Lähde haastamaan itsesi Lappis vesipuistojen huikeilla kelluvilla ninjaradoilla. Näissä radoissa haastetta ja hauskuutta saa niin lapset kuin aikuiset. Lappis vesipuistoja löytyy useilta eri paikkakunnilta ja tarkemmat tiedot näistä saat www.vesipuistot.fi

Oulun vesipuisto on avoinna seuraavasti:

28.5.-23.6.2022

ma-pe klo 15-19

la-su klo 12-18

Juhannus suljettu 24.-26.6.2022

27.6.-7.8.2022

ma-su klo 10-20

8.-28.8.2022

pe klo 16-20

la-su klo 10-19

Tervetuloa!

Oulun vesipuisto
Oulun vesipuisto sijaitsee Oulun melontekeskuksen kanssa samassa paikassa Linnansaaressa. Olemme ystävyyspuiston kulmalla suiston rannassa. Lähin katuosoite on Linnansaari 1.

Linnansaareen pääset vaivattominen pyörällä tai kävellen. Kaupungin keskustasta  Rotuaarilta on matkaa noin 1 km ja torilta vain 500 metriä! Linnanmaalle menevä pyöräbaana ohittaa puiston ihan vierestä.

Linja-autolla pääsee myös lähelle. Lähes kaikki pohjoisen suuntaan menevät linja-autot ajavat Linnansaaren läpi. Lähimmät pysäkit ovat: Raatin, Pokkitörmän ja Franzen. Reittikartta löytyy täältä.

Omalla autolla tullessa maksuttomia parkkipaikkoja löytyy Raatista ja Kuusisaaresta. Sieltä on vain lyhyt kävelymatka puistolle. Lisää parkkipaikkoja löytyy Torinrannasta, kirjastolta ja Kivisydämmestä. Ne ovat maksullisia. Näistäkin kävelymatkaa kertyy vain muutama sata metriä.

Vesipuistoon tultaessa ota mukaan uima-asu ja pyyhe sekä iloinen mieli. Meiltä saa halutessaan vuokrata märkäpuvun. Kelluntaliivit saavat kaikki puistoon menijät meiltä. Omat tavarat voit jättää maksulliseen vaatesäilytykseen vierailun ajaksi.

Vesipuistoon on alaikärajana 6 vuotta. Alle 10 vuotiaat pääsevät vain huoltajan kanssa vesipuistoon. Yli 10 vuotiaat uimataitoiset pääsevät jo itsenäisesti vesipuistoon telmimään.

Vesipuistoon uidaan ja noustaan nousupatjoilta ylös. Rannassa henkilökunta opastaa vesipuiston säännöistä ja turvallisuudesta. Muista totella heitä. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas vesipuistosta. Poistetulla ei ole oikeutettu sisäänpääsymaksun palautukseen.

Puistossa oloaika on rajattu 1h/hlö. Uimavalvojat seuraavat aikaa ja ajan umpeuduttua opastavat asiakkaat poistumaan.