Kiiiminkijokimelonta 2023

Kiiminkijokimelonta melotaan osana Suomi meloo ja soutaa-päivää 10.6.2023

.

Melonta lähtee tänä vuonna Ylivuotolta  ja päättyy Jokikokkoon .
Lähtöpaikan osoite selviää lähempänä ajankohtaa . Paikalla pysäköinti tapahtuu tien reunaan, joten suositaan kimppakyytejä. Lähtö tapahtuu klo 9 ja perille päästään arviolta klo 17.
Tapahtuman vetäjänä toimii Timo Kesti, joka on kokenut koskimeloja, lisäksi on turvamelojia mukana. Järjestäjänä toimii Lappis, Kiiminkijoki ry:n puolesta. Maissa on yksi henkilö valmiudessa auttamaan mm. huollossa.

Hinta on 50€/hlö ja siihen kuuluu kenttälounas, opastus- ja turvapalvelut vesillä, sekä päivän päätteeksi henkilökyyti takaisin lähtöpaikalle. Ilman lounasta hinta on 40€/hlö.

Melontamatka on noin 28 kilometriä. Matkalla on sekä virtaavaa vettä, pientä koskea, että suvantoa. Päivän aikana pidetään taukoja. Lounastauko noin puolessa välissä reittiä. Kenttälounaaksi tarjotaan Koskenlaskijan kalakeittoa tai Kauhojan kesäkeitto, leipää ja juomaksi vesi/mehu sekä nokipannukahvit pullalla. Oma lounas on mahdollista lämmittää tulella. Lounaspaikalla on ulko-wc.

Osallistujilta toivotaan melonnan perustaitojen hallintaa.

Lisähinnasta on mahdollisuus vuokrata melontakalusto. Kajakit vuokraa Lappis ja kanootteja voi kysellä esimerkiksi Vuoton Joutsenesta, Backwood Actionilta tai Pohjolan kanootilta.
Lappiksen kautta vuokraushinta on 50€/kajakki. Hintaan kuuluu kajakin kuljetukset, kajakki, mela, aukkopeite, liivit ja kypärä.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen info@lappis.fi. Ilmoitautumisen yhteydessä kerro otatko lounaan, mahdolliset ruokarajoitteet ja melotko omalla kalustolla.

Ilmoittautumisen jälkeen järjestäjä lähettää laskun osallistumismaksusta.

Järjestäjällä on ohjelmapalveluiden järjestäjän vastuuvakuutus, muuten osallistujat osallistuu omalla vastuulla.

Hei, minä olen Minna ja vastaan siitä, että saatte parhaan mahdollisen elämyksen erikoispäivänänne! Pyydän sinua täyttämään allaolevan lomakkeen ja palaan asiaan pikimmiten :)