Leijalautailukurssit Joensuu

Kuopion, Lappeenrannan ja Jyväskylän tapaan tarjoaa Joensuu loistavat puitteet leijahiihdon harrastamiseen. Isot järvet takaavat hyvät ja tasaiset tuulet ja monesti jään lumiolosuhteet voittavat rantakaupunkien puitteet. Isojen järvien myötä löytyy talvella harrastus ja harjoittelupaikkoja kaikilla tuulen suunnilla. Yleisimmät paikat ovat Pyhäselän, Höytiäisen ja Pielisen järvellä.

artur1Leijahiihdon opetusta Joensuussa tarjotaan aivan talven alusta loppuun saakka. Kurssikausi aloitetaan heti kun jäät ovat riittävän vahvat.

Minä päivinä kurssit pyörivät: Joensuun kurssit pyörivät arki-iltoina sekä viikonloppuina. Leijahiihtokurssit järjestetään aina 1-2 hlö pienryhmissä. Huom! Kurssiajat sovitaan aina henkilökohtaisesti kouluttajan kanssa. Emme siis keräile isompaa porukkaa tai aloita kursseja tiettyinä päivinä. Pyrimme järjestämään kurssit aina siten kun ne sinulle sopii ?

Mikä kurssi minulle? Mikäli et ole varma vielä lajin aloittamisesta sopii sinulle täydellisesti Introkurssi (150€) tämän jälkeen voit tuumailla kurssin jatkoa. Jos taas tiedät, että harrastus tästä tulee on Peruskurssi tai Tehokurssi sinua varten.

Ketkä Kuopiossa opettaa: Joensuussa kursseja vetää Artur. Artturi on pitkän linjan harrastaja ja ollut tähän asti hyvin tuttu kasvo järjestämillämme kitereissuilla Suomessa ja ulkomailla.

LEIJAHIIHDON INTROKURSSI
165€
Kiinnostaako kokeilu, mutta et heti halua varata täyttä kurssia
LEIJAHIIHDON PERUSKURSSI
280€
Peruskurssi antaa eväät siihen saakka, että lajia voit jatkaa itsenäisesti
LEIJAHIIHDON TEHOKURSSI
380€
Tehokurssilla tavoitteen on sujuva ajo ja kääntyminen