Lappis ryhmät – ryhmäaktiviteetteja kaikissa lajeissamme Oulussa, Raahessa, Kalajoella ja näiden lähialueilla.

Lähtökohta hyvälle ryhmäpäivälle on se, että kaikilla on mukavaa. Tästä syystä kaikki ryhmäaktiviteetit on suunniteltu siten, että taustasta ja mieltymyksestä riippumatta kaikki voivat osallistua. Aktiviteetteja löytyy maalla ja vesillä, kesällä ja talvella.

Onnistuneeseen päivään tarvitaan oikea laji, ryhmälle sopivat ohjaajat ja huippulaatuiset varusteet. Minä pyrin aina varmistamaan, että teidän porukkanne saavat juuri nämä. Onnistuneen ryhmäpäivän tietää siitä, että osa porukasta innostuu lajeista niin paljon, että niistä muodostuu harrastus.

Minna , Ryhmävastaava, Lappis

Onko suunnitteilla virkistyspäivä? Polttarit tai vain kaveriporukan kesken jotain speciaalia?

Aivan päällikköratkaisu on hypätä vähän mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla jotain uutta! Hyvällä porukalla uuden kokeminen on jotain aivan mahtavaa! Vuosien ajan olemme totettaneet useita ryhmäaktiviteetteja pienistä muutaman hengen polttariporukoista yli sadan henkilön yritysryhmiin.

Minkälainen meille?

Ykkösprioriteettina meillä on, että kaikki voivat osallistua! Olipa kyseessä virkistyspäivät tai polttarit, pyrimme rakentamaan päivänne siten, että kukaan ei joutuisi jäämään kotiin koska jokin laji ei heille sovi. Tämä ryhmä jakaantui virkistypäivänä kahteen. Puolet meloi ja puolet SUP-lautaili.

Jokaiseen lajiin olemme rakentaneet useita valmiita paketteja. Nämä on luotu kokemuksen pohjalta ja ovat hyväksi havaittuja ratkaisuja. Silti voimme muokata reittiä, kestoa, kohdetta ja sisältöä täysin toiveidenne mukaisesti. Eli jos valmiista ei löydy teille sopivaa, niin rakennetaan yhdessä teille oma Lappis ryhmät paketti! Ja voit myös yhdistellä paketteja mielesi mukaan. Eli jos osa ryhmästänne haluaa vesille ja osa pyöräilemään, ei tämä ole meille mikään ongelma.

Haluatko tarjouksen tai lisätietoa? Täytä alla oleva lomake, ja palaamme pikimmiten asiaan.