SUP1 – SUP-lautailun peruskurssi on uusi kurssi, jonka olemme kehittäneet yhdessä Suomen melonta- ja soutuliiton kanssa.

Se sopii vasta-alkajille ja jo hieman lajia harrastaneille, jotka haluavat hyvät perustaidot tekniikasta ja turvallisuudesta.

Kurssilla käydään läpi muun muassa SUP-lautailun perustietoja-ja taitoja, keskeisiä melontatekniikoita sekä turvallisuusasioita.

Kurssi koostuu teoriaosuudesta ja käytännön osuudesta. Teoriaosuus toteutetaan etäkoulutuksena. Käytännön osuus on jaettu kahdelle illalle.
Voit osallistua halutessasi vain teoriaosuuteen, tai koko koulutukseen. Koko kurssin käyneille jaetaan todistukset kurssista.
Teoriaosuus on n. 2 tunnin mittainen virtuaalikurssi, joka antaa sinulle lajin tärkeimmät turvallisuus- ja teoriaohjeet sekä hyvän kattauksen lajin keskeistä käsitteistöä. teoriakurssin tavoitteena on, että oppilas pystyy suunnittelemaan SUP-retken, arvioimaan sen riskit ja minimoimaan ne ennakoivalla suunnittelulla. Kurssi antaa myös hyvät perustiedot, jonka päälle sitten SUP-1 käytännön osuus tai omatoimisessa harrastamisessa on
hyvä rakentaa.
Käytännön osuus sisältää n. 8 tuntia opetusta, joka jakaantuu kahdelle päivälle. Kurssi sisältää myös kaikki tarvittavat varusteet (SUP-lauta, mela, karkuremmi, kellutusliivit ja tarvittaessa märkäpuku). Mikäli omistat jo SUP-laudan, voit tulla kurssille oman laudan kanssa, mutta vaikka oma lauta löytyy voit halutessasi osallistua kouluttajan tarjoamilla laudoilla.

kurssin sisältö:

  • SUP-lautailuvarusteet, mitä, mihin ja miksi
  • SUP-lautailuvarusteiden käyttökuntoon laitto
  • SUP-lautailun checklist, eli asiat mitkä tarkistaa ennen vesille lähtöä
  • Olosuhteiden ja alueen kartoitus ja hyvä reittisuunnitelma
  • SUP-lautailun perustekniikat
  • SUP-lautailun pelastautumistekniikka
Teoriaosuus 30€/hlö ja käytännön osuus 100€. Koko kurssin käyneet saavat todistuksen kurssista.
SUP-retki

Hei, minä olen Minna ja vastaan siitä, että saatte parhaan mahdollisen elämyksen erikoispäivänänne! Pyydän sinua täyttämään allaolevan lomakkeen ja palaan asiaan pikimmiten :)