City To Beach on yksi hienoimmista reiteistä, mitä SUP-laudalla voit tehdä! Retki aloitetaan Oulun Melontakeskuksella käytävällä infolla, jossa käymme läpi lajin tekniikka- ja turvallisuusasiat. Tämän jälkeen lähdemme SUPpailemaan jokisuiston ja upean Mustasalmen läpi. Mustasalmen jälkeen melomme avomerellä kohti Nallikarin hiekkarantaa. Mikäli aallokko on liian hurjaa merellä, voimme rantautua turvallisesti Mustasalmen suulle, josta on n. 200m kävely Nallikariin.

City To Beach sopii erinomaisesti kaveriporukoille, polttariryhmille sekä virkistyspäiviin. Safarille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista. Jo SUPpailua kokeilleille annamme safarin aikana hyviä vinkkejä tekniikan kehittämiseen. Olitpa kokenut tai et, tämä retki tulee olemaan sellainen minkä muistat!

Hintaan sisältyy: Ohjaus, lauta, kellutusliivit ja kelin vaatiessa märkäpuku ja neopreenitossut sekä varusteiden kuljetus Nallikariin.

Hei, minä olen Minna ja vastaan siitä, että saatte parhaan mahdollisen elämyksen erikoispäivänänne! Pyydän sinua täyttämään allaolevan lomakkeen ja palaan asiaan pikimmiten :)