Aallokkoleiri 2023

Aallokkoleiri 2023

Aallokkoleiri 2023

Ladataan Tapahtumat

Aallokkoleiri on tapahtuma melojilta melojille!

Leirillä opit melomaan aallokossa sekä muita melojalle tarpeellisia taitoja, jos omaat jo nämä taidot niin ei hätää voit lähteä kanssamme tutustumaan lähisaaristoon useilla erilaisilla retkillämme. Leirille mukaan pääsevät 100 ensimmäistä ilmoittautunutta. Sisämajoitus on tarjolla 50 ensimmäiselle sen haluavalle, muut voivat majoittua esim. teltoissa, asuntoautoissa ja riippumatonkin saa viritettyä. Voihan sitä mennä yöksi hotelliinkin.

Vuonna 2023 leiri järjestetään jo kolmatta kertaa Hailuodossa ja meillä on taas koko Majakkapiha käytössä leiriläisille.

Tänä vuonna leirin aikana on mahdollista suorittaa myös EPP2-näyttökoe. Kokeeseen mahtuu max 6 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset ennakkoon. Kokeen hinta +40€

Ennakkomaksu on 50€ ja loppu laskutetaan ennen leiriä valitun paketin mukaan.

Hinnat:

kurssiohjelma 95€/hlö

ruokapaketti 89€/hlö

Caravanmajoitus+kurssiohjelma 125€/hlö

Majoitus+ kurssiohjelma 169€/hlö

Majoitus+kurssiohjelma+ruokapaketti 250€/hlö

Koko aallokkoleirin ajaksi on mahdollista vuokrata melontakalusto hintaan 65,- euroa sekä muutamia kuivapukuja 65€/kpl

Kaikki hinnat sisältävät 24%alv.

Ilmoittautumiset: https://lappis.johku.com/fi_FI/kurssit/aallokkoleirin-ennakkomaksu

Kirjoita ennakkomaksua maksaessasi lisätietoihin millaisen kurssikokonaisuuden otat ja ruokapaketin ottaessasi, myös mahdolliset ruokarajoitteet sekä majoitusvarauksen yhteydessä mahdollinen majoituskumppani sekä muita huomioita.

Alustava kurssiohjelma: https://www.lappis.fi/aallokkoleiri/

 

PERUUTUSEHDOT: Jos peruutus tapahtuu vähintään 3 viikkoa ennen retkeä, ennakkomaksu palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 2 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii 50 % osallistumismaksusta. Peruutuksen tapahtuessa alle 2 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Otsikko

Go to Top