Oulun Melontakeskus on portti jokisuistoon!

Vuonna 2019 yhdistyimme Raahelaisen Botnia Outdoorin kanssa. Botnia Outdoor on yksi Suomen kolmesta suurimmasta melonta-alan yrityksestä. Yhdistymisen myötä Timo Kesti liittyi joukkoomme, ja hänellä on kiistämättä eniten kokemusta Suomessa melonnan ohjaamisesta ja kouluttamisesta. Tämä yhdistettynä lähes 10 vuoden kokemukseemme SUP-lautailusta tekee Oulun Melontakeskuksesta Suomen johtavan melontakeskuksen.

Mistä Oulun Melontakeskus löytyy?

Oulun Melontakeskus sijaitsee upean Oulun Linnansaaren nokassa, paikassa, missä muinoin sijaitsi myös Oulun ainoa maauimala.

Mitä lajeja Oulun Melontakeskukselta löytyy?

Melontakeskuksen lajikattauksesta löydät kaiken! SUP-lautailu, melonta, wakeboarding ja vesipuisto ovat meidän pääaktiviteettimme.

Retket

Kesäkaudella järjestämme viikottain useita ohjattuja SUP-lautailu- ja melontaretkiä. Ne tarjoavat matalan kynnyksen tien lajiin, eivätkä siis vaadi mitään aikaisempaa kokemusta!

Kurssit

Retkien lisäksi tarjoamme lajeihimme myös kattavia kursseja. Lajin alussa oleville tarjoamme peruskursseja ja jo harrastaneille jatkokursseja. Mikäli haluat toimia lajien parissa aktiivisemmin, järjestämme myös useita SUP-lautailun ja melonnan ohjaajakursseja.

Kalusto

Kalustomme kattaa toiveet ensikertalaisesta kokeneeseen harrastajaan.