Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kiiminkijokimelonta 2024

Kiiminkijokimelonta 2024

Kiiminkijokimelonta 2024

Ladataan Tapahtumat

Kiiminkijokimelonta melotaan osana Suomi meloo ja soutaa-päivää 8.6.2024

Melonta lähtee tänä vuonna Ylikiimngin uimarannalta  ja päättyy Koiteliin .
Lähtöpaikan osoite selviää lähempänä ajankohtaa . Paikalla pysäköinti tapahtuu tien reunaan, joten suositaan kimppakyytejä. Lähtö tapahtuu klo 9 ja perille päästään arviolta klo 17.
Tapahtuman vetäjänä toimii Pekka Lokasaari, joka on kokenut koskimeloja, lisäksi on turvamelojia mukana. Järjestäjänä toimii Lappis, Kiiminkijoki ry:n puolesta. Maissa on yksi henkilö valmiudessa auttamaan mm. huollossa.

Hinta on 60€/hlö ja siihen kuuluu kenttälounas, opastus- ja turvapalvelut vesillä, sekä päivän päätteeksi henkilökyyti takaisin lähtöpaikalle. Ilman lounasta hinta on 50€/hlö.

Melontamatka on noin 19 kilometriä. Matkalla on sekä virtaavaa vettä, pientä koskea, että suvantoa. Päivän aikana pidetään taukoja. Lounastauko noin puolessa välissä reittiä. Kenttälounaaksi tarjotaan Koskenlaskijan kalakeittoa tai Kauhojan kesäkeitto, leipää ja juomaksi vesi/mehu sekä nokipannukahvit pullalla. Oma lounas on mahdollista lämmittää tulella. Lounaspaikalla on ulko-wc.

Osallistujilta toivotaan melonnan perustaitojen hallintaa.

Lisähinnasta on mahdollisuus vuokrata melontakalusto. Kajakit vuokraa Lappis ja kanootteja voi kysellä esimerkiksi Vuoton Joutsenesta, Backwood Actionilta tai Pohjolan kanootilta.
Lappiksen kautta vuokraushinta on 60€/kajakki. Hintaan kuuluu kajakin kuljetukset, kajakki, mela, aukkopeite, liivit ja kypärä.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja  info@lappis.fi.  ilmoittautumiset täällä Ilmoitautumisen yhteydessä kerro otatko lounaan, mahdolliset ruokarajoitteet ja melotko omalla kalustolla.

Järjestäjällä on ohjelmapalveluiden järjestäjän vastuuvakuutus, muuten osallistujat osallistuu omalla vastuulla.

Otsikko

Go to Top