Tältä sivulta löydät lisätietoa kuinka oppia wingfoil laji nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Wingfoil lajin aloittamisessa on useita kohtia jotka on hyvä hallita, että harrastaminen on turvallista. Näitä ovat mm.

  • Oikeiden varusteiden hankinta
  • Varusteiden oikeaoppinen käyttökuntoon laitto
  • Sopivien harrastuspaikkojen ja puitteiden löytäminen
  • Oikealla tavalla ja oikeassa järjestyksessä tapahtuva lajin käytännön harjoittelua

Virtuaalikurssilla perusteet haltuun.

Jo usean vuoden ajan olemme järjestänyt viikottaisia leijahiihdon ja leijasurffauksen virtuaalisia peruskursseja. Tästä saamamme erittäin positiivisen palautteen sekä kokemuksen myötä laajennamme kurssitarjontaa myös wingfoilin pariin. Virtuaalikurssilla käydään läpi kaikki asiat mitkä tasoittavat tietäsi itsenäiseksi ja osaavaksi harrastajaksi. Virtuaalikursseja tullaan järjestämään alustavasti kerran kahdessa viikossa, mutta tarvittaessa tulemme tarjoamaan niitä useammin. Virtuaalikurssin kesto on 2-2½ tuntia ja tavoitteena kurssilla saada ne tiedot ja taidot mitkä mahdollistavat turvallisen omatoimisen lajin harjoittelun.

Ensikosketukset hydrofoiliin hallituissa ympäristöissä

Käytännön tasolla itse wingin ja laudan kanssa harjoittelu on mahdollista ja varsin turvallista omatoimisesti, erityisesti virtuaalikurssilta saatujen oppien myötä. Se mikä lajissa varsinkin alussa on se haastavin osio on itse hydrofoil. Laudan noustessa “lentoon” on alussa fiilis kuin seisoisi pallonivelen päällä eikä oikein tiedä mihin pitäisi nojata. Jotta tämä vaihe olisi mahdollisimman sujuva olemme rakentanut verkoston yhteistyökumppaneita joiden kanssa voimme tarjota helpon tavan lajin pariin. Näitä yhteistyökumppaneita ovat Suomen johtavat kaapeli wakeboard radat. Näillä radoilla voit keskittyä täysin laudan tuntuman hallintaan ilman, että sinun tarvitsee murehtia nopeudesta, siiven hallinnasta jne. Osallistuessasi wingfoil virtuaalikurssille tulee kurssin hinta sisältämään yhden lipun vapaavalintaiseen wakeparkkiin. Myös ostaessasi uuden varustepaketin saat kertalipun wakeparkkiin.

Yhteistyössä hydrofoil opetusta meidän kanssa tarjoaa

Tämän lisäksi varsinkin PK-seudulla pyrimme tulevana kesänä tarjoamaan hydrofoil opetusta myös veneen perässä perinteiseen wakeboard/vesihiihtotyyliin.

Oppimisympäristöstä jatkoa harjoitteluun

Vuoden 2023 aikana olemma aloittanut rakentamaan virtuaalisen oppimisympäristön. Sinne tulemme luomaan materiaalia jonka avulla lajissa kehittyminen olisi mahdollisimman nopeaa. Tämän lisäksi keräämme sinne maailmalta materiaalia jonka koemme hyväksi ja laadukkaaksi. Osallistumalla kursseillemme saat pääsyn oppimisympäristöömme.

Etuja varustehankintaan

Kaikille kursseille osallistuville tarjotaan varusteita erinomaisilla tarjouksilla. Nämä vaihtelevat ajoittain, mutta voidaan sanoa, että nämä alennukset itsessään jo maksavat kurssin “takaisin” :) Alla esimerkkejä valikoimasta, mutta oppilaiden edut vielä näistä pois.

Kiinnostuitko lajista ja haluat kurssin lisäksi apua varusteiden valintaan? Täytä allaoleva lomake ja palaamme juttuun :)