Wingfoil on vauhdikas ja kiehtova laji, joka on saavuttanut suuren suosion maailmalla. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan tätä lajia, olet tullut oikeaan paikkaan. Me Lappiksella olemme intohimoisia lajiharrastajia ja haluamme tehdä lajin aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi.

Miksi Lappis? Lappis on perustettu lajien intohimoisten harrastajien toimesta, joiden tavoitteena on edistää lajeja Suomessa. Me emme vain myy varusteita, me käytämme niitä itse, koulutamme niillä ja tuomme niitä maahan!

Lappis Academy? Olemme keränneet oppiympäristöömme laadukasta ja toimivaa materiaalia wingfoilin lisäksi myös leijasurffaukseen ja leijahiihtoon. Lappis Academy ei ole perinteinen kurssi, vaan se on paikka, josta löydät kaiken tarvittavan tiedon lajin aloittamiseen. Hankkiessasin wingfoil varusteet tai osan niistä meiltä, teemme sinulle tunnukset Lappis Academyyn ja pääset materiaalin ja opin pariin.

Varusteet Wingfoilauksen tärkeimmät varusteet ovat siipi, hydrofoil ja lauta. Kauttamme saat kaiken, mutta parhaiten pääset perille katsomalla allaolevan videon

Lainalauta Ymmärrämme, että lajin aloittaminen voi olla kallista, ja siksi tarjoamme hyvin poikkeuksellista mahdollisuutta lainalautaan. Kyllä, eli hankkiessasi muut wingfoil varusteet kauttamme, saat meiltä ilmatäytteisen Shark 5´8 (125 litraisen) erittäin laadukkaan wingfoil laudan lainaan veloituksetta!

Asiantunteva tiimi Meillä on laaja wingfoil-tiimi, joka on testannut lukuisia eri varusteita. Suosittelemme varusteita omien kokemustemme perusteella, joten voit olla varma, että saat parhaat mahdolliset välineet juuri sinulle.

Ota yhteyttä Olemme aidosti lajin parissa toimiva yritys, joka tekee tätä palosta lajeja kohtaan. Tarjoamme tuotteita, jotka tiedämme toimiviksi juuri Suomen olosuhteisiin. Jos olet kiinnostunut aloittamaan wingfoil-lajin tai haluat lisätietoja, täytä allaoleva lomake ja siitä se lähtee :)