Läskipyöräily on täydellisesti Suomeen soveltuva laji. Olipa kesä, syksy, talvi tai kevät, mahdollistaa leveillä renkailla varustettu maastopyörä fatbike/MTB harrastuksen.

Lappis on tarjonnut läskipyöräilyä jo vuodesta 2015, ja nykyään tarjoamme Oulussa, Raahessa ja Kalajoella pyörävuokrauksen lisäksi ohjattuja retkiä ja kursseja kaiken tasoisille harrastajille. Kesällä 2021 toteutimme Ylläksen NUTS MTB Camp tapahtuman, ja syksyllä 2022 osallistumme NUTS Kalajokeen tarjoamalla erilaisia MTB-retkiä ja -kursseja.

Läskipyöräily on upea laji nauttia luonnosta ja soveltuu moniin paikkoihin ja kaikenlaisille harrastajille!

Lukuisat nykyään lajia harrastavat ovat saaneet alkukipinän järjestämillämme ohjatuilla retkillä. Kun lähdet maastoon retkeilemään, varsinkin ryhmän kanssa saat ohjatusta retkestä varmasti enemmän irti.

Kokeneet ohjaajamme tietävät olosuhteiden mukaan ne parhaat reitit jotta sinä voit keskittyä lajista nauttimiseen.

Tämän lisäksi pyrimme aina tarjoamaan enemmän kuin oppaan ja kaluston, haluamme antaa eväitä heille joita laji kiinnostaisi myös omana harrastuksena.

Aina kun retken jälkeen joku kysyy, että miten voisin tätä upeaa lajia jatkaa itsenäisesti, olemme onnistunut tavoitteessamme 🙂

Fatbike retkiä järjestetään kaikkien toimipisteidemme lähialueella.

Näitä paikkoja ovat Oulu, Raahe ja Kalajoki.

Lappiksen yrittäjät ja ohjaajat ovat intohimoisia harrastajia ja tunnemme näiden alueiden parhaat reitit erittäin hyvin. Tämän myötä voimme tarjota sinun ryhmällesi parhaiten soveltuvat paikat.

Hyvän kuljetuskalustomme ansiosta voimme toteuttaa läskipyöräretket käytännössä missä tahansa. Esimerkiksi olemme aloittaneet retkiä vaikka Oulun keskustan hotellin pihalta tai Rokuan maastosta kun ryhmä on tätä meiltä toivonut.

Näitä ovat esimerkiksi

Oulun alueella: Kaakkurin liikuntamaa, Köykkyri, Nallikari, Virpiniemi ja Kivikkokangas

Raahessa: Hummastinvaara, lentokentän alue, saaristoalue (talvella jään kantaessa) ja Antinkankaan talvireitit.

Kalajoella: Hiekkasärkkien lähialue ja Siipojoen upeat reitit

Läskipyöräily ei varsinaisesti vaadi mitään eritysivalmistautumista, mutta seuraavilla jutuilla saat reissusta eniten irti.

Varustaudu sään mukaisesti. Pyöräillessä tulee lämmin joten aivan mahdottomasti ei vaatetta tarvitse olla, mutta ei ole missään nimessä ylilyönti ottaa reppuun mukaan vaikka taukotakkia tai sateen varalle kuoritakkia. Suosittelemme myös tukevia ulkoilukenkiä.

Varustevuokramme sisältää aina kypärän, mutta mikäli omistat kypärän ja se ei ole haastavaa ottaa mukaan suosittelemme sitä. Vaikka käyttämämme kypärät ovat hyvin laadukkaita istuu oma kypärä monesti parhaiten 🙂

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on erittäin hyvä ottaa mukaan myös vesipullo.

Tältä sivulta löydät tietoja eri retkistä ja kohteista.

Varaaminen hoituu parhaiten sähköpostilla minna@lappis.fi

Ottaessasi Minnaan yhteyttä sinulla ei tarvitse olla vielä kaikki yksityiskohdat tiedossa. Autamme mielellämme ryhmällenne parhaan kohteen valinnassa tai missä tahansa muussa asiassa 🙂