Project Description

Leijalautailun koulutusta Lappeenrannassa ja sen lähialueilla.

Suomen suurin järvi Saimaa tarjoaa leijahiihdolle erinomaiset puitteet. Eteläisen Saimaan tuulet puhaltavat vaihtelevasti eri suunnista, mutta jokaiselle tuulensuunnalle löytyy harrastusmahdollisuus. Pääsääntöisesti olemme Saimaalla, mutta koska talvella leijahiihdon harrastuspaikkoja on enemmän kuin kesällä ja siksi käytämme usein Immalanjärven jäitä. Leijahiihdon parhaita maastoja ovat yleisesti järvet. Vaikka tuulet voivat joskus olla hieman epätasaisia on lumitilanne yleensä loistava, koska järvellä ei meren tapaan tuuli puhalla lumia muualle jättäen jälkeensä vain kovaa jäätä.

Leijalautailun opetus aloitetaan Lappeenrannassa heti jäiden vahvistuttua turvallisiksi ja ne jatkuvat kevääseen saakka. Teoria ja harjoitusleijan lennättäminen pystytään järjestämään ennen jäiden tuloa.

Minä päivinä kurssit pyörivät? Lappeenrannan kurssit pyörivät pääasiallisesti viikonloppuisin. Varaathan kurssisi opettajaltamme hyvissä ajoin!

Huom! Kurssiajat sovitaan aina henkilökohtaisesti kouluttajan kanssa. Emme siis keräile isompaa porukkaa tai aloita kursseja tiettyinä päivinä. Pyrimme järjestämään kurssit aina siten kun ne sinulle sopii.

Mikä kurssi minulle? Mikäli et ole varma vielä lajin aloittamisesta sopii sinulle täydellisesti Introkurssi (165€), jonka jälkeen voit tuumailla kurssin jatkoa. Jos taas tiedät, että tästä tulee harrastuksesi, on Peruskurssi tai Tehokurssi sinua varten.

Ketkä Lappeenrannassa opettaa: Lappeenrannassa kursseja pyörittää Juha.

Tutustu ja varaa kurssisi verkkokaupassamme.