Koe unohtumaton Fatbike-seikkailu luonnonhelmassa

Lappiksen ohjatut fatbike-retket tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä ja seikkailuja luonnossa. Olitpa sitten etsimässä aktiviteettia vapaa-ajallesi tai suunnittelemassa työhyvinvointipäivää, meidän koulutetut ohjaajamme ja laadukkaat varusteemme takaavat turvallisen ja ikimuistoisen kokemuksen.

Fatbike Retket – Tutustu luontoon uudella tavalla

Fatbike, tai läskipyörä, on täydellinen tapa nauttia Suomen luonnosta ympäri vuoden. Leveillä renkailla varustettu maastopyörä mahdollistaa harrastuksen kaikille, tarjoten uudenlaisen tavan kokea luonto.

Ohjatut Fatbike retket

Tarjoamme ohjattuja fatbike-retkiä Oulun, Raahen, Kalajoen ja Vaasan alueella. Retkemme ovat sopivia kaiken tasoisille harrastajille, ja ne voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan.

Fatbike vuokraus

Tarjoamme myös fatbike-vuokrausta niille, jotka haluavat tutkia luontoa omatoimisesti. Kysy lisää vuokrausmahdollisuuksistamme.

Fatbike virkistyspäivät ja työhyvinvointipäivät

Fatbike-retket ovat erinomainen valinta työhyvinvointipäiville ja virkistyspäiville. Ne tarjoavat hauskan ja aktiivisen tavan vahvistaa tiimihenkeä ja nauttia yhdessä luonnosta.

Fatbike team building ja ryhmäaktiviteetit

Fatbike-retket ovat myös loistava tapa rakentaa tiimihenkeä ja tarjota ainutlaatuisia kokemuksia ryhmille. Kysy lisää räätälöidyistä retkistä ja team building -aktiviteeteista

Kokeneet ohjaajat ja laadukkaat varusteet

Kokeneet ohjaajamme tietävät olosuhteiden mukaan parhaat reitit, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan retkestä. Pyrimme aina tarjoamaan enemmän kuin vain oppaan ja kaluston – haluamme antaa eväitä niille, joita laji kiinnostaisi myös omana harrastuksena.

Fatbike-retket eri alueilla

Retkiä järjestetään Oulun, Raahen, Kalajoen ja Vaasan alueella. Hyvän kuljetuskalustomme ansiosta voimme toteuttaa retket käytännössä missä tahansa. Olemme aloittaneet retkiä esimerkiksi Oulun keskustan hotellin pihalta tai Rokuan maastosta, kun ryhmä on tätä meiltä toivonut.

Fatbike retki Oulussa

Lisäaktiviteetit – SUP-lautailua, melontaa tai vaikka retki metsään

Haluatko yhdistää läskipyöräilyn muihin aktiviteetteihin? Tarjoamme myös melontaa, SUP-lautailua ja paljon muuta. Tutustu melontaretkiimme ja SUP-lautailuun lisätietojen saamiseksi. Tarjoamme myös monia muita aktiviteetteja, esim. retkeilyä ja luonnossa liikkumista.

Ryhmäkoko ja joustavuus

Meillä on erittäin joustava lähestymistapa ryhmäkokoihin. Minimiryhmäkokomme on 4 henkilöä, mutta voimme järjestää ohjatun retken myös pienemmälle ryhmälle, huomioiden että minimilaskutus on neljän henkilön edestä. Oulussa meillä on käytössä n.30  läskipyörää joten pystymme palvelemaan suuriakin ryhmiä. Lisäksi yhdistelemällä muita lajejamme, kuten melontaa, SUP-lautailua tai retkeilyä, voimme järjestää ohjattuja retkiä yli sadan hengen ryhmille.

Hinnasto

  • Kahden tunnin ohjattu retki: Nallikarista – 49€/hlö
  • Fatbike-retki 30km säteellä Oulun keskustasta: 65-75€/hlö
  • Telttasauna: 250€/2 tuntia
  • Retkiruokailu: Alkaen 15€/hlö

Hinnat sis. alv

Tutustu myös avoimiin Fatbike retkiimme sekä muihin retkiin tämän linkin kautta.

Ota yhteyttä ja varaa oma retkesi

Ota yhteyttä ja varaa oma fatbike-retkesi tänään. Me autamme mielellämme ryhmällesi parhaan kohteen valinnassa tai missä tahansa muussa asiassa.

  • Työhyvinvointipäivät ja virkistyspäivät – Yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia luonnossa

  • Fatbike/MTB kurssit

  • Fatbike/MTB ohjaajat

  • Fatbike Retket – Ainutlaatuinen elämys työhyvinvointipäiville ja ryhmäaktiviteeteille