisätä melontaa ohjelmistoon. Lautoja toimitetaan puolelle (10 hlö ryhmälle 5 lautaa) ryhmää käyttöön ja toinen puoli harrastaa/valmistautuu wakeen.

Action day at the beach

Tässäpä paketti teille jotka haluatte viettää rantapäivän joka on täytetty useilla eri aktiviteeteilla! Koko varatun ajan pyörii kaapeliparkki opastaen ryhmäläiset vauhdikkaan lajin saloihin! Samalla pyöritämme ohjattuja SUP-lautailu safareita jokisuistossa ja tämän lisäksi tarjoamme ryhmänne käyttöön rivin läskipyöriä! Eli olipa porukkanne mieltymyksenä mennä vauhdikkaasti vesillä, leppoisasti lipuen tai rennosti kuivalla maalla on tämä paketti juuri teille!

 

Fatbikes – Läskipyöräilyä hietasaaressa tai haluamassanne paikassa

Omatoiminen Fatbikeretki

Fatbiket eli läskipyörät avaavat maastopyöräilyn aivan uudella tavalla. Menetpä poluilla, hiekalla, suolla tai vaikka lumella ei maasto paljoa hidasta! Omatoimiretket voitte tehdä Hietasaaresta tai ottaa pyörät mukaan ja tehdä reissu halutussa paikassa.

Halutessanne voimme toimittaa Fatbiket haluamaanne paikkaan!

Ohjatut Fatbike retket

Muiden lajien tapaan tarjoamme myös ohjattuja Fatbike retkiä. Näillä 2-3h retkillä lähdemme tutustumaan hieman hietasaareen ja sen lähiseutuihin. 3h Fatbikeretken hintaan sisältyy retkieväät ja juomat.

Halutessanne voimme toteuttaa Fatbikeretket haluamassanne kohteessa!

Ryhmähinnasto

Kohde & Reitti5-9 hlö10 - 15 hlö15 - 20 hlö20 - 30 hlöyli 30 hlö
Kiikeli
SUPpikoulu (vain SUP)35€30€27€25€20€
Jokisuisto tutuksi45€40€37€35€30€
City To Beach45€40€36€32€27€
Nallikari
Mustasalmisafari40€35€32€30€25€
Beach To City45€40€36€32€27€
Evästauko retkelle12€12€12£12€12€
Oulu Wakepark
Wake for everyone40€ (2h varaus)35€ (3h varaus)30€ (4h varaus)28€ (5h varaus)23€ (koko päivä 8h varaus)
WAKE + SUP50€ (2h varaus)45€ (3h varaus)40€ (4h varaus)38€ (5h varaus)33€ (koko päivä 8h varaus)
Action day!60€ (2h varaus)55€ (3h varaus)45€ (4h varaus)43€ (5h varaus)38€ (koko päivä 8h varaus)
Fatbikes
Omatoimiretket2h 25€1 päivä 35€24h 40€
Ohjatut Fatbikeretket2h 35€ (min. 4hlö)3h 50€ (sis. retkieväät)
Hinnat sis. kaikki tarvittavat varusteet (pahalla säällä myös märkäpuvut).
City to Beach & Beach to City safarin hinta sisältää tavaroiden kuljetuksen kohderannalle.
Fatbikeretkissä tällä hetkellä maksimi 20 hlö
Evästauko retkelle sis. eväsleivän ja kahvit (tai mehun). Tämä lisää myös safarin kestoa n. 45 min
Hinnat per henkilö
Hinnat sisältävät ALV:n 10%

 

Kalusto

Vaikka SUP-laudat ovat meidän ykkösvalinta ymmärrämme, että isoissa ryhmissä on monenlaisilla mieltymyksillä olevia henkilöitä. Tärkeintä meille ja virkistyspäiville on se yhdessä tekeminen ja tästä syystä tarjoamme mahdollisuutta ottaa osalle ryhmästä kajakkeja tai läskipyöriä. Kajakeilla lähtevät saavat lajiin perusopetuksen ja polkupyörillä liikkuville kerrotaan suunniteltu melontareitti jotta he voivat tsemppailla ja kuvata porukkaa rannalta. Ryhmäläiset voivat olosuhteiden salliessa vaihtaa matkalla välineitä, mutta tarvimme tiedon henkilöiden välinevalinnasta ennakkoon. Suosittelemmme, että yli 20hlö ryhmät ottavat osan kalustosta kajakkeina tai kanootteina. 10-20hlö ryhmät menevät mukavasti halutessa samalla välineellä.

Kiinnostuitko? Lähetä tarkempi tiedustelu niin suunnitellaan ja varataan :)

Lähetä ryhmätiedustelu

SUP-koulutukset ja ohjatut toiminnat vuokraamopisteidemme ulkopuolella

 Minimi hlö määrä/hinta/kestoLisähenkilöt/laudat
Yritystapahtumat/polttarit5 lautaa / 45€ / ~2h40€ / lauta
Koululaisryhmät30 hlö / 7€ / 30min7€
Leirikoulut10 hlö / 25€ / 1h20€
FatbikeToimitus 5€/pyörä/min 50€
Huom! Laudat on pakattu isohkoihin selkäreppuihin eivätkä vaadi erikoisajoneuvoja kuljetukseen
Hinnaston hinnat kohteissa jotka ovat 20 km säteellä Oulun keskustasta
Ylimääräiset kilometrit 0,50€/km
Hinta sisältää
- SUP-laudan, melan, märkäpuvun ja tossut (kun keli näin vaatii)
- Lautojen toimituksen ja noudon paikalta
- Ohjaajan toimintaan
- Läskipyörien kohdalla pelkän kuljetuksen ja noudon
Koululaisryhmissä koko ryhmä ei osallistu kerralla. Aikataulu ja kerralla tulevat ryhmäkoot sovitaan ennalta.
Erityisesti lomakaudella suosittelemme varaamaan toiminnan hyvissä ajoin!
Hinnat sis. ALV 10%