Leijalautailukurssit Kuopio

Pohjois-Savon maakuntakeskus Kuopio tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet leijahiihdon harrastamiseen. Kallavesi ympäröi Kuopion kaupunkia ja harrastamaan pääsee lähes mistä vaan. Leijalautailu ja leijahiihtokurssit järjestetään hiema tuulensuunnasta riippuen n. 5 km. säteellä Kuopion torilta. Suosituin paikka on Itkonniemen jäätie jossa harrastamaan pääse jäätien varrelta. Tuuli puhaltaa leppoisasti pohjois-etelä akselilta jäätien yli jossa ympäröivät luodot ja saaren törmät tarjoavat mukavia luontoäidin muokkaamia hyppyreitä haasteita niitä etsiville. Myös avaraa selkää riittää joten aloittelijan ei tarvitse jännitellä “leijoja syöviä” puita tai muita haasteita.

antti
Leppoista meininkiä Kuopion kursseilla.

 

Leijahiihdon opetusta Kuopiossa tarjotaan aivan talven alusta loppuun saakka. Kurssikausi aloitetaan heti kun jäät ovat riittävän vahvat. 

Minä päivinä kurssit pyörivät: Kuopion kurssit pyörivät pääsääntöisesti viikonloppuisin. Leijahiihtokurssit järjestetään aina 1-2 hlö pienryhmissä. Huom! Kurssiajat sovitaan aina henkilökohtaisesti kouluttajan kanssa. Emme siis keräile isompaa porukkaa tai aloita kursseja tiettyinä päivinä. Pyrimme järjestämään kurssit aina siten kun ne sinulle sopii 😉

Mitä kurssi maksaa ja sisältää?

Leijahiihdon peruskurssin hinta on 275€ ja tämä sisältää kurssin teoriaosuuden (virtuaalisesti n.2-2½ h) sekä käytännön osuuden (n. 4h). Kurssin hinta sisältää kaikki leijalautailuun liittyvät varusteet, mutta itsellä tulisi olla sukset/lauta, talvivarustus sekä kypärä.

Ketkä Kuopiossa opettaa: Kuopion kitemaikkana toimii Antti “Antsa” Hyvärinen. Antti on hurahtanut lajiin jo yli kymmenen vuotta sitten ja on edelleen väkevästi koukussa lajiin 😉

Kuullostaa hyvältä, kuinka toimin?

  1. Valitse haluamasi päivä virtuaalikurssille (virtuaalikurssit joka maanantai 13.12 eteenpäin)
  2. Valitse aloitus ja lopetuskellonaika (aloitus 18:00 ja lopetus 20:00)
  3. Kirjoita tietosi ja laita lisätietoihin paikkakunta missä kurssin haluat käydä
  4. Hyväksy varaus
  5. Tämän jälkeen järjestelmä vie sinut verkkokauppaamme missä voit maksaa kurssin.
  6. Virtuaalikurssin jälkeen järjestämme sinut yhteen kouluttajan kanssa käytännön kurssia varten.