Karahtiko leija puuhun, irtosiko venttiili, lensikö foili wingistä läpi? Eipä huolta, lähes kaikki voidaan korjata!

Vaikka nykypäiväiset leijat ja wingit on tehty todella lujiksi ei koskaan voi täysin vahingoilta välttyä. Joskus leija ottaa vähän puuhun tai hätälaukaisun jälkeen leija menee pusikkoon ja repeää tai nykyään yleistä on hydrofoilin sinkoutuminen läpi wingistä.

Jo vuosia olemme korjauttaneet omat varusteemme oululaisella Jarkko Malisella joka on täysin velho leijakorjausten kanssa 🙂 Pahimmillaan kolmessa eri osassa olevat leijat ovat edelleen käytössä ja mikä parasta korjausta ei tunne ja jos sitä ei tiedä ei sitä myöskään aina näe. Jarkko on myös huoltanut oulun SUP-vuokraamon pumpattavat ja lasikuitulaudat! Voit siis kysyä korjausta myös laudoille, trapetseille tai mille tahansa surffivälineelle!

Eli mikäli leijassasi on pieni vuoto, repeämä tai se on aivan kauheassa kunnossa ei kannata heittää kirvestä kaivoon sillä hyvin todennäköisesti se voidaan korjata!

Kuinka homma toimii?

Ensiksi lähetä Whatsapp viesti Jarkolle

Tähänviestiin pyydämme laittamaan kaiken tiedon mitä leijasta tai muusta varusteesta on sekä mahdollisimman hyvät kuvat tai vaikka videoklipin sen vaurioista. Tämän jälkeen teemme arvion korjauksesta. HUOM! viestin pohjalta tehty arvio ei ole pysyvä tai sitova. Mikäli korjaus osoittautuu isommaksi kun saamme leijan tänne olemme sinuun tietysti yhteydessä ennenkuin hommassa edetään.

Hinnasto:

Leijojen ja varusteiden korjaus hinnoitellaan aina tuntimääräisesti allaolevan taulukon mukaan. Hinnat sisältävät tarvikkeet joten esim. joissakin töissä voi työtä mennä ajallisesti vähemmän, mutta tarvikkeita enemmän joten ilmoitettu aikamäärä on suurempi. Tarkistusmaksu peritään tapauksissa joissa tarkastuksen ja kustannusarvion jälkeen välinettä ei haluta korjattavaksi. HUOM! Sähköpostilla tehtyjä arvioita ei veloiteta!

Hinnaston toimitusmaksu sisältää toimituskulut tuotteen lähettämiseen molempiin suuntiin. Eli ennen lähetystä saat ohjeistuksen kuinka voit lähettää leijan (tai muun tuotteen) meidän rahtisopimuksilla ja lähetämme sen näillä myös takaisin.

Ei enää iloa korjata?

Mikäli tuntuu, että kampetta ei kannata enää korjata tai omassa käytössä varuste on tullut käyttöikänsä päähän voit kysyä vaihtotarjousta uuteen. Otamme myös rikkoutuneita vaihdossa ja korjailemme ne sitten myytäväksi tai käytämme varaosina.

Kuinka maksaa?

Kun varusteesi on korjattu maksa korjaus allaolevien tuotteiden kautta. Jos Jarkon ilmoittama korjausaika on esim. 2½ tuntia laita ostoskoriin 2kpl 1-tunnin korjausta, 1kpl ½ tunnin korjausta sekä 1kpl lähetys/vastaanottotuotetta (mikäli korjattava tuote on lähetetty)