Opi wingfoil wingin käsittely ja ajotekniikka talvella ja muuta jäätyneet vesistöt harrastuskentiksi

Wingfoil on laji, joka suurimmassa osassa maailmaa mielletään kesälajiksi, mutta Suomessa lajia voi harrastaa erinomaisesti myös jäätyneillä järvillä ja meren jäällä. Talvella aloittaminen tarjoaa loistavan mahdollisuuden opetella siiven hallintaa, mikä on suureksi hyödyksi kesällä, kun lajin perinteinen muoto vesillä kutsuu.

Kurssin sisältö ja hinta

Kurssihinta 149€ sisältää kaksi osuutta, jotka varmistavat, että saat kattavan käsityksen lajista ja valmiudet jatkaa harrastusta itsenäisesti:

  1. Pääsy verkkopohjaiseen oppiympäristöön: Löydät materiaalia lajin oppimiseen perusteista aina kesällä foililla tapahtuvaan ajamiseen asti.
  2. Kahden tunnin käytännön opetus: Harjoittele wingfoilin perusteita talvella. Käytännön opetus antaa sinulle vankan pohjan siiven hallintaan ja ajotekniikkaan.

Kursseja järjestetään tällä hetkellä Helsingin, Oulun sekä Fiskars/Hanko alueella ja niiden ympäristökunnissa. Käytössämme on alan parhaat varusteet, ja kouluttajinamme toimivat kokeneet tuulilajien asiantuntijat. Kurssin hinta sisältää opetuksen lisäksi wingin käytön kurssin aikana, joten sinun ei tarvitse huolehtia varusteista.

Wingfoil talvella: Suksilla vai lumilaudalla?

Wingfoilin talvikurssilla ja harrastuksessa pääset liikkumaan jäätyneillä vesistöillä joko suksilla tai lumilaudalla. Molemmat varusteet tarjoavat hyvän tavan kokea wingfoilin talviset mahdollisuudet, mutta niillä on omat erityispiirteensä, jotka kannattaa ottaa huomioon valintaa tehdessä.

  • Suksilla: Suosittelemme erityisesti aloittelijoita valitsemaan suksit, sillä ne tarjoavat paremman vakauden ja helpottavat lajin oppimista, erityisesti liukkailla jääpinnoilla.
  • Lumilaudalla: Lumilauta tarjoaa toisenlaisen kokemuksen ja sopii erinomaisesti niille, jotka ovat jo kokeneempia lumilautailussa. Lumilaudalla liikkuminen vaatii enemmän tasapainoa ja taitoa, mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden dynaamisempaan ja haastavampaan harrastamiseen.

Vaikka omatoimisesti lajia voi harrastaa myös luistimilla tai luistimilla varustetuilla kelkoilla, kurssimme keskittyvät pääasiassa suksien ja lumilautojen käyttöön. Tämä varmistaa, että opetus on turvallista ja kaikille osallistujille sopivaa. Valitsemalla oikeanlaiset varusteet voit maksimoida oppimiskokemuksesi ja nauttia wingfoilin talvisesta seikkailusta täysin rinnoin.

Valitsetpa sitten suksit tai lumilaudan, me Lappiksella varmistamme, että saat käyttöösi laadukkaat varusteet ja asiantuntevan opetuksen. Tule rohkeasti kokeilemaan ja löydä oma tapasi nauttia wingfoilista talvella!

Miksi valita talvikurssi?

  • Ainutlaatuinen mahdollisuus: Harjoittele wingfoilin perusteita upeissa talvisissa maisemissa.
  • Siiven hallinta: Kehitä tärkeä taito, joka auttaa sinua kesällä vesillä.
  • Valmiina kesään: Aloita kesäkausi vahvalla osaamisella ja nauti lajista täysin siemauksin.

Tule mukaan wingfoilin talvikurssille ja koe, kuinka jäätyneet vesistöt muuttuvat upeaksi harrastuskentäksi!