Lappis/ Oulun Melontakeskus

Oulun Melontakeskus on portti jokisuistoon

Mikä Oulun Melontakeskus on?

Vuonna 2019 yhdistyimme Raahelaisen Botnia Outdoorin kanssa. Botnia Outdoor on yksi Suomen kolmesta suurimmasta melonta alan yrityksistä. Yhdistymisen myötä Timo Kesti liittyi joukkoomme ja hänellä on kiistämättä Suomen eniten kokemusta melonnan ohjaamisesta ja kouluttamisesta. Tämä yhdistettynä lähes 10 vuoden kokemukseemme SUP-lautailusta on Oulun Melontakeskus Suomen johtava melontakeskus.

Mistä Oulun Melontakeskus löytyy?

Oulun Melontakeskus sijaitsee Oulun Kaupunginteatterin viereisellä nurmialueella. Reittiohjeet saat helposti Google Mapsista.

Mitä lajeja Oulun Melontakeskukselta löytyy?

Melontakeskuksen lajikattauksesta löytyy SUP-lautailu, Kajakkimelonta, Kanoottimelonta, Packraft melonta ja läskipyöräily. Ryhmille tarjoamme aktiviteetteja myös puistojoogaan, villiyrtteihin sekä metsäretkiin.

Retket ja kurssit

Järjestämme ohjattuja retkiä ja kursseja avoimesti sekä tilauksesta. Ohjatut retket voit tilata haluamallesi ajankohdalle kun ryhmässäsi on neljä henkilöä tai enemmän. Näiden lisäksi järjestämme viikottain useita ohjattuja retkiä ja kursseja. Tutustu tarkemmin avoimiin safareihin ja kursseihin.

Kalustomme

Tarjolla oleva kalustomme on takuulla Suomen kattavin. SUP-laudoissa meiltä löytyy n.10 erinlaista lautamallia, kajakeissa viittä eri mallia, paria erinlaista kanoottia. Näiden lisäksi löytyy mm. polkuvene ja paljon muuta.

Kahvilasta kylmät ja kuumat juomat

Melontakeskukselta löydät myös pienen kahvilan. Meillä on koko Oulun merellisin paikka etkä muualla Oulussa pääse näin lähelle vettä nauttimaan kupillistta kuumaa.  

SUP-Lautailu
alk. 25€
SUP-lautaile omatoimisesti tai ohjatusta. Kauttame saat myös laadukkaat varusteet maahantuojan tarjoushinnoin!
Melonta
alk. 25€
Vuokraa kajakki tai kanootti, osallistu ohjatulle retkelle tai hanki avullame omat varusteet.
Läskipyöräily
alk. 25€
Vuokraa läskipyörä tunniksi tai vaikka viikoksi. Myös ohjatut retket, maastopyöräilykurssit ja varustemyynti.