Project Description

Kuopion, Lappeenrannan ja Jyväskylän tapaan tarjoaa Joensuu loistavat puitteet leijahiihdon harrastamiseen. Isot järvet takaavat hyvät ja tasaiset tuulet ja monesti jään lumiolosuhteet voittavat rantakaupunkien puitteet. Isojen järvien myötä löytyy talvella harrastus ja harjoittelupaikkoja kaikilla tuulen suunnilla. Yleisimmät paikat ovat Pyhäselän, Höytiäisen ja Pielisen järvellä.

Leijahiihdon opetusta Joensuussa tarjotaan aivan talven alusta loppuun saakka. Kurssikausi aloitetaan heti kun jäät ovat riittävän vahvat.

Minä päivinä kurssit pyörivät: Joensuun kurssit pyörivät arki-iltoina sekä viikonloppuina. Leijahiihtokurssit järjestetään aina 1-2 hlö pienryhmissä. Huom! Kurssiajat sovitaan aina henkilökohtaisesti kouluttajan kanssa. Emme siis keräile isompaa porukkaa tai aloita kursseja tiettyinä päivinä. Pyrimme järjestämään kurssit aina siten kun ne sinulle sopii.

Mikä kurssi minulle? Mikäli et ole varma vielä lajin aloittamisesta sopii sinulle täydellisesti Introkurssi (165€), jonka jälkeen voit tuumailla kurssin jatkoa. Jos taas tiedät, että tästä tulee harrastuksesi, on Peruskurssi tai Tehokurssi sinua varten.

Ketkä Joensuussa opettaa: Joensuussa kursseja vetää Artur. Artturi on pitkän linjan harrastaja ja ollut tähän asti hyvin tuttu kasvo järjestämillämme kitereissuilla Suomessa ja ulkomailla.