Oletko kiinnostunut SUP-lautailusta ja etsit laadukkaita varusteita? Lappis on oikea paikka sinulle. Tarjoamme kattavan valikoiman SUP-lautailu varusteita, jotka sopivat kaikille, olitpa sitten aloittelija tai kokenut lautailija.

SUP-lautailu varusteisiin kuuluvat lauta, mela, pumppu ilmatäytteisiin lautoihin ja erittäin tärkeä karkuremmi. Muistathan, että SUP-lautaa ei tulisi koskaan käyttää ilman karkuremmiä.

Lappis on lajin johtavien merkkien maahantuoja ja jälleenmyyjä. SUP-lautailu varusteiden ykkösmerkkejämme ovat Shark ja Ulappa, ja lisäksi edustamme mm. Fanaticin ja Brunottin SUP-lautoja.

Oheisvarusteiden osalta valikoimamme on myös hyvin kattava. Tarjoamme laajan valikoiman kuivapukuja, märkäpukuja, tossuja, hanskoja, liivejä ja muita tuotteita merkeiltä kuten Ion ja Brunotti. Lisäksi tuotamme itse mm. kuivapusseja ja kännykkäpusseja.

Koska käytämme itse, vuokraamme ja opetamme maahantuomillamme varusteilla, tunnemme ne perusteellisesti ja osaamme suositella olosuhteet ja käyttäjät huomioiden juuri oikeat SUP-lautailu varusteet.

Tutustu SUP-lautailu varusteisiin verkkokaupassamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Lappis – sinun SUP-lautailu varustekumppanisi.

Vuosien saatossa olen oman harrastukseni myötä kokeillut valtavan monta erinlaista varustetta. Tämän kokemuksen pohjalle olen rakentanut myös Lappiksen SUP-valikoiman jossa pyrimme huomioimaan juuri Suomessa tapahtuvan harrastamisen tarpeet!

Harri Rautava, Lappis