Oulu tarjoaa huikeat puitteet leijahiihdon ja leijalautailun harrastamiseen!

Mitä tulee leijahiihtoon on Oulussa sattunut todella moni asia kohdalleen. Harrastusmahdollisuudet ovat erittäin laajat ja meillä onkin jokaiselle tuulensuunnalle harrastuspaikat. Useiden harrastuspaikkojen lisäksi Oulun erikoisuutena ovat ilmaiset iltamäet jotka ovat Kempeleenlahden reunalla olevien terminaalien valosaasteen ansiota (iso kiitos tästä). Tämä taas mahdollistaa harrastamisen arki-iltoina ja avaa lajin loistavasti perheellisille, työssä käyville ja noh ihan kaikille 🙂

Leijahiihdon opetusta Oulussa tarjotaan aivan talven alusta loppuun saakka. Kurssit rullaa jäiden tulosta jäiden lähtöön.

Minä päivinä kurssit pyörivät?

Oulussa kurssit pyörivät jokaisena päivänä aamusta iltaan. Eli olipa sinulla mahdollisuus tulla arkipäivänä tai viikonloppuna pystymme järjestämään opetuksen. Leijahiihtokurssit järjestetään aina 1-2 hlö pienryhmissä eli vaikka olet yksin liikenteessä voit määrittää haluamasi ajan.

Mitä kurssi maksaa ja sisältää?

Leijahiihdon peruskurssin hinta on 275€ ja tämä sisältää kurssin teoriaosuuden (virtuaalisesti n.2-2½ h) sekä käytännön osuuden (n. 4h). Kurssin hinta sisältää kaikki leijalautailuun liittyvät varusteet, mutta itsellä tulisi olla sukset/lauta, talvivarustus sekä kypärä.

Ketkä Oulussa opettaa?

Oulussa opettajana pääsääntöisesti toimii Eerik Mehtälä ja Harri Rautava

Kuullostaa hyvältä, kuinka toimin?

  1. Valitse haluamasi päivä virtuaalikurssille (virtuaalikurssit joka maanantai 13.12 eteenpäin)
  2. Valitse aloitus ja lopetuskellonaika (aloitus 18:00 ja lopetus 20:00)
  3. Kirjoita tietosi ja laita lisätietoihin paikkakunta missä kurssin haluat käydä
  4. Hyväksy varaus
  5. Tämän jälkeen järjestelmä vie sinut verkkokauppaamme missä voit maksaa kurssin.
  6. Virtuaalikurssin jälkeen järjestämme sinut yhteen kouluttajan kanssa käytännön kurssia varten.