Tervetuloa Aallokkoleirille, joka on tapahtuma melojilta, melojille! Täällä voit oppia melomaan aallokossa ja kehittää muita melojalle tarpeellisia taitoja. Jos olet jo kokenut meloja, ei hätää! Meillä on tarjolla useita erilaisia retkiä, joilla voit tutustua lähisaaristoon.

Aallokkoleiri on suosittu tapahtuma, johon mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tarjoamme sisämajoituksen 50 ensimmäiselle sen haluavalle. Muut voivat majoittua esimerkiksi teltoissa, asuntoautoissa tai riippumatoissa. Halutessasi voit myös yöpyä hotellissa.

Vuonna 2023 järjestämme leirin jo kolmannen kerran Hailuodossa. Meillä on käytössämme koko Majakkapiha, joka tarjoaa loistavat puitteet leirielämälle.

Tänä vuonna leirin aikana on mahdollista suorittaa myös EPP2-näyttökoe. Kokeeseen mahtuu maksimissaan 6 osallistujaa, joten varmista paikkasi ajoissa!

Leirin ohjelma on täynnä toimintaa. Perjantaina aloitamme majoittumisella ja yhteisretkellä pimenevässä illassa. Lauantaina on tarjolla aamupala, kaksi meriretkeä sekä valittavia kursseja. Illalla voit rentoutua saunassa ja osallistua melontaan liittyvään luentoon. Sunnuntaina jatkamme kurssien ja retkien parissa.

Alustava ohjelma:
Perjantai 15.9.
17.00 – majoittuminen
20.00 – Yhteisretki pimenevässä illassa

Lauantai 16.9.
08 – 09 aamupala
9 – 10 kokoontuminen ja päivän info

10 – 12 Kaksi meriretkeä helppo sekä vaativa

Meriretki I (helppo)
Retkelle vaatimustaso melonnan perusteet.
Retken kohde ilmoitetaan myöhemmin.

Meriretki II (vaativa)
Retkelle vaatimustaso merimelonnan alkeet sekä kokemusta aallokko-ja tuulimelonnasta.
Retken kohde ilmoitetaan myöhemmin.

n.12 – 13 Lounas

13 – 16 valittavia kursseja

17 – 18 Päivällinen
17 – 19 Sauna, naiset
19 – 21 Sauna, miehet
20 – 21 Luento melontaan liittyvä
21 – Nuotioleikkejä

Sunnuntai 17.9.
10 – 12 Kurssi/retki

1230 – 1430 Kurssi/retki

Sunnuntain kurssien sisällöt muodostuvat myöhemmin kevään aikan. Alla vuoden 2019 kurssien sisältöä: Pari- ja itsepelastautuminen-kurssi / Itseluottamusta aallokkoon-kurssi / Kajakin lastauksen merkitys hallintaan / Hinaukset / Lahnakoski Workshop / EPP2 näyttökoe

15.00 Aallokkoleirin päätös ja lounas

Hinta:

kurssiohjelma 95€/hlö

ruokapaketti 89€/hlö

Caravanmajoitus+kurssiohjelma 129€/hlö

Majoitus+ kurssiohjelma 169€/hlö

Majoitus+kurssiohjelma+ruokapaketti 250€/hlö

Koko aallokkoleirin ajaksi on mahdollista vuokrata melontakalusto hintaan 65,- euroa sekä muutamia kuivapukuja 65€/kpl

Kaikki hinnat sisältävät 24%alv.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.9. tai niin kauan kuin vapaita paikkoja löytyy. Leiri maksetaan ennakkoon laskulla. Ennakkomaksu on 50€, joka veloitetaan varauksen yhteydessä.

Älä missaa tätä ainutlaatuista mahdollisuutta kokea melonnan riemua ja oppia uusia taitoja! Tule mukaan Aallokkoleirille ja nauti unohtumattomasta kokemuksesta! Lisätietoja saat osoitteesta info@lappis.fi.

PERUUTUSEHDOT: Jos peruutus tapahtuu vähintään 3 viikkoa ennen retkeä, ennakkomaksu palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 2 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii 50 % osallistumismaksusta. Peruutuksen tapahtuessa alle 2 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii osallistumismaksun kokonaisuudessaan.