Leijakoulu LAPPIS toimii leijahiihdon ja leijasurffauksen kouluttajana Oulussa, Ylläksellä, Levillä, Pallaksella, Kajaanissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Tampereella, Porissa, Joensuussa, Hyvinkäällä sekä Helsingissä. Olemmekin suurin Suomessa toimiva leijakoulu. Peruskurssien lisäksi tarjoamme tekniikkatunteja sekä järjestämme leijasurffauksen tai leijahiihdon ympärillä tapahtuvia leirejä Suomessa ja ulkomailla

Leijakoulu Lappiksen tavoitteena on tarjota turvallinen tapa päästä leijahiihdon ja leijasurffauksen pariin. Harrastajan oman turvallisuuden lisäksi vähintään yhtä tärkeänä asiana pidämme vastuullisuutta ja uusien harrastajien kykyä huomioida muut ja harrastaa tavalla joka on turvallista myös muille.

Vuosien saatossa olemme kehittäneet tapojamme opettaa ja nykyisin leijahiihdon ja surffauksen aloittaminen on paljon turvallisempaa kuin ennen.

Opetusvälineistömmekin on kokenut suuria muutoksia alkuajoista ja ovatkin nykyään pitkän testauksen tulos.

Lisätietoa lajin aloittamisesta

Leijahiihdon ja leijasurffin laji-info

Kurssilaisen muistilista

Aloittaako laji itsekseen vai kurssilla?

Elä hanki varusteita itsekseen ennen kurssia!

Talvikurssit

 

Onko sinulla hankaluuksia löytää sinulle sopiva kurssi tai haluat muuten lisätietoa? Ota suoraan yhteyttä harri.rautava@lappis.fi / 041-4338602 (myös whatsapp) tai täytä allaoleva lomake.

[weforms id=”5540″]