Oulun Melontakeskus: Portti Jokisuiston Seikkailuihin

Tervetuloa Oulun Melontakeskukseen! Meiltä löydät kaiken tarvittavan Oulun kauniiseen jokisuistoon tutustumiseen meloen ja SUP-lautaillen. Tarjoamme välinevuokrausta sekä ohjattuja retkiä, jotka sopivat erinomaisesti niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin harrastajille.

Sijainti:

Palvelumme

Välinevuokraus: Valitse haluamasi kajakki tai SUP-lauta ja lähde omatoimisesti tutkimaan jokisuistoa. Tarjoamme käyttöösi kaikki tarvittavat varusteet, kuten melan, pelastusliivit ja tarvittaessa märkäpuvun. Vuokraus Oulun Melontakeskuksessa on helppoa ja vaivatonta.

Ohjatut Retket: Osallistu ohjatulle retkelle ja nauti jokisuiston parhaista maisemista asiantuntevan oppaan johdolla. Retket soveltuvat kaikentasoisille melojille, ja oppaamme pitävät huolen, että jokainen osallistuja saa yksilöllistä ohjausta ja apua tarvittaessa. Suppailu Oulussa on erityisen suosittua aurinkoisina päivinä.

Ryhmille ja Yrityksille: Järjestämme myös räätälöityjä retkiä ja tapahtumia ryhmille ja yrityksille. Olipa kyseessä virkistyspäivä, tiimipäivä tai polttarit, meiltä löytyy sopiva paketti juuri teidän tarpeisiinne. Lappis Oulu tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikille.

Oulun Jokisuiston reitit

Oulun jokisuisto on täynnä mielenkiintoisia reittejä, jotka tarjoavat upeita elämyksiä niin aloittelijoille kuin kokeneillekin melojille. Tässä muutamia suosituimpia reittejämme:

  • Pikisaaren kierros: Kierros vie sinut Pikisaareen, joka on tunnettu taiteilijoiden ja käsityöläisten saarena. Tämä reitti on täydellinen yhdistelmä kulttuuria ja luontoa. Melonta Oulussa ei olisi täydellistä ilman tätä reittiä.
  • Hollihaan kierros: Urbaani melontareitti, joka kulkee torinrannan ja Kiikelin välisistä kanavista Hollihaan pienvenesatamaan. Tämä reitti on erityisen suosittu suppailijoiden keskuudessa.
  • Suiston kierros: Tämä reitti yhdistää Pikisaareen ja Hollihaan kierroksen maisemat ja tarjoaa rauhallisia hetkiä Hietasaaren veneilykeskuksen ja Seelarin välillä. Oulu melonta ja suppailu ovat parhaimmillaan tällä reitillä.