Meloja 1 – Melonnan peruskurssi Oulussa

Opi melonnan perusteet asiantuntijoiden johdolla

Lappiksen Meloja 1 -peruskurssi Oulun Melontakeskuksessa Linnansaaressa on suunniteltu tarjoamaan sinulle kattava ja turvallinen johdatus melonnan maailmaan. Kurssimme on rakennettu Melonta- ja Soutuliiton standardin mukaisesti, joten saat parhaan mahdollisen opetuksen melonnan perusteista.

Kurssin sisältö ja tavoitteet

Kurssimme tavoitteena on antaa osallistujille vankka perusta melontatekniikoista ja turvallisuudesta, jotta he voivat jatkaa melontaharrastustaan itsenäisesti ja turvallisesti.

  • Melontatekniikat: Opit suoraan melontaa, ohjausvetoja, kaarivetoja ja melaperäsintä. Käymme läpi, miten ylävartalon kierto ja oikea melonta-asento vaikuttavat tehokkaaseen melontaan.
  • Turvallisuus ja varusteet: Käsittelemme turvallisuusasioita, kuten kaatumisen ja peruspelastautumisen harjoittelua. Lisäksi opetamme, miten käytetään melontaliivejä, pumppua, pilliä, aukkopeitettä ja muita varusteita.
  • Teoriaopetus: Tutustumme eri melontalajeihin ja niiden kalustoihin, jotta ymmärrät melonnan monipuolisuuden.
  • Käytännön Harjoittelu: Kurssiin sisältyy vesillä tapahtuvaa harjoittelua, jossa pääset soveltamaan oppimaasi käytäntöön ja kehittämään taitojasi.

Kurssin kesto ja hinta

  • Kesto: Kurssi sisältää kaksi opetuskertaa, kesto n.4 tuntia/päivä
  • Hinta: 135 € per henkilö, sisältäen kajakin, opetuksen ja Meloja 1 -kortin.

Kausikortit ja jatkomahdollisuudet

Aktiivisille melojille tarjoamme kausikortteja, jotka mahdollistavat säännöllisen harjoittelun ja melonnan joustavasti omalla aikataululla.

Varaa melontakurssisi nyt

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Lappis – sinun melontaseikkailukumppanisi Oulussa.

Hei, minä olen Minna ja vastaan siitä, että saatte parhaan mahdollisen elämyksen erikoispäivänänne! Pyydän sinua täyttämään allaolevan lomakkeen ja palaan asiaan pikimmiten :)