Project Description

Oulu tarjoaa huikeat puitteet leijahiihdon ja leijalautailun harrastamiseen!

Mitä tulee leijahiihtoon on Oulussa sattunut todella moni asia kohdalleen. Harrastusmahdollisuudet ovat erittäin laajat ja meillä onkin jokaiselle tuulensuunnalle harrastuspaikat. Useiden harrastuspaikkojen lisäksi Oulun erikoisuutena ovat ilmaiset iltamäet jotka ovat Kempeleenlahden reunalla olevien terminaalien valosaasteen ansiota (iso kiitos tästä). Tämä taas mahdollistaa harrastamisen arki-iltoina ja avaa lajin loistavasti perheellisille, työssä käyville ja noh ihan kaikille.

Leijahiihdon opetusta Oulussa tarjotaan aivan talven alusta loppuun saakka. Kurssikausi aloitetaan talvella järjestettävällä teoriaillalla, jonka jälkeen talven tullessa siirrytään käytäntöön. Monesti lennätysharjoitukset aloitetaan jo ennen jäiden tuloa esim. Nallikarissa. Täysillä kurssikausi pyörähtää käyntiin, kun jäät ovat turvallisen paksut.

Minä päivinä kurssit pyörivät: Oulussa kurssit pyörivät jokaisena päivänä aamusta iltaan. Eli olipa sinulla mahdollisuus tulla arkipäivänä tai viikonloppuna pystymme järjestämään opetuksen. Leijahiihtokurssit järjestetään aina 1-2 hlö pienryhmissä, eli vaikka olet yksin liikenteessä voit määrittää haluamasi ajan.

Mikä kurssi minulle? Mikäli et ole varma vielä lajin aloittamisesta sopii sinulle täydellisesti Introkurssi (165€), jonka jälkeen voit tuumailla kurssin jatkoa. Jos taas tiedät, että tästä tulee harrastuksesi, on Peruskurssi tai Tehokurssi sinua varten.

Ketkä Oulussa opettaa: Oulussa opettajana pääsääntöisesti toimii Harri Rautava, mutta varsinkin ruuhka-aikana apuun tulee Eerik Mehtälä.

Tutustu ja varaa kurssisi verkkokaupassamme.