Polttari ideoita Ouluun!

Kaverin suuri päivä tulossa ja on aika juhlia polttareiden parissa. Sauna on varattu illaksi, mutta päivälle olisi mukava keksiä jotain hauskaa polttariohjelmaa.

Vuosien aikana olemme toteuttaneet useita onnistuneita polttaripäiviä ja aktiviteettikattauksestamme jokainen löytää omaan päivään sopivan kattauksen!

Voitte lähteä rennosti jokisuistoon melomaan, ottaa läskipyörät alle ja lähteä metsäpolkujen kimppuun tai napata kapulasta kiinni ja pistää vesi lentämään wakeboardingin parissa!

 

Lappiksen Top. 3 polttari-ideat

  1. City to beach safari jossa lähdemme vesille SUPpaillen tai meloen torinrannasta. Reitti kulkee läpi jokisuiston, mustasalmen ja lopuksi avomeren kautta rantaudumme nallikariin. Mahtava läpileikkaus jokisuistoon joka sisältää letkeää melomista ja hieman haastavampaakin osuutta. Hinta sisältää varusteiden tuonnin rantautumispaikalle
  2. MEGA SUPpailu!Otetaan alle jättimäinen SUP-lauta jossa kerralla voi mennä jopa kahdeksan ja tältä reissulta ei huutoa ja naurua puutu!
  3. Beach day at the wakepark. On sessio jossa Oulu wakepark varataan privaatisti teille jossa voitte tykittää wakea, SUPpailla, pitää piknikkiä ja nauttia kesästä!

HUOM! ylläolevat ovat hyviä esimerkkejä, mutta voimme toteuttaa aktiviteetit missä haluatte ja miten haluatte 🙂