Tervetuloa yhteen Suomen HUIKEImmista kiterannoista!

Yyteri tarjoaa yhden Suomen parhaista paikoista leijasurffin oppimiseen ja harrastamiseen. Kilometrien mittainen matala ja kivetön ranta on juuri sitä mitä harrastuspaikalta haluat!

Koulutus Porissa

Yyterissä tarjoamme usean tasoista koulutusta lajin parissa. Mikäli olet talvella aloittanut leijahiihdon suosittelemme sinulle n. 2h kestoista lumelta vesille kurssia. Tällä kurssilla keskitymme talvella saatujen taitojen siirtämisestä vesille.

Mikäli olet uusi lajin parissa suosittelemme leijasurffauksen peruskurssia. Tällä n.8h kestävällä kurssilla saat kaikki tarvittavat tiedot ja taidot lajin itsenäiseen harrastamiseen.

Tämän lisäksi tarjoamme monen tasoista jatko-opetusta jo lajin parissa oleville olipa kyseessä ajoasennon kehittäminen, korkeammat hypyt tai surffilaudan haltuun otto vesillä!
Tutustu kursseihin ja varaa ne helposti verkkokaupassamme!

Haluatko tietää enemmän kursseista? Ota yhteyttä!

Puitteet Yyterissä

Kesäkaudella 2019 olemme aloittaneet yhteistyössä Yyterissä toimivan HUIKEA:n kanssa paikan kehittämisen harrastajille. Yyterissä tulee olemaan Suomen ensimmäinen kitespotti jossa kiinteä kompura leijojen täyttöön. Tämä jos joku on sitä luksusta mistä harvoin pääsee nauttimaan 😉 Huikea tarjoaa myös majoitusta, ruokailua sekä aktiviteettia tuulettomille päiville!

Näiden lisäksi kauttamme käytössä kattava varustearsenaali josta voit vuokrata surffivarusteita. Ja myös mikäli olet miettinyt varusteiden päivitystä löytyy täältä hyvin eri kamppeita testaukseen!

Majoitus

Huikean rannalla tarjottavan majoituksen lisäksi kouluttajamme Tapani Smått pyörittää Porissa kotona Air B&B tyylistä majoitusta joka kesällä 2018 muuntui useana viikonloppuna surffitaloksi ja täyttyi harrastajilla ympäri Suomen 🙂
Tutustu HUIKEE:n palveluihin tarkemmin!

Vaikka talvi ja kesäkurssissa on hyvin paljon samaa, kesällä opettelussa on omat etunsa sekä haasteet. Keskimäärin kesäkurssit kestävät n. 2h pidempään kuin talvella ja ovat hieman tarkempia hyvistä olosuhteista. Kesäkurssien ehdoton hauskuus on niiden vauhdikkuus. Koska vedessä läiskyttely on paljon pehmeämpää kun jäällä meno voidaan tempoa hieman lisätä verrattuna talvikurssiin.