Kesän kovin polttariaktiviteetti, SUP-nyrkkeily!

Nyt päästään polttareissa kunnon toiminnan ääreen! Alle otetaan jättikokoinen MEGA SUP, käteen valtavat nyrkkeilyhanskat ja sen jälkeen katsotaan kuka pysyy laudalla pisimpään!

SUP-nyrkkeily järjestetään ns. turnauksena jossa ryhmällenne tulee MEGA SUP-lauta, nyrkkeilyhanskat. Ryhmän koosta riippuen jaetaan porukka alkueriin josta ottelu kerrallaan porukkaa tipahtaa ja jäljelle jää voittaja! MEGA SUP-laudan lisäksi kaikille vuoroaan odottaville tulee omat SUP-laudat jotta tunnelmaa luovan yleisön ei tarvitse odottaa rannalla. Eli esimerkiksi 10 taistelijan ryhmälle tulee 1kpl MEGA SUP-lautaa + 8kpl normaalia SUP-lautaa.

Tällöin voitte siirtyä helposti jokisuistossa minne tahansa pitämään turnausta ja välillä vaikka lähteä ihan SUPpailemaan normaalisti.

Paketti sisältää lautojen lisäksi myös märkäpuvut joten laudalta tippumista ei tarvitse murehtia pätkääkään edes alkukesän karkeloissa!

Retki aloitetaan rannalla käytävällä SUPpailun laji-infolla. Siinä käymme läpi SUP-lautailun tekniikkaa ja turvallisuutta. Ennen laudalle siirtymistä ohjaajamme antavat suosituksen reitistä ja matka voi alkaa!

Tiesithän, että voimme toteuttaa tämän safarin missä tahansa kohteessa Oulun, Raahen ja Kalajoen lähialueella.

Hintaan sisältyy: Alkuinfo, laudat, hanskat, kellutusliivit ja kelin vaatiessa märkäpuku ja neopreenitossut.

Hei, minä olen Minna ja vastaan siitä, että saatte parhaan mahdollisen elämyksen erikoispäivänänne! Pyydän sinua täyttämään allaolevan lomakkeen ja palaan asiaan pikimmiten :)