Kurssilla saat lainaan:

– leijan
– trapetsin
– kypärän (oma on kuitenkin aina paras, niin istuvuus on taattu)
– kesällä kitelaudan ja kelluntaliivin

Talvella tarvitset mukaan:

– sään mukaiset ulkoiluvaatteet ja kengät (jäällä saattaa olla paljon lunta ja sen alla vettä)
– oma kypärä on aina paras, niin istuvuus on taattu
– laskettelusukset tai lumilaudan ja monot
– muut mahdolliset suojat (esim selkäpanssari, häntäluu-, polvi- ja kyynärpääsuojat)
– evästä oman tarpeen mukaan
VAKUUTUKSEN huolehdithan tapaturmavakuutuksesi kuntoon kaiken varalle. Osa vakuutusyhtiöistä vaatii erillisen urheilulaajennuksen. Leijakursseille osallistuminen tapahtuu aina omalla vastuulla.

Kesällä tarvitset mukaan:

– sään mukaiset ulkoiluvaatteet rannalla olemiseen
– märkäpuvun (muutamia pukuja löytyy myös vuokralle, mutta kokovalikoima on rajoitettu)
– tossut (jos haluat käyttää, ei välttämätöntä)
– evästä oman tarpeen mukaan
VAKUUTUKSEN huolehdithan tapaturmavakuutuksesi kuntoon kaiken varalle. Osa vakuutusyhtiöistä vaatii erillisen urheilulaajennuksen. Leijakursseille osallistuminen tapahtuu aina omalla vastuulla.

Omien varusteiden hankinta

Varusteita hankkiessa tulee monesti vastaan vaihtoehtojen suma. Tästä syystä suosittelemme tekemään välinehankintoja vasta kurssin jälkeen jolloin sinulla on kohtuullinen käsitys mitkä välineet sinulle sopivat. Olemme myös laatineet avuksesi ostajan oppaan.

Leijakoulu Lappis on Suomen johtava leijavälineiden maahantuoja ja valikoimistamme löytyy aina uusia, ylivuotisia ja käytettyjä leijoja. Kouluttajamme osaavat auttaa sinua välineiden hankinnassa ja oikeat varustevalinnat vaikuttavat suuresti siihen kuinka mielekästä lajin aloittaminen on.

Kuinka kursseja järjestetään:

Leijahiihto ja leijasurffaus kurssit ovat aina yksityis tai pienryhmäopetusta. Kurssit rullaavat koko talvikauden ja tarkat ajat sovitaan aina opettajan kanssa joka tarkistaa sopivat tuuliolot. Eli sinun ei tarvitse odottaa, että meillä tulisi joku ryhmä täyteen tai, että olisi joku tietty kurssin aloituspäivä 🙂 Kurssit eivät ole sen kalliimpia vaikka olisit ainoa oppilas saamassa yksityisopetusta 😉

Kurssille ilmoittautuessa voit laittaa heti kouluttajalle tietoa lähipäivien/viikkojen aikataulustasi, että mitkä sinulle sopivat (aamut, illat, viikonloput, arkipäivät jne)

Haluatko tietää lisää? Laita viestiä meille 🙂

[weforms id=”5540″]