Lappiksen Fatbike-retket: Elämyksiä ja seikkailuja luonnossa

Lappiksen fatbike-retket tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja seikkailuja luonnossa. Olipa kyseessä yksityishenkilö, yritys tai yhteisö, meidän koulutetut ohjaajamme ja laadukkaat varusteemme takaavat turvallisen ja ikimuistoisen kokemuksen. Retkiä järjestetään Oulun, Raahen, Kalajoen ja Vaasan alueella.

Fatbike-retket: Nauti luonnosta uudella tavalla

Fatbike, tai läskipyörä, on täydellinen tapa nauttia Suomen luonnosta. Olipa vuodenaika mikä tahansa, leveillä renkailla varustettu maastopyörä mahdollistaa harrastuksen kaikille. Lappis on tarjonnut fatbike-retkiä jo vuodesta 2015, ja nykyään tarjoamme ohjattuja retkiä ja kursseja kaiken tasoisille harrastajille.

Kokeneet ohjaajat ja laadukkaat varusteet

Kokeneet ohjaajamme tietävät olosuhteiden mukaan parhaat reitit, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan retkestä. Pyrimme aina tarjoamaan enemmän kuin vain oppaan ja kaluston – haluamme antaa eväitä niille, joita laji kiinnostaisi myös omana harrastuksena.

Fatbike-retket eri alueilla

Retkiä järjestetään Oulun, Raahen, Kalajoen ja Vaasan alueella. Hyvän kuljetuskalustomme ansiosta voimme toteuttaa retket käytännössä missä tahansa. Olemme aloittaneet retkiä esimerkiksi Oulun keskustan hotellin pihalta tai Rokuan maastosta, kun ryhmä on tätä meiltä toivonut.

Ota yhteyttä ja varaa oma retkesi

Ota yhteyttä ja varaa oma fatbike-retkesi tänään. Me autamme mielellämme ryhmällesi parhaan kohteen valinnassa tai missä tahansa muussa asiassa.