Varaa / tiedustele

Kiiiminkijokimelonta 2022

Kiiminkijokimelonta melotaan osana Suomi meloo ja soutaa-päivää 11.6.2022.

Melonta lähtee Vengasrannasta ja päättyy Koiteliin. Halutessaan voi rantautua ennen Koitelinkoskea välttääksen sen pahimmat kuohut.
Lähtöpaikan osoite on Vengasrannantie 87. Paikalla pysäköinti tapahtuu tien reunaan, joten suositaan kimppakyytejä. Lähtö tapahtuu klo 9 ja perille päästään arviolta klo 17.
Tapahtuman vetäjänä toimii Iisa Mäenpää, joka on kansainvälisen tason meloja, lisäksi on turvamelojia mukana. Järjestäjänä toimii Lappis, Kiiminkijoki ry:n puolesta. Maissa on yksi henkilö valmiudessa auttamaan mm. huollossa.

Hinta on 50€/hlö ja siihen kuuluu kenttälounas, opastus- ja turvapalvelut vesillä, sekä päivän päätteeksi henkilökyyti takaisin lähtöpaikalle. Ilman lounasta hinta on 40€/hlö.

Melontamatka on noin 25 kilometriä. Matkalla on sekä virtaavaa vettä, pientä koskea, että suvantoa. Päivän aikana pidetään taukoja. Lounastauko on Rekikylän kodalla, joka on noin puolessa välissä reittiä. Kenttälounaaksi tarjotaan Koskenlaskijan kalakeittoa tai Kauhojan kesäkeitto, leipää ja juomaksi vesi/mehu sekä nokipannukahvit pullalla. Oma lounas on mahdollista lämmittää kodassa olevalla tulella. Lounaspaikalla on ulko-wc.

Osallistujilta toivotaan melonnan perustaitojen hallintaa.

Lisähinnasta on mahdollisuus vuokrata melontakalusto. Kajakit vuokraa Lappis ja kanootteja voi kysellä esimerkiksi Vuoton Joutsenesta, Backwood Actionilta tai Pohjolan kanootilta.
Lappiksen kautta vuokraushinta on 50€/kajakki. Hintaan kuuluu kajakin kuljetukset, kajakki, mela, aukkopeite, liivit ja kypärä.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen info@lappis.fi. Ilmoitautumisen yhteydessä kerro otatko lounaan, mahdolliset ruokarajoitteet ja melotko omalla kalustolla.

Ilmoittautumisen jälkeen järjestäjä lähettää laskun osallistumismaksusta.

Järjestäjällä on ohjelmapalveluiden järjestäjän vastuuvakuutus, muuten osallistujat osallistuu omalla vastuulla.

Hei, minä olen Minna ja vastaan siitä, että saatte parhaan mahdollisen elämyksen erikoispäivänänne! Pyydän sinua täyttämään allaolevan lomakkeen ja palaan asiaan pikimmiten 🙂