Käytetyt vuokraamokajakit

Tarvitsetko apua tai lisätietoa? Ota yhteyttä!

Kuten SUP-lautojenkin kanssa näin kauden lopussa myymme kaikki käytössämme olleet kajakit mukavin tarjoushinnoin! Kajakit ovat laadukkaita, erittäin kestäviä ja mukavia meloa. Mallit on valittu siten, että aloittelevat harrastajat oppivat niillä nopeasti, mutta jonkin verran meloneet nauttivat silti menosta. Eli jos ensimmäistä kajakkia mietit tai esim. kesämökille yhteiseen käyttöön on nämä todella hyviä valintoja sinulle! Valikoimissa myös pari kaksaria ja yksi inkkari kanootti.

Alamme ottamaan nyt sitovia varauksia kajakeista. Jotta voit varata itsellesi kajakin pyydämme  suorittamaan 50€ varausmaksun.

Kajakit luovutetaan kun kausi on lopussa, mutta viimeistään lokakuun puolivälissä.

Varausmaksua hoitaessa muistathan kirjoittaa myös mahdollisesti haluamasi lisätuotteet (lista löytyy alhaalta)

Kajakeille emme valitettavasti voi järjestää toimitusta rahtifirmojen kautta. Lähialueille voimme pienestä lisähinnasta toimittaa.

Listaan vapaista kajakeista pääset allaolevan linkin kautta ja sivun alalaidasta löydät yhteydenottolomakkeen!

Katso lista vapaista kajakkimalleista Oulussa

Katso lista vapaista kajakkimalleista Raahessa

Tietoja kajakeista

EXO Artic1 on ollut vuokraamomme kajakkien “selkäranka”. Erittäin vakaa, mutta hyvin kulkeva peruskajakki joka tarjoaa varmasti markknoiden parhaan hinta- laatusuhteen. Tästä syystä mekin olemme sen vuokraamollemme valinnut

Rainbow Oasis on varsin vastaava kuin EXO Artic, mutta materiaalit ovat ehkä hieman paksummat. Muodoltaan Oasis soveltuu Arcticcia paremmin hieman isommille melojille. Toisinpäin taas ajateltuna EXO Artic taas normaalikokoisille ja pienemmille.

Allekirjoittanut on 187/95kg ja minun jalka on 46. Oasiksella pärjään Artic on aavistuksen liian pieni jos kengät jalassa, mutta molemmilla pärjään.

Perception Carolina 14 on mm. Kanumagazinen testivoittaja retkikajakkien osalta. Meidän käytössä nämä XL koon Carolinat ovat palvelleet isompikokoisia melojia tai niitä jotka haluavat isomman aukon jotta kajakin kyytiin pääsee helpommin.

EXO Portofino on yksi meidän todella korkeatasoisista ohjaajakajakeista. Tämä sopii sinulle loistavasti kun haet suorituskykyistä kajakkia aktiiviseen harrastamiseen. Tämä on myös selkeästi vähemmän käytetty koska ei ole ollut aktiivisessa vuokrakäytössä.

Perception Essence on toinen meidän ohjaajakajakeista ja on suunniteltu pidemmille melontamatkoille. Portofinon tapaan tämä on erittäin suorituskykyinen ja aktiiviharrastajalle loistava valinta

Kunto:

Kajakit ovat erittäin hyvässä kunnossa ja pääasiallisesti olleet vain yhden kesän vuokrakäytössä.

Extrat:

Aukkopeite + liivi + mela 75€

Käytetty Kännykkäpussi 7€

Uusi kännykkäpussi 20€

Uudet neopreenitossut 49€

Uudeet neopreenihanskat 49€

Uusi neopreenipipo 25€

Lisätietoa kajakeista saat parhaiten soittamalla +358 44 9723301 tai sähköpostilla timo@botniaoutdoor.fi

Timo Kesti vastaa Oulun ja Raahen kajakeista ja on yksi Pohjois-Suomen kokeneimmista melontakouluttajista/melontavarusteiden myyjistä.