Vietnam Kitecamp 2017

2017_vietnam_logo

Tule mukaan päättämään kitevuosi Vietnamin auringon alla!kesaloma-0088

Viime vuonna joukko Suomalaisia lähti katsomaan onko se Vietnam kaiken hehkutuksen arvoinen. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien oli selvää, että kitekuntoa tullaan koettelemaan tosissaan.

Spotti:

Phan Ranging kitespotti on varmasti monipuolisin mesta missä olemme ikinä olleet. Tässä monipuolisuudessa on hienointa se, että se todellakin soveltuu aivan kaiken tasoisille harrastajille. Rannasta n. 700m päässä on riutta ja siihen saakka riippuen vuorovedestä on n. puoleen reiteen syvää hiekkapohjaista flättiä. Tässä on hyvä reenata ajotekniikkaa ja freestyleä. Riutan kohdalla (huomautuksena, että riutta ei ole veitsenterävä matala koralliriutta) alkaa sitten aaltospotti josta aivane kaikki saavat jotain irti. Freestylemiehille aallot toimivat täydellisenä hyppyrinä isoon koukkuloikkaan tai unhookkivirityksiin. Ja ajokulma nuihin ramppeihin on täydellinen! Ramppiaallot ovat heti riutan jälkeen ja kun ajetaan hieman pidemmälle ovat aallot isompia. Isoina päivinä aallot ovat yli miehen kokoisia. Vaan se mikä tässäkin tekee Phan Rangista speciaalin on aaltojen voima. Sitä kun ei juurikaan ole! Aallot ovat hitaasti rullaavia tuuliaaltoja joissa on aivan mieletön kehittää tekniikkaa. Jos aalto tulee päälle ei siinä ole sitä swelliaallon rusentavaa pesukonevoimaa (Eri rannoilla Phan Rangin ulkopuolella on myös voimakkaampa aaltoa). Osaavia kuskeja tämä ei haittaa kun aaltoja voi leijan kanssa ajaa aivan mainiosti, mutta kokemattomammille tämä on tosi hieno juttu. Viime talvena oli kiva nähdä kun yksi toisensa jälkeen kaikki reissussa olleet löysivät tiensä aaltoihin ja jiihaa huutoja kuului jopa twintippikuskeilta :)

Eli summasummarum yksi spotti tarjoaa flättiä, ramppia, aaltoa, downwindereitä, storagea, mojitoja, todella hyvää nuudelisoppaa ja hyvää seuraa.

Tarkemmat jutut spotista, ruuasta ja muusta voit lukea Jussin reissuraportista.

Korhosen Jussin reissuraportti

Moni onkin talven aikana kysynyt, että järjestetäänkö reissu uudestaan? Oikeastaan missään vaiheessa tämä ei ollut epäselvää sillä ajankohta, olosuhteet ja fiilis mestoilla oli kyllä huikeaa!

Vietnam Kitecamp 2017 speksitkesaloma-0064

2017 reissu tullaan järjestämään viimevuoden tapaan marras- joulukuun aikana päivina 25.11 – 11.12. Reissu aloitetaan keräämällä jengi Mui Ne:hen josta lähdemme 26.11 bussikuljetuksella etenemään kohti Phan Rangia. Mui Ne:hen voi tulla oman fiiliksen mukaan edellisenä päivä tai vaikka pari päivää aikaisemmin jos haluaa vähän lomailla sielläkin. 26.11 aamusta sitten pakkaamme kamat bussiin ja lähdemme kohti Phan Rangia. Mestoille päästyämme ajetaan suoraan spotille ja mikäli homma menee viimevuoden malliin ei mene montaa hetkeä, että ensimmäiset ovatkin jo vesillä :) Campin aikana oma bussimme hoitaa meidät aamuisin spotille ja ajaa illalla pois. Samainen bussi on käytössämme koko ajan eli sillä voimme järjestää helposti downwindereitä, road trippejä ja ihan perus kauppareissuja. Bussin lisäksi käytössä on pari yhteismopoa ja halukkaat voivat ottaa myös omat mopedit koko ajaksi.

Majoittuminen tapahtuu Phan Rangin laitamilla olevassa hotellissa. Hotelli on perus asiallinen mesta ilmastoiduilla huoneilla.

Välttämäti reissu ei ole ihan pelkkää kitetulitusta. Viime vuonna iso osa jengistä hyppäsi bussiin ja paineli pariksi päivää vuorilla sijaitsevaan kaupunkiin nimeltä Da Lat. Todella hieno paikka ja viikon kiteputken jälkeen teki oikein hyvää käydä pari päivää tutustumassa muuhunkin Vietnamiin.

Mikäli haluat majoitukselta hieman luksusta tai olet tulossa reissuun siipan tai perheen kanssa jotka eivät ole (vielä) kiteilyn pauloissa voimme selvittää korkeampitasoista resort majoitusta hyvin läheltä käyttämäämme hotellia.

Paluu Mui Ne:hen viimeistään 10.12.

Mitä reissu maksaa? kesaloma-0003

Reissun hinta on 630€

Mitä se sisältää?

  • Yhden yön majoituksen Mui Ne:ssa tullessa(25-26.11) ja mennessä (10-11.12). (lisäyöt 35USD)
  • Majoituksen Phan Rangissa 26.11 – 10.12
  • Aamiainen Phan Rangissa
  • Kamastoraget spotilla
  • Spottimaksut (sis. vessan käytöt, suihkut, kompurat yms)
  • Bussikuljetukset koko kahden viikon ajan
  • Yksi BBQ Iltama Kitespotilla tai Ninh Chu Bay:ssa (näitä toki reissun aikana useampi)
  • 3G liittymän 10gb paketilla

Mitä ei sisällä?

  • Lentoja (Tällä hetkellä 30.5 menopaluulennot Saigoniin alk. 520€)
  • Kyytejä Saigonista Mui Ne:hen. (Tarjoamme näihin valmiit ratkaisut joko taksilla tai bussilla)

Huom! Reissu ei ole varsinaisesti Leijakoulu Lappiksen järjestämä. Tarjoamme puitteet ryhmäreissulle ja reissu toteutetaan paikallisen Phi´s kiteschoolin kanssa. 

Tsekkaa fiilikset viimevuoden reissulta