Lappis/ Fatbiking

Tervetuloa läskipyöräilemään Oulun poluille

Kuinka hienoa on päräyttää fatbikellä jäätä pitkin nallikarin edustan saarille tai kesällä pitkin metsäpolkuja olivatpa ne missä kunnossa tahansa. Voit ajaa käytännössä missä tahansa: lumessa, pehmeässä hiekassa, suolla, märällä, kuivalla, juurakossa, polulla, asfaltilla. Jäikö joku sanomatta? Ei haittaa, fatbike toimii sielläkin! Parasta läskipyöräilyssä onkin fiiliksen mukaan meno. Voit polkea leppoisasti metsäteitä, mutta kun haluat haastetta ei muuta kuin tiukka vasen ja tekemään omat polut!

Vuokraamme ja myymme fatbike-pyöriä Oulussa Nallikarin Lomakylässä ja tarvittaessa toimitamme pyörät haluttuun paikkaan. Tämän lisäksi järjestämme ohjattuja läskipyöräily safareita. 

Käytössämme Oulussa on tällä hetkellä 15-20 kpl läskipyöriä (riippuen hieman vuodenajasta). Mikäli ryhmäsi on vielä isompi, on meillä mahdollisuus järjestää lisäpyöriä yhteistyökumppaneiltamme.

Mitä läskipyöräily on?

Läskipyörä (ylesesti käytetään myös nimeä Fatbike) on maastopyörä joka on varustettu ylisuurilla renkailla. Nämä suuret renkaat mahdollistavat pyöräilyn todella haastavissakin maastoissa. Lisäksi fatbike on selkeästi helpompikulkuinen maastossa varsinkin kokemattomamman pyöräilijän alla koska suuret renkaat eivät lipsu taikka takertele kivien ja juurien väleihin. 

Vuokraamollamme käytössä laadukkaat Italialaiset alumiinirunkoiset MBM Black Mamba läskipyörät jotka me olemme yhteistyössä tehtaan kanssa vuosien saatossa muokannut täydellisesti käyttöömme soveltuvaksi. 

Oulun lisäksi toimimme vahvasti myös Raahen alueella Botnia Outdooring kanssa.

Oulun ja Raahen lisäksi voimme järjestää fatbike toimintaa n. 100km säteellä Oulusta ja Raahesta.