Lappis on 2006 perustettu yritys ja meidän tavoite sekä intohimo on puskea upeita ulkoilmalajeja eteenpäin Suomessa! Päälajejamme ovat SUP-lautailu, leijasurffaus, melonta, wakeboarding ja fatbike.

Kesälle 2021 etsimme kahta tai useampaa innokasta SUP-lautalijaa tiimiimme!

Mitä toivomme tiimikuskeiltamme?

Ensimmäisenä ja tärkeimpänä hyvää fiilistä ja intohimoa lajiin! Sinun ei tarvitse olla mikään kisaSUPpaaja (tosin ei tämä haittaakkaan). Hyvällä fiiliksellä pääsee pitkälle :)

Kun ensimmäinen osa täyttyy toivomme tiimiläisiltämme aktiivista ilosanoman välittämistä uusille ja kokeneille harrastajille. Tämä voi olla jotain tai kaikkea näistä

  • Instagram/facebook aktiivisuutta (ja tietysti kaikki muutkin some kanavat)
  • Oman Shark laudan saavien tulee toimittaa SUP-lautailukuvia myös Sharkin omaan käyttöön
  • Osaamista ja intoa kirjoitella artikkeleita (ihan yleisiä lajiin liittyviä sekä arvosteluja/esittelyjä välineistä) Täältä löydät esimerkkejä
  • Osaamista videopuolella
  • Mahdollisuus järjestää pieniä tapahtumia (esim. välinetestausta, kilpailuja yms)
  • Tavalla tai toisella meidän tarjoamien tuotteiden ja aktiviteettien promotusta :)
  • Ja tietysti sinähän voit keksiä tähän jotain ihan uuttakin!

Kuullostaa ihan hyvältä, mutta mitä kivaa sitten tiimiläisille?

Jos sinä olet fiiliksissä näistä lajeista niin sitä olemme mekin :) Haluamme puskea lajeja eteenpäin ja mikäs sen mukavempaa kuin tehdä sitä porukalla.

Tämän lisäksi ainakin 2 tiimiläistä saa ihkauudet Shark SUP-laudat alleen kesälle 2021 veloituksetta! Muutenkin tarjoamme tiimiläisille kaikkia edustamiamme tuotteita (mm. ION neopreenituotteet) edullisesti tai jopa veloituksetta käyttöön!

Mikäli innostuit niin lähetä ihmeessä meille viestiä osoitteeseen harri.rautava@lappis.fi

Viestissä kerro hieman harrastustaustasta ja mitä siistejä juttuja voitaisi tehdä tulevaisuudessa :) Laita mukaan myös linkit käyttämillesi tileille (facebook, instagram, youtube jne)

Tämän hetkiseen tiimiimme voit tutustua tarkemmin täällä (Team Lappis)