Out with the old, in with the new!!

Joko polttelee? Tässä Suomi arvostelu Eleveight FS ja RS leijoihin

Alkukesästä kirjoitimme pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Bestin ongelmista ja yhteistyön päättymisestä. Samassa tarinassa kerroimme uuden merkin olevan jo tiedossa ja tässä se nyt olisi, Eleveight Kiteboarding!

Uusi merkki, mutta ei uudet tekijät.

Eleveightin perustajilla on jäätävä kokemus alasta.

Vaikka merkki on uusi ei se tavallaan ole uusi. Eleveightin omistajiin kuuluvat mm. Peter Stiewe sekä Philippe Martin jotka molemmat ovat

työskennelleet avainasemissa Bestillä lähes merkin alusta saakka! Peter on suunnitellut kaikki Bestin leijat ja uran varrelle mahtuu mm. 1500 eri leija prototyyppiä. Philippe vastasi taas Bestin myyntipuolesta ja hänen takanaan on maailmanlaajuinen verkosto maahantuojia, kouluja ja kauppiaita.

Eleveightin omistajien lisäksi merkillä on myös valtava tuki ympäri maailman. Käytännössä jokainen vanha Bestin maahantuoja, edustaja tai kouluttaja on siirtynyt Eleveightin taakse. Vaikka Bestin loppuminen oli alussa pieni järkytys, ei siirtyminen silti ollut vaikeaa. Kuitenkaan ei meille merkki ole tärkeä vaan ne välineet ja ihmiset merkin takana!

Omistajien ja edustajaverkoston lisäksi Philippe, Peter ja muut omistajat ovat vuosia tehneet töitä maailman johtavimman leijatehtaan kanssa jolta Eleveight saa jatkossakin täyden tuen. Samaa tehdasta käyttävät tämän hetken suurimmat valmistajat!

Rakkaudesta lajiin!

Ei tätä työtä rahan takia tehdä!

Ei tätä työtä rahan takia tehdä!

Tämähän on toki aika klisee, mutta tässä tapauksessa sitä ei voi muuten esittää! Eleveightiä ei omista sijoittajat, isot korporaatiot tai ketkään jotka eivät ole alalla muusta kuin rakkaudesta lajiin! Olen itse useampaan kertaan tavannut ja jutellut Philippen kanssa ja hattua täytyy nostaa kavereille! Vuosia Best oli kuin perhe jossa puskettiin hommaa eteenpäin intohimolla ja sillä fiiliksellä, että töitä tehdään kavereiden kanssa. Viime vuosina hiljalleen tämä työ tuntui valuvan hiekkaan uuden omistajan ja tiukkojen linjamuutosten myötä. Kun päätös uudesta merkistä oli tehty tuli sama vanha palo takaisin. Olen pitkin kesää naureskellut, että Philippe jonka olen tottunut tuntemaan rauhallisena kaverina on ollut kuin uusi mies. Kaverista huokuu semmoinen lapsen vilpitön into ja palo :) Kaiken tämän kokemuksen ja intohimon myötä voiko tästä tulla muuta kuin menestys!

From kiters to kiters!

Noh ehkä tämäkin on vähän klisee, mutta minkäs teet kun Eleveight rakentuu juuri niiden asioiden päälle mitä itse fiilistelen (ja olen lautalajeissa aina fiilistellyt!). JOKAINEN Eleveightillä työskentelevä henkilö harrastaa kitetystä. Eikä tämä tarkoita, että kaverit ovat pari kertaa käyneet vesillä vaan he harrastavat sitä tosissaan! Peter ja suunnittelutiimi asuu Portugalin Quinchossa ja vesillä ollaan lähes joka päivä. Philippe on aikanaan jopa kiertänyt PKRA:ta ja edelleen jokainen lomareissu valitaan surffispottien myötä! Mekin teemme yhteistyötä monen eri valmistajan kanssa ja täytyy myöntää, että itse (tämä ei ole aina edes tietoinen valinta) haluan panostaa valmistajiin jotka ovat oikeasti alalla niistä samoista syistä kuin itsekkin! On aivan mahtava kun firman omistajalta voit kysyä mitä tahansa välineisiin liittyvää ja saat vastauksen joka tulee omasta kokemuksesta eikä R&D ja markkinointitiimin kirjoittamasta ohjeistuksesta.

Tämän lisäksi on ollut aivan mielettömän hienoa nähdä, että meidän kauppiaiden mielipidettä arvostetaan. En muista onko koskaan aikaisemmin jonkin merkin edustaja soittanut ja kysynyt suoraan, että Harri mitäs olet mieltä kuinka meidän kannattaisi tämä tehdä, että se toimii sinulle parhaiten! Tulee todellakin se fiilis, että tätä tehdään yhdessä eikä vaan asiakas/myyjä roolituksella. Itsekkin olen Suomessa pyrkinyt siihen ja en minä miellä teitä suoranaisesti asiakkaina. Enemmänkin harrastuskavereita joille vaan voin järkkäillä hyviä harrastuskamoja ja välillä jopa ihan mukavilla hinnoilla :D

Eli tästä alkaa uusi ja todella mielenkiintoinen matka Eleveightin kanssa ja toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi ralliin mukaan! Yhdessä me saadaan tämä toimimaan ja laji takaisin niiden käsiin jotka sitä osaavat arvostaa!!

Tiimimme onkin jo päässyt tositoimiin Eleveight leijojen kanssa joten lueppa tämä esittely/arvostelu niin pääset fiilikseen!