Koko perhe yhden laudan päälle ja menoksi!

MEGA SUP-lautailu ei varsinaisesti ole ohjattu retki vaan ehkä paremminkin koko perheen yhteinen SUPpailuretki jokisuistoon. Tämän laudan päälle voi tulla mukaan vaikka koko perhe. Lauta nimittäin kantaa jopa 10 henkilöä!

MEGA SUP-lautailussa jopa yllättävästikkin vauhti on aika reipas. Eli vaikka alla on lähes laiturimainen lauta voi sen kanssa helposti tehdä pidempiäkin retkiä jokisuistoon, onhan laudan päällä moninkertaisesti lihasvoimaa normaaliin SUP-lautailuun verrattuna!

MEGA SUP-lautailuun minimiryhmä on 4 henkilöä. Pienemmissä ryhmissä lauta alkaa jo olemaan aika raskas meloa, mutta neljästään lauta kulkee jo yhtä keveästi kuin normaali SUP-lauta.

Retki aloitetaan rannalla käytävällä SUPpailun laji-infolla. Siinä käymme läpi SUP-lautailun tekniikkaa ja turvallisuutta. Ennen laudalle siirtymistä ohjaajamme antavat suosituksen reitistä ja matka voi alkaa!

Tiesithän, että voimme toteuttaa tämän safarin missä tahansa kohteessa Oulun, Raahen ja Kalajoen lähialueella.

Hintaan sisältyy: Ohjaus, lauta, kellutusliivit ja kelin vaatiessa märkäpuku ja neopreenitossut.

SUP-retki

Hei, minä olen Minna ja vastaan siitä, että saatte parhaan mahdollisen elämyksen erikoispäivänänne! Pyydän sinua täyttämään allaolevan lomakkeen ja palaan asiaan pikimmiten :)