Lappiksen ryhmäpalvelut: Elämyksiä, oppimista ja hauskanpitoa yritysten ja yhteisöjen työhyvinvointi- ja virkistyspäiville

Tervetuloa Lappikseen, missä ryhmäaktiviteetit saavat aivan uuden merkityksen! Tarjoamme laajan valikoiman aktiviteetteja, jotka sopivat kaikille, taustasta ja mieltymyksistä riippumatta. Meidän tehtävämme on tehdä yritysten ja yhteisöjen työhyvinvointi- ja virkistyspäivistä unohtumattomia. Olipa kyseessä melontaretki Oulun kauniissa jokisuistossa, SUP-lautailu tai fatbike-seikkailu, meillä on jokaiselle jotakin!

Ryhmäpäivät ovat järjestettävissä Oulun, Raahen, Kalajoen ja Vaasan alueella

Onnistuneeseen päivään tarvitaan oikea laji, ryhmälle sopivat ohjaajat ja huippulaatuiset varusteet. Minä pyrin aina varmistamaan, että teidän porukkanne saavat juuri nämä. Onnistuneen ryhmäpäivän tietää siitä, että osa porukasta innostuu lajeista niin paljon, että niistä muodostuu harrastus.

Minna , Ryhmävastaava, Lappis

Räätälöidyt aktiviteetit: Teidän päivänne, teidän sääntönne

Me Lappiksessa uskomme, että jokainen ryhmä on ainutlaatuinen. Siksi räätälöimme aktiviteetit juuri teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne. Olipa kyseessä yrityksen työhyvinvointipäivä, tiimipäivä tai virkistyspäivä, me luomme ohjelman, joka saa jokaisen osallistujan innostumaan.

Valinnan varaa löytyy vesipuisto rälläyksestä rauhalliseen aistiretkeen. Kaikille jotain on meidän motto! Lajista riippumatta suosituimman  kahden tunnin aktiviteettikeston hinta on alkaen 40€/hlö. Lisäpalveluiden kustannukset mm. välineiden kuljetus toivottuun paikkaan tai keittolounas metsässä lisätään sitten perushintaa, osa lisäpalveluista kasvattaa myös retken kestoa esimerkiksi maastoruokailu.

fatbikellä ajoa metsässä
Liukulumikenkäilyä köykkyrissä

Laadukkaat varusteet ja ammattitaitoiset ohjaajat: Teemme päivästänne täydellisen

Meidän tehtävämme on varmistaa, että teidän ryhmänne saa parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi panostamme laadukkaisiin varusteisiin ja ammattitaitoisiin ohjaajiin. Meidän tavoitteenamme on, että jokainen osallistuja nauttii päivästä, oppii jotain uutta ja kokee unohtumattomia elämyksiä.

Lappiksen ryhmäpalvelut: Elämyksiä, jotka jäävät mieleen

Lappiksen ryhmäpalvelut tarjoavat enemmän kuin vain aktiviteetteja. Ne tarjoavat elämyksiä, jotka jäävät mieleen. Me uskomme, että onnistunut ryhmäpäivä on sellainen, jossa kaikilla on hauskaa, jossa opitaan uusia asioita ja jossa osa porukasta innostuu niin paljon, että he löytävät uuden harrastuksen.

Esimerkkejä aktiiviseen päivään

Aktiiviset elämykset Lappiksessa: Melontaa, SUP-lautailua ja fatbike-seikkailuja

Lappiksen ryhmäpalvelut tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaiken tasoisille seikkailijoille. Olipa kyseessä yrityksen työhyvinvointipäivä, tiimipäivä tai virkistyspäivä, meillä on jokaiselle jotakin!

Melontaretki Oulun jokisuistossa: Koe luonto läheltä

Nauti 2 tunnin melontaretkestä Oulun kauniissa jokisuistossa vain 40€/hlö (sis. 10% alv). Retki sopii ensikertalaisillekin, sillä ammattitaitoinen opas on mukana koko ajan vesillä. Yksikkökajakkimme on valittu vakauden mukaan, joten voit nauttia retkestä turvallisesti. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

SUP-retki Oulun jokisuistossa: Rentoudu ja nauti

Koe 2 tunnin SUP-retki Oulun jokisuistossa hintaan 40€/hlö (sis. 10% alv). Retki sopii kaiken tasoisille, ja ammattitaitoinen opas on mukana koko retken ajan. Pysähdytään sopivin väliajoin tekemään rentoutus- tai asitiharjoitteita. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

Fatbike-seikkailu: Tutki polkuja uudella tavalla

Lähde 2 tunnin fatbike-seikkailuun hintaan 40€/hlö (sis. 10% alv). Vauhti sovitetaan ryhmän mukaan, ja ennen maastoon menoa harjoitellaan taitoradalla. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

Lisäaktiviteetit: Tutustu uusiin lajeihin

Tarjoamme myös monia muita aktiviteetteja, kuten villiyrttiretken, frisbeegolfin, geokätköilyn, seikkailurastit, puistovenyttelyn, pihapelejä ja aistiretken. Kysy rohkeasti eri lajeja, jos et löydä sopivaa – me yritämme järjestää sen!

Yhdistele aktiviteetteja: Räätälöi päiväsi

Minimiryhmäkoko on 4hlöä/laji, joten pienekin porukka pääsee liikkumisen iloon. Kaikki ylläolevat aktiviteetit ovat mahdollisia myös Raahen, Kalajoen ja Vaasan alueella.

Tämä kuullostaa erinomaiselta! Kuinka toimin ?

Mun nimi on Haurisen Minna ja minä vastaan Lappiksen ryhmäjutuista. Siisteintä mun työssä on rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa päivä joka jää jokaiselle osallistujalle mieleen :) Parhaiten homma lähtee käyntiin kun laitat minulle sähköpostia osoitteeseen minna@lappis.fi

Kerro viestissäsi minkälaista toimintaa haluaisitte, kuinka monta teitä on ja mikä päivä ja kellonaika teille parhaiten sopisi. Jos esimerkiksi kellonaika ei ole täysin lukittu niin voit kirjoittaa viestiisi myös vaihtoehtoisia aikoja niin saan laitettua heti teille ehdotuksen :)

Jos sähköposti tuntuu kiireisessä arjessa turhan rauhalliselta niin eipä siinä mittään, laita samaa tietoa whatsappiin niin minut tavoittaa myös sieltä :)