Lappis/ Oulu Wakepark

Vauhtia virkistyspäiviin

Mitä kaapeli wakeboarding on?

Kaapeli wakeboarding muistuttaa hyvin läheisesti vesihiihtoa. Kaapeli wakeboardingissa vene on korvattu hiihtohissin kaltaisella vaijerilaitteella josta tulevasta kapulasta pidetään kiinni ja meininki on taattua. Kaapeli wakeboarding on selkeästi helpompi laji kuin esim. veneen perässä harrastettava vesihiihto. Kaapelissa on aina vain yksi henkilö kerralla jolloin saat Oulu Wakeparkin operaattorilta jatkuvasti ohjeita josta syystä lähes jokainen saa ensimmäisellä kerralla onnistuneita ajoja.

Oulu Wakepark

Linnansaaren ja vänmannin saaren väliin rakennettu wakeboarding rata on sijainniltaan täydellinen. Lajin pahin “vihollinen” ovat aallot jotka tekevät harrastamisesta aika möykkyistä. Alue missä wakepark sijaitsee on koko pikisaaren, raatin, linnansaaren ja vännmannin saaren suojassa. Tämä tekee siitä koko jokisuiston parhaan paikan ja itseasiassa se on yksi koko Suomen parhaista sijainneista.

Kuinka pääsen harrastamaan?

Wakeparkille voit mennä harrastamaan yksin, kaverin kanssa tai porukalla. Yksittäisiä vuoroja haluaville suosittelemme varaamaan paikkasi Oulu Wakeparkin nettisivuilta. Mikäli taas olet miettimässä aktiviteettiä esimerkiksi yrityksen virkistyspäiville olet oikeassa paikassa. Järjestämme Oulu Wakeparkilla muutamia erinlaisia paketteja. Tutustu näihin tarkemmin Wakeparkin ryhmäpakettien sivuilla. 

Wakeboarding harrastuksena

Mikäli wakekärpänen puraisee voimme olla isosti avuksi. Tuomme maahan vesilajien huippumerkkejä ja itseasiassa olemme varustaneet lähes kaikki wakeparkit Suomessa. Kauttamme saat siis kaikki varusteet märkäpuvuista lautoihin saakka.