Vuokraus ja hinnasto

SUP-lautojen vuokraus Oulussa onnistuu kaupunginteatterin vierellä sijaitsevasta toimipisteestämme (Oulun Melontakeskus). Tämän lisäksi lautoja on mahdollisuus vuokrata Koivurannan saunalautalta.

Vuokrahinnat:
1h 25€
2h 35€
Päivä 50€
Viikonloppu 100€
Viikko 200€

Ohjatut retket

Järjestämme ohjattuja SUP-lautailusafareita tilauksesta sekä säännöllisesti myös avoimina retkinä. Näillä retkillä saat ensimmäisestä SUP-lautailustasi eniten irti. Nämä sopivat myös erinomaisesti virkistyspäiviin, polttareihin tai ihan kaveriporukan reissuihin.

Reitit

Oulun jokisuisto on kuin tehty SUP-lautailuun. Lukuisat saaret ja salmet muodostavat mahtavia reittejä ja mikä parasta tarjoaa suojaa tuulelta ja aalloilta.

Myytävät välineet

Olemme yksi Suomen johtavia SUP-lautojen maahantuojia. Valikoimistamme löydät laudan jokaiseen tarpeeseen sekä budjettiin. Ja mikä parasta voit testata laudan etukäteen vuokraamollamme. Lautojen lisäksi saat meiltä myös kaikki tarvittavat lisävarusteet esim. tossut, hanskat, märkäpuvut sekä kellutusliivit. Koska olemme itse todella harrastaneet SUP-lautailua aktiivisesti sen alusta asti voimme auttaa sinua paljon oikeiden varusteiden etsimisessä.