Oulun Melontakeskus on portti jokisuistoon

Mikä Oulun Melontakeskus on?
Vuonna 2019 yhdistyimme Raahelaisen Botnia Outdoorin kanssa. Botnia Outdoor on yksi Suomen kolmesta suurimmasta melonta alan yrityksistä.  Tämä yhdistettynä lähes 10 vuoden kokemukseemme SUP-lautailusta on Oulun Melontakeskus Suomen johtava melontakeskus.

Mistä Oulun Melontakeskus löytyy?
Oulun Melontakeskus sijaitsee Oulun Kaupunginteatterin viereisellä nurmialueella. Reittiohjeet saat helposti Google Mapsista.

Mitä lajeja Oulun Melontakeskukselta löytyy?
Melontakeskuksen lajikattauksesta löytyy SUP-lautailu, Kajakkimelonta, Kanoottimelonta, Packraft melonta ja läskipyöräily. Ryhmille tarjoamme aktiviteetteja myös puistojoogaan, villiyrtteihin sekä metsäretkiin.

Retket ja kurssit
Järjestämme ohjattuja retkiä ja kursseja avoimesti sekä tilauksesta. Ohjatut retket voit tilata haluamallesi ajankohdalle kun ryhmässäsi on neljä henkilöä tai enemmän. Näiden lisäksi järjestämme viikottain useita ohjattuja retkiä ja kursseja. Tutustu tarkemmin avoimiin safareihin ja kursseihin.

Kalustomme
Tarjolla oleva kalustomme on takuulla Suomen kattavin. SUP-laudoissa meiltä löytyy n.10 erinlaista lautamallia, kajakeissa viittä eri mallia, paria erinlaista kanoottia. Näiden lisäksi löytyy mm. polkuvene ja paljon muuta.

Kahvilasta kylmät ja kuumat juomat
Melontakeskukselta löydät myös pienen kahvilan. Meillä on koko Oulun merellisin paikka etkä muualla Oulussa pääse näin lähelle vettä nauttimaan kupillistta kuumaa.