Vaikka talvi ja kesäkurssissa on hyvin paljon samaa on kesällä opettelussa omat etunsa sekä haasteet. Keskimäärin kesäkurssit kestävät n. 2h pidempään kuin talvella ja ovat hieman tarkempia hyvistä olosuhteista. Kesäkurssien ehdoton hauskuus on niiden vauhdikkuus. Koska vedessä läiskyttely on paljon pehmeämpää kun jäällä meno voidaan tempoa hieman lisätä verrattuna talvikurssiin.
Yleisesti ottaen kesällä aloittaneet pääsevät helposti leijahiihdon pariin, mutta taas talvella aloittaneet tarvivat hieman apua ensiaskelilla veteen. Tarjoamme lumelta vesille kurssia joka on nimenomaisesti räätälöity jo talvella aloittaneille harrastajille. Näillä kursseilla emme niinkään keskity enää leijan lennätystekniikkaan (vaikka siinäkin tietysti autetaan) vaan keskitytään turvallisuuden ja harrastamisen puolesta kesälajin eroihin ja mennään veteen harjoittelemaan asioita jotka eroavat talvesta.
Kaikilla kursseilla käytämme erittäin laadukkaita ION:n märkäpukuja, tossuja sekä hanskoja. Nämä ovat samoja varusteita millä aktiiviharratajat menevät eli kylmästä ei tarvitse huolehtia. Vedessä kun tolskataan tulee oppilailla yleisimmin kuuma.
Olemme Suomen suurin maahantuoja leijasurffausvälineisiin. Valikoimistamme löytyy jatkuvasti uutta, ylivuotista ja käytettyä kalustoa. Kurssin jälkeen sinulla on parempi ymmärrys välineistä ja käymme jokaisen asiakkaan kanssa tarkasti läpi eri välineiden erot jotta saat varmasti juuri sinulle parhaiten soveltuvat välineet.

Lisätietoja kursseista saat soittamalla 041-4338602 tai sähköpostilla harri.rautava@lappis.fi