Tule mukaan SUPpailun maailmaan! Tällä kahden tunnin safarilla pääset mukaan SUPpailuun nopeasti ja turvallisesti. Retki aloitetaan rannalla käytävällä tekniikka- ja turvallisuusinfolla. Tämän jälkeen lähdemme ohjatusti tutustumaan jokisuiston saloihin. Retken aikana kouluttajamme ovat tukena, turvana ja antavat vinkkejä tekniikan kehittymiseen.

SUPpikoulu sopii erinomaisesti kaveriporukoille, polttariryhmille sekä virkistyspäiviin. Vaikka se on suunniteltu kokemattomille SUPpaajille voi jo SUPpailua kokeilleetkin liittyä mukaan. Teille annamme retken aikana vinkkejä tekniikan parantamiseen.

Tiesithän, että voimme toteuttaa tämän safarin missä tahansa kohteessa Oulun ja Raahen lähialueella

Huom! Kesäkuukausina järjestämme avoimen SUPpikoulun joka keskiviikko klo 18-20. Tämän lisäksi järjestämme avoimia safareita säännöllisen epäsäännöllisesti. Katso nämä avoimet safarit tapahtumakalenteristamme. +4 hlö ryhmille voit tilata safarin haluamallesi ajankohdalle.

Hintaan sisältyy: Ohjaus, lauta, mela, kellutusliivit ja haluttaessa märkäpuku sekä neopreenitossut.

Hei, minä olen Minna ja vastaan siitä, että saatte parhaan mahdollisen elämyksen erikoispäivänänne! Pyydän sinua täyttämään allaolevan lomakkeen ja palaan asiaan pikimmiten :)