Hanki huippuvarusteet erittäin järkevällä hinnalla!

Vuosittain uusimme vuokraamomme varusteita ja tämän lisäksi otamme vaihdossa paljon varusteita uusiin päivittäviltä. Tästä syystä pystymme tarjoamaan takuulla Suomen laajimman valikoiman käytettyjä varusteita SUP-lautailuun, leija- surffaukseen ja hiihtoon, melontaan, wingfoiliin ja läskipyöräilyyn!

Tältä sivulta löydät tietoa ja tuoreimmat listat saatavilla olevista varusteista hintoineen!

Kuinka homma toimii?

Alapuolelta löydät eri varusteryhmät ja painamalla isoa + merkkiä saat lisätietoja ja löydät linkin tämän hetken listaan.

Tuoteryhmästä riippuen otamme joko varauksia varusteista tai myymme niitä heti. Mikäli tuote myydään heti tehdään tilaus sähköpostilla info@lappis.fi

Jos taas on kyseessä tuote josta otamme varauksia löytyy verkkokaupastamme tuote tämän varausmaksun kuittaamiseen.

Joka tuoteryhmän osiosta löydät vielä ohjeet 🙂

Käytettyjen varusteiden puolelta löytyy SUP-lautoja kaikkeen lähtöön. Valtaosa varusteista on sellaisia, että ne soveltuvat erinomaisesti aloittaville harrastajille. Vaikka varusteet ovat ”helppoja” olemme pyrkinyt valitsemaan aina varusteet siten, että niistä nauttivat myös jo lajin parissa olevat. Tällöin omaa SUP-lautaa hankkiessa on hyvä tietää, että näistä ei kasva ensimmäisen kesän jälkeen heti ulos.

Pääasiallisesti SUP-laudat ovat Shark & Ulappa merkkisiä, erittäin laadukkaita lautoja. Lisäksi listalta löydät meidän B-laatuiset laudat jotka ovat käyttämättömiä, mutta pienten kosmeettisten (ei suorituskykyyn vaikuttavien) vikojen myötä meidän käytettyjen listalla.

Missä kunnossa ja mitä kuuluu pakettiin?

Vuokraamomme käytetyt laudat uusitaan vuosittain. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta laudoilla on vain muutama kuukausia käyttöä alla ja kunto sen mukainen.

B-laatuiset laudat listalla ovat uusia. B-laatuisuus tarkoittaa, että laudassa on tuotantolinjalla havaittu jotain kosmeettista vikaa (naarmu, hankauma, tahra, repeämä matossa tjs). Nämä ovat kuitenkin vikoja jotka eivät vaikuta laudan suorituskykyyn.

Niin käytetyt kuin B-laatuiset laudat myydään 1 vuoden takuulla!

Laudat myydään aina (jollei toisin mainita) täytenä pakettina sisältäen laudan, evän, melan, karkuremmin, pumpun ja repun.

Tämän linkin kautta voit avata listan käytetyistä SUP-laudoista hintoineen (samalla listalla myös kajakit)

Varustelistassa myös linkit esittelyvideoiihin / tarkempiin tietoihin varusteesta!

Mikä malli sinulle sopii? Katso tekemämme SUP-lautojen ostajan opas video

Täältä voit avata sivun mistä löydät kuvia laudoista ja kajakeista (kajakkien kuvat tulevat 13.8 mennessä). Kaikkia lautoja emme kuvanneet, mutta näistä saa hyvän käsityksen kunnosta.

Lisätuotteena SUP-laudan kanssa voit ostaa seuraavat tuotteet

Käytetyt Ulappa kelluntaliivi +40€, Ulappa vedenpitävä kännykkäpussi 5€, Ulappa vedenpitävä 10l kuivapussi +10€

Kajakeissa perushintaan kuuluu kajakki ja 100€ lisähinnalla saat varustepaketin jossa mela, aukkopeite sekä liivit.

Kajakkien kanssa lisätuotteena voit ostaa seuraavat

Ulappa vedenpitävä kännykkäpussi 5€, Ulappa vedenpitävä 10l kuivapussi +10€

Toimitusmaksu matkahuollolla 10€/lauta (vain SUP-laudat)

Kuullostaa hyvältä, kuinka toimin, ja milloin varusteet saa noutaa?

Alamme nyt ottamaan varauksia varusteista ja varauksen yhteydessä perimme 50€ varausmaksun. Varusteet luovutetaan kun kausi on ohi eli arviolta syyskuun aikana/loppupuolella.

Varataksesi osta tämä varaustuote nettikaupastamme ja lisää tilauksen lisätietoihin haluamasi laudan numero sekä mahdolliset lisävarusteet (kohdassa missä osoitetiedot lisätään on alimmiasena laatikko mihin voit kirjoittaa lisätiedot)

Lisätietoja info@lappis.fi

Valikoimistamme löydät todella huippulaatuiset kajakit niin ominaisuuksien kuin kuntonsa puolesta!

Pääasiallisesti kajakit ovat EXO Arctic 1 mallia jonka olemme vuosien saatossa todenneet erittäin hyväksi yleiskajakiksi. Tämän lisäksi meiltä löytyy muutamia suorituskykyisempiä kajakkeja joita ohjaajamme sekä mm. kausikorttilaiset ovat tavanneet käyttää.

Missä kunnossa ja mitä kuuluu pakettiin?

Vuokraamomme kajakit uusitaan vuosittain ja säilytetään asianmukaisissa telineissä. Tämän vuoksi kajakit pysyvät erittäin hyvässä kunnossa. Tämän tasoiset kajakithan kestävät vuokrakäytössäkin vähintään viisi vuotta joten vuosittain uusittuna pysyvät ne lähes uutta vastaavassa kunnossa.

Kajakin hinta sisältää pelkästään itse kajakin. Tämän lisäksi voit halutessasi ostaa varustepaketin 100€ lisähintaan joka sisältää aukkopeitteen, melontaliivin sekä melan.

Tämän linkin kautta voit avata listan käytetyistä kajakeista hintoineen (samalla listalla myös SUP-laudat)

Täältä voit avata sivun mistä löydät kuvia laudoista ja kajakeista (kajakkien kuvat tulevat 13.8 mennessä). Kaikkia lautoja emme kuvanneet, mutta näistä saa hyvän käsityksen kunnosta.

Lisätuotteena kajakin kanssa voit ostaa seuraavat tuotteet

Ulappa vedenpitävä kännykkäpussi 5€

Ulappa vedenpitävä 10l kuivapussi +10€

Kuullostaa hyvältä, kuinka toimin, ja milloin varusteet saa noutaa?

Alamme nyt ottamaan varauksia varusteista ja varauksen yhteydessä perimme 50€ varausmaksun. Varusteet luovutetaan kun kausi on ohi eli arviolta syyskuun aikana/loppupuolella.

Varataksesi osta tämä varaustuote nettikaupastamme ja lisää tilauksen lisätietoihin haluamasi kajakin numero sekä mahdolliset lisävarusteet (kohdassa missä osoitetiedot lisätään on alimmiasena laatikko mihin voit kirjoittaa lisätiedot)

Lisätietoja info@lappis.fi

Jo vuosien ajan olemme ottaneet käytettyjä leijoja vaihdossa kun harrastajat ovat halunneet päivittää varusteita (HOX HOX jos olet miettimässä kaluston uusintaa!). Siispä meillä on aina suuri määrä käytettyjä leijoja, lautoja ja puomeja tarjolla.

Tämän linkin kautta voit avata listan käytetyistä leijoista tietoineen ja hintoineen

Kuinka homma toimii?

Käytettyjen leijavarusteiden tiedustelut ja tilaukset harri.rautava@lappis.fi

Koska listalla olevat tiedot voivat olla varsin vajaavaisia (nettiarvosteluja, videoita jne) autamme mielellämme valitsemaan näistä oikean tuotteen.

Kerro siis viestissäsi sinun mitat, missä pääasiallisesti harrastat, millä tasolla olet ja minkätyylistä varustetta olet etsimässä 🙂

Laajan aktiviteettikattauksen myötä toiminnassamme vapautuu myös paljon muita sekalaisia varusteita. Näitä ovat esim. teltat, ahkiot, sukset, lumikengät, retkeilyvarusteet ja niin edelleen.

Tämän linkin kautta voit avata listan käytetyistä varusteista tietoineen ja hintoineen

Kuinka homma toimii?

Käytettyjen varusteiden tilaukset ja tiedustelut info@lappis.fi