City To Beach on yksi hienoimmista reiteistä mitä SUP-laudalla voit tehdä! Retki aloitetaan Oulun Melontakeskuksella käytävällä infolla, jossa käymme läpi lajin tekniikka ja turvallisuusasiat. Tämän jälkeen lähdemme SUPpailemaan läpi jokisuiston ja upean Mustasalmen. Mustasalmen jälkeen melomme avomerellä kohti Nallikarin hiekkarantaa. Mikäli merellä on aallokko liian hurja voimme turvallisesti rantautua Mustasalmen suulle, josta on n. 200m kävely Nallikariin.

City To Beach sopii erinomaisesti kaveriporukoille, polttariryhmille sekä virkistyspäiviin. Safarille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista. Jo SUPpailua kokeilleille annamme safarin aikana hyviä vinkkejä tekniikan kehittämiseen. Olitpa kokenut tai et, tulee tämä retki olemaan sellainen minkä muistat!

Retken hinta sisältää myös teidän vaihtovaatteiden, reppujen ja polkupyörien kuljetuksen melontakeskukselta Nallikariin.

Hintaan sisältyy: Ohjaus, lauta, kellutusliivit ja kelin vaatiessa märkäpuku ja neopreenitossut sekä varusteiden kuljetus Nallikariin