Leijalautailukurssit Joensuu

Kuopion, Lappeenrannan ja Jyväskylän tapaan tarjoaa Joensuu loistavat puitteet leijahiihdon harrastamiseen. Isot järvet takaavat hyvät ja tasaiset tuulet ja monesti jään lumiolosuhteet voittavat rantakaupunkien puitteet. Isojen järvien myötä löytyy talvella harrastus ja harjoittelupaikkoja kaikilla tuulen suunnilla. Yleisimmät paikat ovat Pyhäselän, Höytiäisen ja Pielisen järvellä.

artur1Leijahiihdon opetusta Joensuussa tarjotaan aivan talven alusta loppuun saakka. Kurssikausi aloitetaan heti kun jäät ovat riittävän vahvat.

Minä päivinä kurssit pyörivät: Joensuun kurssit pyörivät arki-iltoina sekä viikonloppuina. Leijahiihtokurssit järjestetään aina 1-2 hlö pienryhmissä. Huom! Kurssiajat sovitaan aina henkilökohtaisesti kouluttajan kanssa. Emme siis keräile isompaa porukkaa tai aloita kursseja tiettyinä päivinä. Pyrimme järjestämään kurssit aina siten kun ne sinulle sopii ?

Mitä kurssi maksaa ja sisältää?

Leijahiihdon peruskurssin hinta on 275€ ja tämä sisältää kurssin teoriaosuuden (virtuaalisesti n.2-2½ h) sekä käytännön osuuden (n. 4h). Kurssin hinta sisältää kaikki leijalautailuun liittyvät varusteet, mutta itsellä tulisi olla sukset/lauta, talvivarustus sekä kypärä.

Ketkä Kuopiossa opettaa: Joensuussa kursseja vetää Artur. Artturi on pitkän linjan harrastaja ja ollut tähän asti hyvin tuttu kasvo järjestämillämme kitereissuilla Suomessa ja ulkomailla.

Kuullostaa hyvältä, kuinka toimin?

  1. Valitse haluamasi päivä virtuaalikurssille (virtuaalikurssit joka maanantai 13.12 eteenpäin)
  2. Valitse aloitus ja lopetuskellonaika (aloitus 18:00 ja lopetus 20:00)
  3. Kirjoita tietosi ja laita lisätietoihin paikkakunta missä kurssin haluat käydä
  4. Hyväksy varaus
  5. Tämän jälkeen järjestelmä vie sinut verkkokauppaamme missä voit maksaa kurssin.
  6. Virtuaalikurssin jälkeen järjestämme sinut yhteen kouluttajan kanssa käytännön kurssia varten.