bg_image

Harri Rautava
Lappis kiteope

Harri vastaa hyvin pitkälle koko Leijakoulu Lappiksen kurssien sisällöstä. Tämän lisäski Harri opettaa valtaosan Oulun kursseista sekä osan Lapin oppilaista. Harri on opettanut leijahiihtoa vuoden 2012 alusta saakka ja harrastanut leijasurffia vuodesta 2006. Suomen lisäksi opetuskokemusta on kertynyt mm. Mexicosta jossa Lappiksen kurssisisältö rikastui lajin alusta asti kouluttaneita opettajia seuratessa.

bg_image

Keijo Alila
Kitemaikka Levi / Pallas

Kepu on on Lappiksen kestävyysurheileva eräjorma joka ei turhia ressaa! Viime talvena Keijo kävi hakemassa kovuutta koulutukseen Norjassa järjestettävässa VAKE kisassa. Keijon oppiin pääset todennäköisemmin Levillä tai Pallaksella järjestettävillä leireillä.

bg_image

Antti
Kuopion kiteope

Antti on hurahtanut lajiin jo yli kymmenen vuotta sitten ja on edelleen väkevästi koukussa lajiin. Miehellä käyttää talvi ja kesähommat ja aikaajoin hurahtaa teknisempään freestyleen ja kapula pyörii selän takana

Miikka Harila
Kiteope Oulu

Miikka tuli muutama vuosi sitten leijahiihtokurssille ja otti sen välittömästi haltuun. Mies kellotti varmasti puolessa vuodessa samat harrastustunnit mihin useimmat tarvitsee useita vuosia! Miikka on toiminut kouluttajana Oulussa ja tarjoaa erittäin korkeatasoisia kursseja letkeällä, mutta turvallisella otteella!

bg_image

Anne Kleemola
SUP, Purjelauta & Fatbike ohjaaja Oulu

Nallikarin majakan surf center on Annen valtakuntaa! Surf centeriltä käsin Anne jakaa vesi- ja tuuliurheilun ilosanomaa opettaen suppailua, purjelautailun alkeita ja yleisesti jakamalla hyvää fiiistä!

bg_image

Jyrki Vahlamo
Kajaanin kiteope

Jyrki on pitkänlinjan kitemies ja muutenkin kova ulkoilmamies. Kesäisin ihmisiä opastetaan melonnan ja SUP-lautailun saloihin ja talvella leijahiihtoon.

bg_image

Eero Fuks
Kiteope hyvinkää

Eerolla on koko Lappisporukan pisin surffitausta. Purjelautailun Eero aloitti reilu 15v sitten ja purjalautakoulutustakin on takana 7 vuotta. Kitevuosia löytyy mittarista kunnioitettavasti jo 7 joten Hyvinkääläiset ovat kokeneissa käsissä!

 

bg_image

Juha Niskanen
Lappeenrannan kiteope

Juha opettaa leijahiihtoa talvella Lappeenrannassa

ja sen lähialueilla. Lajin ympärivuotinen harrastusmahdollisuus,

monipuolisuus ja rento meininki vei tuuliurheilusta

pitävän miehen mukanaan välittömästi.

Hakeutuu mielellään erikoistilanteisiin 😉

bg_image

Toni Laukka
Jyväskylän kiteope

Toni vastaa Jyväskylän koulutustoiminnasta. Tausta miehellä on tähän loistava koska kitehommien lisäksi mies vaikuttaa mm. hiihdonopettajana Riihivuorella!

bg_image

Mirko Nieminen
Kiteope Helsinki

Mirko on original Viima kiteiliä ja laji on saanut alkunsa Timon opista. Talvella 2016 Mirko hyppäsi kouluttajan saappaisiin Helsingin alueella avustaen useamman harrastajan lajin pariin. Mirko on muutenkin superaktiivi lajin parissa toimien Larukite Ry:ssä sekä SPLL:n hallituksessa. Laji kaipaa lisää yhtä ahkeria ja vastuullisia kavereita 🙂

 

Tapani Smått
Kiteope Tampere/Pori

Tapani vastaa Tampereen ja Porin kursseista! Kuten kaikki muutkin kouluttajamme on Tapani täysin hurahtanut tuulihullu ja miehen löytää tuulisina päivinä Yyteristä, Hangosta, Tampereelta ja myös vakiokalustona Pallaksen kitecampeilla!

 

Elias Mäenpää
SUP & Melontaohjaaja Oulu

Parin vuoden ajan Elias on ollut tuttu kasvo Kiikelin SUP-vuokraamossa asioiville! Eliaksen pitkä tausta melonnassa ja todella rento meininki tekevät miehestä täydellisen kaverin Lappiksen toimintaan! Olipa kesällä kuinka kiireistä tahansa ei Eliaksella hymy hyydy tai ressi ala painamaan! SUPpailun lisäksi Elias tekee monenlaisia videoprojekteja joten käyppäs tsekkaamassa miehen Instagram tili @maagista

Katja Kaarela
SUP-ohjaaja Oulu

Katja on kesän 2017 uusi tulokas Oulun jengiin! Ennen tätä Katja oli tuttu kasvo SUPpailussa. Katja vetää vuokraamoa ja safareita mielettömän rennolla otteella ja todellakin ilon kautta! SUPpailun lisäksi Katja on aktiivinen maantiepyöräilijä ja kesällä 2018 lähtee hän haastamaan Team Rynkeby:n kanssa pyörämatkaa Pariisiin!

Armas Rusanen
Leijahiihdon opettaja Ylläs, Levi & Pallas

Armas vastaa Kepun kanssa Lappiksen lapin leijahiihtokursseista! Mies asustelee ympäri Suomea riippuen kaudesta ja missä on parasta harrastaa! Tuulihullu kaveri istuu täydellisesti Lappiksen kouluttajatiimiin!

Artur Borovskikh
Leijahiihtomaikka Joensuu

Artur vastaa Joensuun leijahiihtokursseista! Tämän lisäksi Artur pyörittää Joensuussa Wake4Break yritystä jonka toimintaan kuuluu Cable wakepark, SUP-lautavuokraamo sekä Fatbike vuokraamo! Eli täydellinen Lappis mies ! 🙂

Iisa Mäenpää
SUP & Melontaohjaaja Oulu

Iisa toimii Oulussa SUP-lautailun ja melonnan ohjaajana. Valitettavasti Iisa ei pääse työskentelemään meille niin paljon kuin haluaisimme koska neiti päälliköi melonnassa maailmancup tasolla! Mutta silloin kuin Iisa Kiikelistä löytyy ei hommasta iloa ja naurua puutu ! 🙂

Mika Björkman
Leijamaikka Helsinki

Talvella 2017 – 2018 Mika vastaa Lappiksen leijahiihtokursseista Helsingissä! Miehellä on pitkä tausta leijahiihdosta, mutta tämän lisäksi myös melonnasta. Melontapuolella Mika on toiminut kouluttajana jo useita vuosia mikä onkin luonut hänelle loistavan pohjan kitekurssien pitämiselle!