SUP-lautailu & Melonta Oulu , Mustasalmi

Oulussa on aarre, joka odottaa löytäjäänsä aivan keskustan tuntumassa. Se on upea jokisuisto, joka tarjoaa Oulun asukkaille vertaansa vailla olevat mahdollisuudet melontaan ja SUP-lautailuun. Tämä ainutlaatuinen luontokohde on lähellä, nopeasti saavutettavissa ja täydellinen paikka nauttia lähiluontoliikunnasta.

Oulun jokisuisto on kuin salainen keidas kaupungin sydämessä. Se tarjoaa upeat puitteet vesillä liikkumiseen ja samalla mahdollisuuden rentoutua luonnon rauhassa. Voit astua kajakkiin tai nousta SUP-laudan päälle ja antaa veden viedä sinut mukanaan. Koe veden solina, ihaile kaupungin siluettia ja nautti raikkaasta ilmasta samalla kun liikut keskellä kaupunkia.

Oulun jokisuisto on erityisen houkutteleva lähiluonto liikunnan kannalta, sillä se tarjoaa puitteet vesiharrastuksille suoraan kaupungin ytimessä. Jokainen oululainen pääsee jokisuiston äärelle nopeasti ja helposti. Et tarvitse pitkiä matkoja tai kaukaisia retkikohteita kokeaksesi vesielämysten iloa. Riittää, kun otat mukaasi ulkoiluvarusteet ja suuntaat kohti jokisuistoa.

Melonta ja SUP-lautailu jokisuistolla tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua Oulun luontoon aivan uudella tavalla. Voit ihastella jokisuiston kauneutta, ihailla rantaviivan vehreyttä ja tarkkailla lintujen vilinää.  Kokea kaupungin ja luonnon harmonian, kun moderni arkkitehtuuri yhdistyy luonnonvoimiin. Jokaisella melontaretkellä tai SUP-seikkailulla avautuu uusi tarina, joka syöpyy mieleesi ja antaa sinulle ikimuistoisia hetkiä.

Melontaa Oulun jokisuistossa ja hietasaaressa

Oulun jokisuisto tarjoaa myös mahdollisuuden kestävään lähiluonto liikuntaan. Pidämme huolta siitä, että jätämme jälkeemme mahdollisimman vähän jälkiä ja kunnioitamme jokisuiston herkkää ekosysteemiä. Täällä voimme oppia arvostamaan lähiluontomme kauneutta ja ottamaan vastuuta sen säilymisestä. Olemme etuoikeutettuja, kun saamme nauttia tästä upeasta luontokohteesta aivan kotimme lähellä.

Oulun jokisuisto ei tarjoa pelkästään upeita luontokokemuksia ja lähiluonto liikunnan mahdollisuuksia, vaan siellä sijaitsee myös Oulun melontakeskus, joka tekee vesillä liikkumisesta saavutettavaa kaikille. Melonta ja SUP-lautailu voivat tuntua uusilta lajeilta ja saattavat herättää kysymyksiä varusteista ja taidoista, mutta Oulun melontakeskus on täällä auttamassa ja tarjoamassa kaiken tarvittavan.

Sinun ei tarvitse olla kokenut meloja tai SUP-lautailija päästäksesi nauttimaan Oulun jokisuiston tarjoamista mahdollisuuksista. Melontakeskus on varustettu laadukkailla ja turvallisilla varusteilla, joita voit vuokrata tai käyttää opastetuilla retkillä. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla auttamassa sinua valitsemaan oikeanlaiset varusteet ja antamassa opastusta, jotta voit aloittaa vesillä liikkumisen turvallisesti ja itsevarmasti.

Melontakeskuksessa voit osallistua myös erilaisiin kursseihin ja ohjattuihin harjoituksiin. Ne tarjoavat erinomaisen tilaisuuden oppia melonnan tai SUP-lautailun perusteet tai kehittää jo olemassa olevia taitoja. Kokeneet ohjaajat jakavat kanssasi vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla voit kehittyä lajissa ja saada enemmän iloa ja hyötyä vesiliikunnasta.

Oulun melontakeskus ei kuitenkaan rajoitu vain aloittelijoihin. Jos olet jo kokenut meloja tai SUP-lautailija, voit hyödyntää keskuksen tarjoamia palveluita ja varusteita omatoimiseen harjoitteluun tai rentoihin retkiin. Voit vuokrata kajakin tai SUP-laudan ja suunnata jokisuistolle omassa tahdissasi. Melontakeskus huolehtii siitä, että sinulla on käytettävissäsi laadukkaat ja hyväkuntoiset varusteet, jotta voit nauttia vesillä liikkumisesta täysin siemauksin.

Oulun melontakeskus on sitoutunut kestävään luontoliikuntaan ja ympäristön suojelemiseen. Se kannustaa meitä kaikkia vastuulliseen toimintaan jokisuistolla ja ohjeistaa meitä pitämään luonto puhtaana ja roskattomana retkiemme jälkeen. Yhdessä voimme varmistaa, että tulevat sukupolvet voivat nauttia Oulun jokisuiston tarjoamista ainutlaatuisista vesielämyksistä.

Toivotammekin kaikki tervetulleeksi nauttimaan tästä mielettömästä vesistöstä joka Oulun keskustasta avautuu!

Lue myös:

Mun Oulu: Oulun jokisuistosta löytyy melottavaa ja suppailtavaa niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin

Kaleva: Lin­nan­saa­reen on ran­tau­tu­nut ros­kan­ke­ruu­seen mo­di­fioi­tu ka­jak­ki, jonka kuka tahansa voi varata mak­sut­ta käyt­töön­sä ja osal­lis­tua Itä­me­ren sii­vous­tal­koi­siin