Parhaat outdoor elämykset ja ryhmäaktiviteetit Oulussa ja Oulun alueella

Parhaat outdoor elämykset ja ryhmäaktiviteetit Oulussa ja Oulun alueella

Lappiksen parhaat elämykset ja ryhmäaktiviteetit: Hauskaa tekemistä, ulkona olemista ja uuden kokemista yrityksille ja yhteisöille

Tervetuloa Lappiksen ulkoilmaelämysten pariin, jossa monipuoliset aktiviteetit kuten melonta, SUP-lautailu ja fatbike, liukulumikenkäily, aistiretki tai vain rauhoittuminen luonnossa tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia. Me huolehdimme, että jokainen ryhmäsi jäsen voi kokea luonnon virkistävän vaikutuksen, unohtaa arjen kiireet ja herättää sisäisen seikkailijansa. Olipa ryhmäsi suosikki mikä tahansa, me teemme jokaisesta työhyvinvointi- ja virkistyspäivästä ikimuistoisen.

Ryhmäpäivän kohteena voi olla Oulu, Oulun lähialueet (n. 100km säteellä), Raahe ja Vaasa.

Sivun sisältö:

 • Räätälöidyt aktiviteetit
 • Ympärivuotisesti
 • Laadukkaat varusteet ja osaavat ohjaajat
 • Esimerkkejä aktiviteeteista
 • Oheispalvelut (kuljetus, sauna, ruokailut)
 • Lisätietoa ja artikkeleita aiheesta
 • Yhteystiedot
 • Ryhmäaktiviteettien katalogi
 • Yleiset kysymykset

Onnistuneisiin virkistyspäiviin tarvitaan oikea laji, ryhmälle sopivat ohjaajat ja huippulaatuiset varusteet. Minä pyrin aina varmistamaan, että teidän porukkanne saavat juuri nämä. Onnistuneen ryhmäpäivän tietää siitä, että osa porukasta innostuu lajeista niin paljon, että niistä muodostuu harrastus.

Minna , Ryhmävastaava, Lappis

Löydä uudenlaisia elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia Oulun alueen luonnon helmassa

Oulun alueen luonto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kokea jotain uutta ja innostavaa. Erilaiset aktiviteetit luonnon parissa avaavat silmäsi näkemään ympäröivän maailman uusin silmin ja rohkaisevat sinua tutustumaan uusiin harrastuksiin. Tekemisen riemu ja luonnon kauneus yhdistyvät, tarjoten ainutlaatuisia kokemuksia, jotka herättävät halun syventää taitoja ja jatkaa uuden harrastuksen parissa.

Me Lappiksella elämme ja hengitämme tarjoamiamme lajeja. Olemme intohimoisia harrastajia, jotka haluavat jakaa tämän innostuksen jokaisen kanssa. Meidän sydämessämme sykkii vahva usko siihen, että luonto tarjoaa jotain ainutlaatuista jokaiselle meistä. Tavoitteenamme ryhmäretkillä on sytyttää kipinä – jos edes yksi henkilö ryhmästä löytää meidän kauttamme uuden intohimon ja haluaa jatkaa lajia itsenäisenä harrastajana, koemme tehtävämme täyttyneen. Tämä on meidän tapamme muuttaa maailmaa, yksi innostunut harrastaja kerrallaan.

Harri Rautava, Yrittäjä, Lappis

Räätälöidyt Aktiviteetit: Teidän päivänne, teidän sääntönne

Me Lappiksella olemme sitoutuneet suunnittelemaan päivän, joka vastaa täydellisesti teidän ryhmänne toiveita. Kuvitellaanpa, että Isännöintitoimisto Oulun Puhdas Piha haluaa järjestää virkistyspäivän, joka yhdistää tiimin ja tukee yhteisöllisyyttä. Meidän tehtävämme on luoda täydellisiä hetkiä aktiviteettien parissa, jotka inspiroivat ja elävöittävät jokaista ryhmänne jäsentä.

Kun ryhmänne koko voi vaihdella neljästä yli sataan henkilöön, meidän palvelumme tarjoaa joustavuutta ja laajan valikoiman vaihtoehtoja. Oletetaan, että Isännöintitoimisto Oulun Puhdas Piha tuo 30 henkilöä virkistyspäiville. Tarjoamme aktiviteetteja, jotka vastaavat jokaisen toiveisiin: esimerkiksi 10 henkilöä voi suunnata melontaretkelle meren aalloille, 15 henkilöä voi kokeilla maastopyöräilyä ja loput 5 voivat nauttia rauhoittavasta aistiretkestä, löytäen rauhaa ja keskittymistä täältä pohjoisen luonnosta. Tärkeintä on, että kaikki haluavat osallistua.

Ei pelkästään kesällä, me olemme luonnossa ympäri vuoden

Meidän työhyvinvointipäivämme eivät rajoitu pelkästään vahvaan kesäkauteen; järjestämme elämyksiä myös syksyn pimeydessä (otsalamppujen kanssa metsässä meno on aivan upeaa) ja talven tunnelmissa. Kuvitelkaa talvinen virkistyspäivä Nallikarin maisemissa, missä voimme suunnata liukulumikenkäillen merelle pilkkiretkelle, yhdistäen rauhallisen luontokokemuksen hauskan tekemisen ja yhdessäolon iloon.

Pilkintä on erinomainen lisä talviseen ohjelmaanne, tarjoten ainutlaatuisen tavan kokea hiljaisuus ja rauha merellä. Pilkkiminen on oiva mahdollisuus kokea luonnon rauhaa, yhdessä tekemisen iloa ja mahdollisesti kokea pilkkimisen jännitys, kun kala tarttuu pilkkiin.

Entäpä jos lisätään ohjelmaanne fatbike-pyöräily? Se tarjoaa jännittävän tavan kokea talvinen maisema, tuoden mukaan ripauksen vauhtia ja jännitystä. Tai jos kaipaatte jotain rauhallisempaa, voimme järjestää rentouttavan talvisen retken, jossa pysähdymme laavulle, sytytämme nuotion ja nautimme yhdessä ulkoilman tuomasta virkistyksestä makkaroiden ja lämpimän juoman kera.

Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen päivä, riippumatta vuodenajasta, on täynnä elämyksiä, hauskuutta ja yhteisöllisyyttä.

Laadukkaat varusteet ja ammattitaitoiset ohjaajat: Teemme päivästänne täydellisen

Ohjattu SUP-retki

Meidän tehtävämme on varmistaa, että teidän ryhmänne saa parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi panostamme laadukkaisiin varusteisiin ja ammattitaitoisiin ohjaajiin. Tiesitkö, että Lappis on useissa edustamissamme lajeissa myös Suomen johtava maahantuoja. Me tiedämme mitä tarkoittaa harrastaminen laadukkailla varusteilla.

Esimerkki aktiviteetteja virkistyspäivän ohjelmaksi.

Tämän linkin kautta pääset suoraan tekemäämme ryhmäaktiviteettien katalogiin

Aktiiviset elämykset Lappiksessa: Melontaa, SUP-lautailua ja fatbike-seikkailuja

Lappiksen ryhmäpalvelut tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaiken tasoisille seikkailijoille. Olipa kyseessä yrityksen tyhypäivät, tiimipäivä tai virkistyspäivä, meillä on jokaiselle jotakin! Alta löydät ideoita joiden kautta voi päivää alkaa rakentamaan. Sivun alalaidassa (lomakkeen alapuolella) on meidän ryhmäaktiviteettien e-magazine josta löydät varmasti jotain mikä innostaa :)

Melontaretki Oulun jokisuistossa: Koe luonto läheltä

Haluatko vesille? Tämä 2 tunnin melontaretki Oulun kauniissa jokisuistossa on vain 49€/hlö (sis. 10% alv). Retki sopii ensikertalaisillekin, sillä ammattitaitoinen opas on mukana koko ajan vesillä. Yksikkökajakkimme on valittu vakauden mukaan, joten voit nauttia retkestä turvallisesti. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

SUP-retki Oulun jokisuistossa: Rentoudu ja nauti

ohjattu sup-lautailu retki oulussa

Koe 2 tunnin SUP-retki Oulun jokisuistossa hintaan 49€/hlö (sis. 10% alv). Retki sopii kaiken tasoisille, ja ammattitaitoinen opas on mukana koko retken ajan. Pysähdytään sopivin väliajoin tekemään rentoutus- tai asitiharjoitteita. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

Fatbike-seikkailu: Tutki polkuja uudella tavalla

Lähde 2 tunnin fatbike-seikkailuun hintaan 49€/hlö (sis. 10% alv). Vauhti sovitetaan ryhmän mukaan, ja ennen maastoon menoa harjoitellaan taitoradalla. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

Lajikokeilut ja rastihenkiset aktiviteetit

Lisäksi tarjoamme joustavan vaihtoehdon suurille ryhmille tai yritysten kesäjuhliin: lajikokeiluja ja rastihenkisiä aktiviteetteja. Voimme pystyttää kesäjuhlapaikallenne erilaisia aktiviteettipisteitä, joissa osallistujat voivat vapaasti kokeilla eri lajeja, kuten SUP-lautailua, lsäkipyöräilyä, melontaa tai vaikka vähän kaikkea. Ohjaajamme ja kalustomme ovat paikan päällä, mahdollistaen helpon ja turvallisen kokeilun – tämä setup tarjoaa hauskan ja interaktiivisen tavan tutustua uusiin lajeihin, ja se on ihanteellinen tapa viihdyttää isoa ihmismäärää osana rentouttavaa kesäpäivää.

Lisäaktiviteetit: Tutustu uusiin lajeihin

Tarjoamme myös monia erilaisia aktiviteetteja, kuten villiyrttiretken, frisbeegolfin, geokätköilyn, seikkailurastit, puistovenyttelyn, pihapelejä ja aistiretken. Kysy rohkeasti eri lajeja, jos et löydä sopivaa – me yritämme järjestää sen ja varmistaa täydellliset virkistyspäivät!

Matala ryhmien minimikoko mahdollistaa lajien yhdistelyn

Pienen minikoon myötä lajeja on helppo yhdistellä. Esimerkiksi 15 henkilön ryhmä voi jakaantua kahteen tai jopa kolmeen osaan. Meille on tärkeintä, että jokainen haluaa osallistua ja löytää lajin joka kiinnostaa.

Monipuoliset oheispalvelumme: täydentävät elämyksenne luonnossa

Ruokailu luonnon keskellä


Meidän tarjoamamme ruokailuvaihtoehdot tuovat makuelämyksiä suoraan luonnosta. Olipa toiveenanne kevyt makkaranpaisto nuotiolla tai täyteläiset eväsleivät, me varmistamme, että juoma ja kahvi kruunaavat kokemuksen. Niille, jotka kaipaavat jotain erityistä, tarjoamme kattavan ja herkullisen eräruokailun, jossa luonnon omat maut pääsevät oikeuksiinsa – koska tiedämme, että ruoka todella maistuu paremmalta raikkaassa ulkoilmassa. Hintaesimerkkejä: Retkieväs 10€ (täytetty leipä, mehu, tee ja kahvi) , Keittolounas 20€ (porokeitto, rieska, mehu, kahvi/tee ja pulla)

Telttasauna – Löylyt luonnon helmassa

Telttasauna Oulussa
Meiltä löytyy erityinen telttasauna, joka tarjoaa ainutlaatuisen saunaelämyksen vaikka meren äärellä tai metsäisen nuotiopaikan vieressä. Tämä tilava sauna mahdollistaa isommankin ryhmän yhteisen löylynautinnon ja sitä voidaan käyttää monipuolisesti – vaikkapa luonnon keskellä sijaitsevana kokoustilana.

Expedition henkinen retki jossa lämmin sauna jo odottaa

Kuljetuspalvelu – Me tuomme elämykset luoksenne
Tarjoamme kattavan kuljetuspalvelun, joka mahdollistaa joustavuuden virkistyspäivienne suunnittelussa. Olipa ryhmänne suunnittelemassa päivää meren äärellä tai haluatteko kokea luonnon rauhan syrjäisessä paikassa, meidän kuljetuspalvelumme tuo tarvittavat varusteet ja harrastajat suoraan toivomaanne sijaintiin. Meidän pääkohteissa Linnansaaren ulkopuolella aktiviteettien hinta on 65€/hlö (Virpiniemi, Köykkyri, Kaakkuri ja Kivikkokangas) ja muissa kohteissa 75€ (50km säteellä Oulussa)

Nämä täyden palvelun puitteet varmistavat, että voitte nauttia virkistyspäivistänne täysin rinnoin, ilman huolta järjestelyistä. Me Lappiksella tarjoamme teille vaihtoehtoja, jotka tuovat lisäarvoa kokemuksellenne ja tekevät siitä unohtumattoman – suoraan luontoon sijoittuvissa puitteissa.

Tutkimustietoa ja inspiraatiota luontoliikunnan hyödyistä

Luontoliikunnan on tutkitusti todettu edistävän hyvinvointia, parantavan jaksamista työssä ja vahvistavan yleistä arjen elämänlaatua. Ulkona toteutettavilla aktiviteeteilla, kuten meidän työhyvinvointipäivien ohjelmistossa tarjoamillamme, on merkittävä positiivinen vaikutus työntekijöiden hyvinvointiin.

Kun etsit lisätietoja ja inspiraatiota, suosittelemme tutustumaan kirjoittamiimme artikkeleihin ja tarinoihin, jotka valottavat ulkoilun monia hyötyjä:

Lappiksen parhaat elämykset ja ryhmäaktiviteetit: Hauskaa tekemistä, ulkona olemista ja uuden kokemista yrityksille ja yhteisöille

Tervetuloa Lappiksen ulkoilmaelämysten pariin, jossa monipuoliset aktiviteetit kuten melonta, SUP-lautailu ja fatbike, liukulumikenkäily, aistiretki tai vain rauhoittuminen luonnossa tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia. Me huolehdimme, että jokainen ryhmäsi jäsen voi kokea luonnon virkistävän vaikutuksen, unohtaa arjen kiireet ja herättää sisäisen seikkailijansa. Olipa ryhmäsi suosikki mikä tahansa, me teemme jokaisesta työhyvinvointi- ja virkistyspäivästä ikimuistoisen.

Ryhmäpäivän kohteena voi olla Oulu, Oulun lähialueet (n. 100km säteellä), Raahe ja Vaasa.

Sivun sisältö:

 • Räätälöidyt aktiviteetit
 • Ympärivuotisesti
 • Laadukkaat varusteet ja osaavat ohjaajat
 • Esimerkkejä aktiviteeteista
 • Oheispalvelut (kuljetus, sauna, ruokailut)
 • Lisätietoa ja artikkeleita aiheesta
 • Yhteystiedot
 • Ryhmäaktiviteettien katalogi
 • Yleiset kysymykset

Onnistuneisiin virkistyspäiviin tarvitaan oikea laji, ryhmälle sopivat ohjaajat ja huippulaatuiset varusteet. Minä pyrin aina varmistamaan, että teidän porukkanne saavat juuri nämä. Onnistuneen ryhmäpäivän tietää siitä, että osa porukasta innostuu lajeista niin paljon, että niistä muodostuu harrastus.

Minna , Ryhmävastaava, Lappis

Löydä uudenlaisia elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia Oulun alueen luonnon helmassa

Oulun alueen luonto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kokea jotain uutta ja innostavaa. Erilaiset aktiviteetit luonnon parissa avaavat silmäsi näkemään ympäröivän maailman uusin silmin ja rohkaisevat sinua tutustumaan uusiin harrastuksiin. Tekemisen riemu ja luonnon kauneus yhdistyvät, tarjoten ainutlaatuisia kokemuksia, jotka herättävät halun syventää taitoja ja jatkaa uuden harrastuksen parissa.

Me Lappiksella elämme ja hengitämme tarjoamiamme lajeja. Olemme intohimoisia harrastajia, jotka haluavat jakaa tämän innostuksen jokaisen kanssa. Meidän sydämessämme sykkii vahva usko siihen, että luonto tarjoaa jotain ainutlaatuista jokaiselle meistä. Tavoitteenamme ryhmäretkillä on sytyttää kipinä – jos edes yksi henkilö ryhmästä löytää meidän kauttamme uuden intohimon ja haluaa jatkaa lajia itsenäisenä harrastajana, koemme tehtävämme täyttyneen. Tämä on meidän tapamme muuttaa maailmaa, yksi innostunut harrastaja kerrallaan.

Harri Rautava, Yrittäjä, Lappis

Räätälöidyt Aktiviteetit: Teidän päivänne, teidän sääntönne

Me Lappiksella olemme sitoutuneet suunnittelemaan päivän, joka vastaa täydellisesti teidän ryhmänne toiveita. Kuvitellaanpa, että Isännöintitoimisto Oulun Puhdas Piha haluaa järjestää virkistyspäivän, joka yhdistää tiimin ja tukee yhteisöllisyyttä. Meidän tehtävämme on luoda täydellisiä hetkiä aktiviteettien parissa, jotka inspiroivat ja elävöittävät jokaista ryhmänne jäsentä.

Kun ryhmänne koko voi vaihdella neljästä yli sataan henkilöön, meidän palvelumme tarjoaa joustavuutta ja laajan valikoiman vaihtoehtoja. Oletetaan, että Isännöintitoimisto Oulun Puhdas Piha tuo 30 henkilöä virkistyspäiville. Tarjoamme aktiviteetteja, jotka vastaavat jokaisen toiveisiin: esimerkiksi 10 henkilöä voi suunnata melontaretkelle meren aalloille, 15 henkilöä voi kokeilla maastopyöräilyä ja loput 5 voivat nauttia rauhoittavasta aistiretkestä, löytäen rauhaa ja keskittymistä täältä pohjoisen luonnosta. Tärkeintä on, että kaikki haluavat osallistua.

Ei pelkästään kesällä, me olemme luonnossa ympäri vuoden

Meidän työhyvinvointipäivämme eivät rajoitu pelkästään vahvaan kesäkauteen; järjestämme elämyksiä myös syksyn pimeydessä (otsalamppujen kanssa metsässä meno on aivan upeaa) ja talven tunnelmissa. Kuvitelkaa talvinen virkistyspäivä Nallikarin maisemissa, missä voimme suunnata liukulumikenkäillen merelle pilkkiretkelle, yhdistäen rauhallisen luontokokemuksen hauskan tekemisen ja yhdessäolon iloon.

Pilkintä on erinomainen lisä talviseen ohjelmaanne, tarjoten ainutlaatuisen tavan kokea hiljaisuus ja rauha merellä. Pilkkiminen on oiva mahdollisuus kokea luonnon rauhaa, yhdessä tekemisen iloa ja mahdollisesti kokea pilkkimisen jännitys, kun kala tarttuu pilkkiin.

Entäpä jos lisätään ohjelmaanne fatbike-pyöräily? Se tarjoaa jännittävän tavan kokea talvinen maisema, tuoden mukaan ripauksen vauhtia ja jännitystä. Tai jos kaipaatte jotain rauhallisempaa, voimme järjestää rentouttavan talvisen retken, jossa pysähdymme laavulle, sytytämme nuotion ja nautimme yhdessä ulkoilman tuomasta virkistyksestä makkaroiden ja lämpimän juoman kera.

Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen päivä, riippumatta vuodenajasta, on täynnä elämyksiä, hauskuutta ja yhteisöllisyyttä.

Laadukkaat varusteet ja ammattitaitoiset ohjaajat: Teemme päivästänne täydellisen

Ohjattu SUP-retki

Meidän tehtävämme on varmistaa, että teidän ryhmänne saa parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi panostamme laadukkaisiin varusteisiin ja ammattitaitoisiin ohjaajiin. Tiesitkö, että Lappis on useissa edustamissamme lajeissa myös Suomen johtava maahantuoja. Me tiedämme mitä tarkoittaa harrastaminen laadukkailla varusteilla.

Esimerkki aktiviteetteja virkistyspäivän ohjelmaksi.

Tämän linkin kautta pääset suoraan tekemäämme ryhmäaktiviteettien katalogiin

Aktiiviset elämykset Lappiksessa: Melontaa, SUP-lautailua ja fatbike-seikkailuja

Lappiksen ryhmäpalvelut tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja, jotka sopivat kaiken tasoisille seikkailijoille. Olipa kyseessä yrityksen tyhypäivät, tiimipäivä tai virkistyspäivä, meillä on jokaiselle jotakin! Alta löydät ideoita joiden kautta voi päivää alkaa rakentamaan. Sivun alalaidassa (lomakkeen alapuolella) on meidän ryhmäaktiviteettien e-magazine josta löydät varmasti jotain mikä innostaa :)

Melontaretki Oulun jokisuistossa: Koe luonto läheltä

Haluatko vesille? Tämä 2 tunnin melontaretki Oulun kauniissa jokisuistossa on vain 49€/hlö (sis. 10% alv). Retki sopii ensikertalaisillekin, sillä ammattitaitoinen opas on mukana koko ajan vesillä. Yksikkökajakkimme on valittu vakauden mukaan, joten voit nauttia retkestä turvallisesti. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

SUP-retki Oulun jokisuistossa: Rentoudu ja nauti

ohjattu sup-lautailu retki oulussa

Koe 2 tunnin SUP-retki Oulun jokisuistossa hintaan 49€/hlö (sis. 10% alv). Retki sopii kaiken tasoisille, ja ammattitaitoinen opas on mukana koko retken ajan. Pysähdytään sopivin väliajoin tekemään rentoutus- tai asitiharjoitteita. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

Fatbike-seikkailu: Tutki polkuja uudella tavalla

Lähde 2 tunnin fatbike-seikkailuun hintaan 49€/hlö (sis. 10% alv). Vauhti sovitetaan ryhmän mukaan, ja ennen maastoon menoa harjoitellaan taitoradalla. Halutessasi voit lisätä retkieväät tai jätskin hintaan +10€/hlö tai +3€/hlö.

Lajikokeilut ja rastihenkiset aktiviteetit

Lisäksi tarjoamme joustavan vaihtoehdon suurille ryhmille tai yritysten kesäjuhliin: lajikokeiluja ja rastihenkisiä aktiviteetteja. Voimme pystyttää kesäjuhlapaikallenne erilaisia aktiviteettipisteitä, joissa osallistujat voivat vapaasti kokeilla eri lajeja, kuten SUP-lautailua, lsäkipyöräilyä, melontaa tai vaikka vähän kaikkea. Ohjaajamme ja kalustomme ovat paikan päällä, mahdollistaen helpon ja turvallisen kokeilun – tämä setup tarjoaa hauskan ja interaktiivisen tavan tutustua uusiin lajeihin, ja se on ihanteellinen tapa viihdyttää isoa ihmismäärää osana rentouttavaa kesäpäivää.

Lisäaktiviteetit: Tutustu uusiin lajeihin

Tarjoamme myös monia erilaisia aktiviteetteja, kuten villiyrttiretken, frisbeegolfin, geokätköilyn, seikkailurastit, puistovenyttelyn, pihapelejä ja aistiretken. Kysy rohkeasti eri lajeja, jos et löydä sopivaa – me yritämme järjestää sen ja varmistaa täydellliset virkistyspäivät!

Matala ryhmien minimikoko mahdollistaa lajien yhdistelyn

Pienen minikoon myötä lajeja on helppo yhdistellä. Esimerkiksi 15 henkilön ryhmä voi jakaantua kahteen tai jopa kolmeen osaan. Meille on tärkeintä, että jokainen haluaa osallistua ja löytää lajin joka kiinnostaa.

Monipuoliset oheispalvelumme: täydentävät elämyksenne luonnossa

Ruokailu luonnon keskellä


Meidän tarjoamamme ruokailuvaihtoehdot tuovat makuelämyksiä suoraan luonnosta. Olipa toiveenanne kevyt makkaranpaisto nuotiolla tai täyteläiset eväsleivät, me varmistamme, että juoma ja kahvi kruunaavat kokemuksen. Niille, jotka kaipaavat jotain erityistä, tarjoamme kattavan ja herkullisen eräruokailun, jossa luonnon omat maut pääsevät oikeuksiinsa – koska tiedämme, että ruoka todella maistuu paremmalta raikkaassa ulkoilmassa. Hintaesimerkkejä: Retkieväs 10€ (täytetty leipä, mehu, tee ja kahvi) , Keittolounas 20€ (porokeitto, rieska, mehu, kahvi/tee ja pulla)

Telttasauna – Löylyt luonnon helmassa

Telttasauna Oulussa
Meiltä löytyy erityinen telttasauna, joka tarjoaa ainutlaatuisen saunaelämyksen vaikka meren äärellä tai metsäisen nuotiopaikan vieressä. Tämä tilava sauna mahdollistaa isommankin ryhmän yhteisen löylynautinnon ja sitä voidaan käyttää monipuolisesti – vaikkapa luonnon keskellä sijaitsevana kokoustilana.

Expedition henkinen retki jossa lämmin sauna jo odottaa

Kuljetuspalvelu – Me tuomme elämykset luoksenne
Tarjoamme kattavan kuljetuspalvelun, joka mahdollistaa joustavuuden virkistyspäivienne suunnittelussa. Olipa ryhmänne suunnittelemassa päivää meren äärellä tai haluatteko kokea luonnon rauhan syrjäisessä paikassa, meidän kuljetuspalvelumme tuo tarvittavat varusteet ja harrastajat suoraan toivomaanne sijaintiin. Meidän pääkohteissa Linnansaaren ulkopuolella aktiviteettien hinta on 65€/hlö (Virpiniemi, Köykkyri, Kaakkuri ja Kivikkokangas) ja muissa kohteissa 75€ (50km säteellä Oulussa)

Nämä täyden palvelun puitteet varmistavat, että voitte nauttia virkistyspäivistänne täysin rinnoin, ilman huolta järjestelyistä. Me Lappiksella tarjoamme teille vaihtoehtoja, jotka tuovat lisäarvoa kokemuksellenne ja tekevät siitä unohtumattoman – suoraan luontoon sijoittuvissa puitteissa.

Tutkimustietoa ja inspiraatiota luontoliikunnan hyödyistä

Luontoliikunnan on tutkitusti todettu edistävän hyvinvointia, parantavan jaksamista työssä ja vahvistavan yleistä arjen elämänlaatua. Ulkona toteutettavilla aktiviteeteilla, kuten meidän työhyvinvointipäivien ohjelmistossa tarjoamillamme, on merkittävä positiivinen vaikutus työntekijöiden hyvinvointiin.

Kun etsit lisätietoja ja inspiraatiota, suosittelemme tutustumaan kirjoittamiimme artikkeleihin ja tarinoihin, jotka valottavat ulkoilun monia hyötyjä:

Tämä kuullostaa erinomaiselta! Kuinka toimin ?

Mun nimi on Haurisen Minna ja minä vastaan Lappiksen ryhmäjutuista. Siisteintä mun työssä on rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa päivä joka jää jokaiselle osallistujalle mieleen :) Parhaiten homma lähtee käyntiin kun laitat minulle sähköpostia osoitteeseen minna@lappis.fi tai täytät alapuolelta löytyvän lomakkeen

Kerro viestissäsi minkälaista toimintaa haluaisitte, kuinka monta teitä on ja mikä päivä ja kellonaika teille parhaiten sopisi. Jos esimerkiksi kellonaika ei ole täysin lukittu niin voit kirjoittaa viestiisi myös vaihtoehtoisia aikoja niin saan laitettua heti teille ehdotuksen :)

Jos sähköposti tai lomakkeen täyttäminen tuntuu kiireisessä arjessa turhan rauhalliselta niin eipä siinä mittään, laita samaa tietoa whatsappiin niin minut tavoittaa myös sieltä :)

K: Mitkä ovat parhaat outdoor aktiviteetit ryhmille Oulussa?

V: Oulussa on monia vaihtoehtoja ryhmäaktiviteetteihin, mutta meidän suosikkimme ovat melontaa, maastopyöräily, SUP-lautailu, kalastus, liukulumikenkäily ja hyvin perinteinen retkeily

K: Onko Oulussa tarjolla aktiviteetteja myös pikkujouluihin?

V: Kyllä! Oulussa voit järjestää pikkujoulut esimerkiksi luontoseikkailuna tai talviliikuntana. Lähdetään vaikka ensin läskipyöräilemään jonka jälkeen onkin mukava siirtyä pikkujoulupöydän äärelle.

K: Haluatko järjestää virkistyspäivän porukallesi Oulussa?

V: Oulussa on hyviä vaihtoehtoja virkistyspäivän järjestämiseen, kuten seikkailupuistoja ja patikointireittejä.

K: Mikä on paikka Oulussa, jossa on parhaat saunatilat ryhmille?

V: Oulussa on useita paikkoja, jotka tarjoavat hyvät saunatilat ryhmille, mutta tässä meidän suosikit. Johteenpooki, Nallikarin Rantaravintola, Koivurannan saunalautta, Nallikarin lomakylä, Toppilan kiipeilykeskus.

K: Oletko etsimässä elämyksellistä aktiviteettia porukalle Oulussa?

V: LÖYSIT MEIDÄT!! :) Laita meille viestiä niin rakennamme varmuudella sinulle upean päivän ja retken!

Tämä kuullostaa erinomaiselta! Kuinka toimin ?

Mun nimi on Haurisen Minna ja minä vastaan Lappiksen ryhmäjutuista. Siisteintä mun työssä on rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa päivä joka jää jokaiselle osallistujalle mieleen :) Parhaiten homma lähtee käyntiin kun laitat minulle sähköpostia osoitteeseen minna@lappis.fi tai täytät alapuolelta löytyvän lomakkeen

Kerro viestissäsi minkälaista toimintaa haluaisitte, kuinka monta teitä on ja mikä päivä ja kellonaika teille parhaiten sopisi. Jos esimerkiksi kellonaika ei ole täysin lukittu niin voit kirjoittaa viestiisi myös vaihtoehtoisia aikoja niin saan laitettua heti teille ehdotuksen :)

Jos sähköposti tai lomakkeen täyttäminen tuntuu kiireisessä arjessa turhan rauhalliselta niin eipä siinä mittään, laita samaa tietoa whatsappiin niin minut tavoittaa myös sieltä :)

K: Mitkä ovat parhaat outdoor aktiviteetit ryhmille Oulussa?

V: Oulussa on monia vaihtoehtoja ryhmäaktiviteetteihin, mutta meidän suosikkimme ovat melontaa, maastopyöräily, SUP-lautailu, kalastus, liukulumikenkäily ja hyvin perinteinen retkeily

K: Onko Oulussa tarjolla aktiviteetteja myös pikkujouluihin?

V: Kyllä! Oulussa voit järjestää pikkujoulut esimerkiksi luontoseikkailuna tai talviliikuntana. Lähdetään vaikka ensin läskipyöräilemään jonka jälkeen onkin mukava siirtyä pikkujoulupöydän äärelle.

K: Haluatko järjestää virkistyspäivän porukallesi Oulussa?

V: Oulussa on hyviä vaihtoehtoja virkistyspäivän järjestämiseen, kuten seikkailupuistoja ja patikointireittejä.

K: Mikä on paikka Oulussa, jossa on parhaat saunatilat ryhmille?

V: Oulussa on useita paikkoja, jotka tarjoavat hyvät saunatilat ryhmille, mutta tässä meidän suosikit. Johteenpooki, Nallikarin Rantaravintola, Koivurannan saunalautta, Nallikarin lomakylä, Toppilan kiipeilykeskus.

K: Oletko etsimässä elämyksellistä aktiviteettia porukalle Oulussa?

V: LÖYSIT MEIDÄT!! :) Laita meille viestiä niin rakennamme varmuudella sinulle upean päivän ja retken!