Melontavarusteiden ostajan opas

Ensiksikin, mitkä melontavarusteet tarvitset? Melontavarusteiden ostajan opas on selkeä – tietenkin kajakin, melan, liivin ja aukkopeitteen! Näillä pääset harrastuksessasi hyvin alkuun.

Toimimme lajin johtavien merkkien maahantuojana sekä jälleenmyyjänä. Kajakkimelonnan ykkösmerkkeinä meillä on SE OMA MALLISTO. Sen lisäksi edustamme mm. Tiderace, Exo sekä muita yhteistyökumppani Welhonpesän kajakki ja kanootti mallistoja.

Oheisvarustepuolella valikoimamme on myös hyvin kattava. ION ja Brunotti tarjoavat kattavan valikoiman kuivapukuja, märkäpukuja, tossuja, hanskoja, liivejä yms. tuotteita. Tuotamme itse mm. liivejä, meloja, kuivapusseja ja kännykkäpusseja.

Verkkokaupastamme, nettisivuiltamme ja YouTube-kanavaltamme saat valtavasti lisätietoa kaikista varusteista. Ja muistathan, että jos jokin asia askarruttaa, on aina paras ottaa meihin yhteyttä.

Me käytämme itse, vuokraamme ja opetamme maahantuomillamme varusteilla, joten tunnemme ne perusteellisesti ja osaamme suositella olosuhteet ja käyttäjät huomioiden juuri oikeat varusteet.