Oulun keskusta sijaitsee keskellä vesistöä ja sehän on vain plussaa. Näin olemme keskellä parhaita ottipaikkoja ja ne on helposti saavutettavissa vaikka jalan. Kalastuslupa-asioissa taasen suistoalue ei ole kaikista yksinkertaisin, kaikki ei halua ostaa tarvittavia välineitä tai heiltä puuttuu tarvittavaa tietoa, tässä voimme auttaa. Meillä on hyvät välineet, valikoima vieheitä ja opas auttamassa ottipaikkojen valinnassa sekä avustamassa kalastuksen saloihin.

Oppaan johdolla mukava 2 tunnin aktiviteetti, joka sopii kaikille. Aktiviteetin aikana tutustutaan alueen kalastusmahdollisuuksiin ja toivotaan kireitä siimoja.

Kahden tunnin retken hinta on 49€/hlö. Sisältäen oppaan palvelut ja tarvittavat välineet sekä luvat. Tämä retki tehdään kävellen rantoja pitkin ja lähtöpaikka on Linnansaari. Ihan keskellä kaupunkia!

Osallistujamäärä retkelle 4-6 hlöä/opas kerrallaan. Näin voimme taata yksilöllisen opastuksen. Meillä on 3 kalastusopasta. Joten 18 innokasta kalastajaa saadaan kerrallaan virvelin varteen.

Voit taydentää retkeä tulistelulla, eväillä, pidentää retken kestoa tai yhdistää kulkuneuvoksi mm. lautan, SUPlaudan tai fatbiken! Esimerkiksi 4-5 tunnin retki fatbiken avulla ja tulistelulla välillä on 89€/hlö.

Kalastusretket Oulun Jokisuistossa – Elämyksiä Luonnon Helmasta

Lähde Unohtumattomalle Kalastusseikkailulle Oulun Sydämessä

Oulun upea jokisuisto on tunnettu kalastajien paratiisina, jossa isot lohet ja muut kalat tekevät jokaisesta heitosta jännittävän. Me Lappiksella tarjoamme ohjattuja kalastusretkiä, jotka vievät sinut ja ryhmäsi suoraan parhaille ottipaikoille – paikkoihin, joista vain paikalliset tietävät. Olipa valintasi kalaan lähtö kävellen, meloen tai fatbikella, meidän kokeneet oppaat varmistavat, että päivästä tulee ikimuistoinen.

Oulun Jokisuiston Salaisuudet Avautuvat

Koe Pommimontun, Haukipaikan ja Kuhakuopan kalaisat vedet opastetulla retkellämme. Jokainen retki on suunniteltu tarjoamaan paitsi mahdollisuuden saada suuri saalis, myös nauttia Oulun ainutlaatuisesta luonnosta ja vesistöistä. Retkemme ovat täydellisiä kaikille kalastuksesta kiinnostuneille, riippumatta aiemmasta kokemuksesta.

Kaikki Tarvittava Sisältyy – Vain Säänmukainen Pukeutuminen Vaaditaan

Me huolehdimme kaikesta: luvat, varusteet ja paikallisen asiantuntemuksen tarjoaa Lappis. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle, pukeutuneena sään mukaan. Retkemme ovat suunniteltu pienryhmille (4-6 henkilöä), jotta voimme taata henkilökohtaisen ja yksilöllisen opastuksen jokaiselle osallistujalle.

Retkivaihtoehdot Jokaiseen Makuun

Kävellen suiston ottipaikoille

  • Kesto: 2 tuntia
  • Hinta: 49€/hlö
  • Sisältää: Oppaan palvelut, kalastusvälineet ja -luvat
  • Osallistujamäärä: 4-18 (1 opas/6 hlö)
  • Kuvaus: Tutustu Oulun jokisuiston parhaisiin kalapaikkoihin valitsemallasi tavalla. Tämä retki tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen sekä aloittelijoille että kokeneille kalastajille.

Meloen tai pyörällä kalaretkelle

  • Kesto: 4 tuntia
  • Hinta: 99€/hlö
  • Sisältää: Oppaan palvelut, kalastusvälineet ja -luvat, melontavälineet, evästauko tulistelun ja makkaranpaiston kera
  • Osallistujamäärä: 4-18 (1 opas/6 hlö)
  • Kuvaus: Lähde melontaretkelle Oulun jokisuistoon ja nauti kalastuksesta, tulistelusta ja makkaranpaistosta saaressa. Täydellinen yhdistelmä melontaa ja kalastusta luonnonkauniissa ympäristössä.

Valmiina Kalastusseikkailuun?

Olitpa sitten kokenut kalamies tai ensikertalainen, meidän kalastusretkemme tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja mahdollisuuden tutustua Oulun jokisuiston kalaisiin vesiin uudella tavalla. Varaa paikkasi nyt ja valmistaudu kokemaan kireitä siimoja Oulun upeissa maisemissa!

Vaikka talvi ja kesäkurssissa on hyvin paljon samaa, kesällä opettelussa on omat etunsa sekä haasteet. Keskimäärin kesäkurssit kestävät n. 2h pidempään kuin talvella ja ovat hieman tarkempia hyvistä olosuhteista. Kesäkurssien ehdoton hauskuus on niiden vauhdikkuus. Koska vedessä läiskyttely on paljon pehmeämpää kun jäällä meno voidaan tempoa hieman lisätä verrattuna talvikurssiin.