Parhaat varusteet vuokraamoille sekä jälleenmyyjille!

Kiinnostuitko? Klikkaa ja ota yhteyttä

Toimintamme alusta saakka olemme tuoneet käytännössä kaikki käyttämämme ja tarjoamamme varusteet itse maahan. Lähtökohta varusteiden valinnalle on aina ollut ensisijaisesti se millä tykkäämme itse harrastaa. Seuraavana se mikä toimii parhaiten juuri Suomen olosuhteissa. Meidän kautta saat muutakin kuin hinnaston, paketin takapuolelta luetut tuotetekstit ja tavarat. Meiltä saat käyttöön pitkästi yli 10 vuoden taustan lajeista ja sen mukana tulevat tiedot (koulutusmateriaalit, esimerkkihinnoittelua, valmiita ryhmätuotteita yms)

Tämän vuoksi olemme päässeet varustamaan lukuisia vuokraamoita sekä wakeparkkeja ympäri Suomen. Näihin kuuluvat myös Suomen tunnetuimmat eli Vesirheilukeskus Laguuni Espoossa, Suomen ensimmäinen cable wakepark Ukkohallassa sekä laajaa kansainvälistä huomiota herättänyt Vuokatin vesiurheilukeskus

Varusteitamme löydät käytettävän mm. näiltä paikkakunnilta

Paddle Boden Maarianhamina, Sup Rental Turku , Vesiurheilukeskus Laguuni Helsinki, South Beach Wake Hämeenlinna, SUP Imatra, Kirjurinluodon SUP-vuokraamo Pori, Palju ja Pore & Tohlopin Luistelurata Tampere, Epop Wake Seinäjoki, Gr8Wake Jyväskylä, Lappeenranta, Arctic Trainers  Wake4Break Joensuu, Kuopion Seikkailukeskus, Nuorisokeskus Piispala, SUP Kajaani, Vuokatin Vesiurheilukeskus, Oulun melontakeskus, Rokuanhovi Rokua, Ruka safaris Kuusamo, Ukkohalla, Salla SKI, Kinos Safari Levi & Sport Corner Äkäslompolo.

Netissä: Varuste.net

Sivun alhaalta löydät tarkempaa referenssilistaa.

Lappiksen kanssa tekeminen on ollut aina sujuvaa ja palvelu ammattimaista.

Usean lajin kohdalla välineistö kehittyy vuosittain ja silloin maahantuojan ammattitaito punnitaan. Välineiden laatua seurataan ja takuut toimii. Ei ihme että koko Suomi on täynnä Lappiksen tiimiläisiä ja hengenheimolaisia wakesta suppaukseen, surffauksesta kiteen!

Jaakko Tossavainen / Vuokatin Vesiurheilukeskus

Lappiksen kanssa on ollut helppo asioida.

 Tavarat tulevat perille silloin kuin sovittu. Lappiksen edustamat merkit hämmästyttävät joka kerta huippulaadullaan! Vahva suositus!

Emil Viitala / EPOP Wake
Toimittamamme SUP-Polo kenttä Vuokatin Vesiurheilukeskuksella

Valikoimamme

SUPpailun saralla voimme tarjota kaiken mitä vuokraamo tarvitsee. Laudoissa edustamme SHARK SUP-lautoja joka löi itsensä läpi Suomessa ensimmäisenä kesänä saavuttaen paikan muiden “oikeiden” SUP-lautavalmistajien joukossa. Lue tarkemmin Shark SUP-laudoista ja miksi ne valitsimme täältä

Jämäköiden lautojen lisäksi Sharkilla on ehdottomasti markkinoiden paras hinta- laatusuhde! Tämä on yksi iso syy miksi niin moni vuokraamo Sharkit laudakseen valitsi.

Vaikka Sharkin lautojen mukana toimitetaan lähtökohtaisesti melat olemme kehittanyt vuosien saatossa 100% vuokraamokäyttöön suunnitellun melan. Tämän 2-osaisen melan tarkoitus on kestää ja kellua. Tässä se onkin onnistunut varsin hyvin. Esim. kesäkaudella 2019 rikkoutuneita meloja on yhteensä 4kpl joka on n. 1,5% kaikista käytössä olevista. Tämän lisäksi nämä melat on mahdollisuus tilata vuokraamosi omalla logolla.

Oheistarvikkeissa edustamamme merkki on ION joka on yksi maailman johtavista märkäpuku ja neopreenivarusteiden valmistajista. Se mikä erottaa ION:n monesta muusta on niiden keskittyminen ensisijaisesti SUPpailuun, leijasurffaukseen, wakeboardingiin ja purjelautailuun. Luonnollisesti ION:n varusteet toimivat loistavasti surffauksessa, mutta yrityksen juuret ovat SUP,Kite, Wake & Windsurfpuolella. ION:n märkäpuvut löytyvätkin valtaosasta Suomen wakeparkeista ja heidän kellutusliivit ovat saaneet erityistä kiitosta niiden kestävyydestään!

Tutustu myös tekemäämme videoon SUP-laudan valinnasta. Luonnollisesti vuokraamokäytössä lautojen muoto valitaan eri perusteilla, mutta laadukas lauta on vuokraamokäytön ensiedellytys!

Kiinnostuitko? Klikkaa ja ota yhteyttä

Normaali SUP-lautojen lisäksi toimitamme vuokraamoille varusteita hieman erikoisempiinkin tarpeisiin. Kauttamme saat mm. SUP-Polo kentät, kahden hengen family SUP-laudat tai jopa 10 hlö kantavat MEGA SUPpilaudat!

Polttarit, yritysporukat yms. MEGASUPpaillessa ei naurua ja huutoa puutu!

Kaapeli wakeparkin pyörittämisessä laadukkaat varusteet ovat kaikki kaikessa. Hyvät märkäpuvut pidentävät kautta ja lisäävät asiakkaiden tyytyväisyyttä. Kellutusliivit ja kypärät ovat tietysti turvallisuusasia, mutta kun nämä varusteet pysyvät hyvässä kunnossa jää asiakkaille hyvä fiilis vierailusta.

Varustepuolella edustamamme merkit ovat ION ja Brunotti joilta löytyy kaikki oheistarvikkeet mitä parkki tarvitsee (märkäpuvut, kypärät, liivit jne)

Wakepuolella varusteisiimme luottaa mm. Vesiurheilukeskus Laguuni, EPOP Wake, Wakespot, Vuokatin Vesiurheilukeskus, Wake4Break ja Oulu Wakepark.

Läskipyöräilyssä oikeiden varusteiden etsiminen oli haastavempaa kuin monissa muissa varusteissa. Emme missään nimessä halua tarjota asiakkaillemme huonoja “halppis” pyöriä, mutta taas yli 1000€ maksavat läskipyörät asettavat todella kovat tavoitteet käyttöasteelle. Tähän löysimme Italialaisen valmistajan nimeltä MBM jonka valikoimista löytyy pyörä joka täyttää mukavasti meidän vaatimukset. Pyörät ovat alumiinirunkoisia, hydraulisilla jarruilla sekä 1×9 vaihteilla varustettuja 26″x4″ läskipyöriä joiden hinta tekee toiminnasta hyvin järkevää tarjoten silti asiakkaille hyvän kokemuksen.

Melontapuolen valikoima on meillä parasta aikaa työn alla, mutta SUPpailun tapaan olemme valmistuttaneet juuri vuokraamokäyttöön suunnitellun alumiinimelan. Tämän melan tärkeimmät ominaisuudet ovat kestävyys sekä kelluvuus. Tietysti malli tarjoaa miellyttävää melomista, mutta kovassa vuokrakäytössä kestävyys on ykkösprioriteetti!

Leijapuolen varustekattaus onkin sitten aivan omassa luokassa. Eleveight Kites, Brunotti, ION, Moses, Peter Lynn, HQ Kites, Nobile, SP-Bindings ja Airblaster pitävät huolen, että sitä mitä meiltä ei saa sitä ei tarvitse 🙂

Leijapuolella jälleenmyynti tapahtuu lähtökohtaisesti osaavien kouluttajien kautta. Poikkeuksena tässä myös myymälät joiden henkilökunta on perehtynyt tarpeeksi varusteiden myyntiin ja erityisesti turvallisuuspuoleen.

Meidän kanssa menossa mukana

Kaudelle 2019 Vesiurheilukeskus Laguuni valitsi Sharkin SUP-lautamerkiksi.
Joensuun Arctic Trainersilla ION märkäpuvut ovat pitäneet asiakkaat lämpiminä jopa jäiden seassa!
Laguunissa asiakkaita palvelee mm. Sharkin Family SUP

t.

Seinäjokelainen Epop Wake käyttää Brunottin ja Sharking SUP-lautoja sekä ION märkäpukuja
Ukkohallan cableparkille olemme toimittaneet mm. ION märkäpuvut, SUP-laudat sekä läskipyörät
Kajaanin SUP-lautavuokraamo on luottanut Sharkin ja Brunottin lautoihin sekä ION märkäpukuihin jo vuosikaudet
SUP-polokentän lisäksi Vuokatin Vesiurheilukeskus varustettiin Shark:n SUP-laudoilla sekä ION märkäpuvuilla.
Kesälle 2019 toimitimme Kuopion seikkailukeskukselle Shark SUP-laudat sekä heidän mukaan brändätyn SUP-polo kentän

 

Maarianhaminassa sijaitseva Paddleboden on luottanut meidän SUP-varusteisiin jo useiden vuosien ajan.

 

Joensuussa sijaitseva Wake4Break hankki kauttamme SUP-laudat, ION märkäpuvut, läskipyörät, purjelaudan purjeet sekä wakeboardit.

 

Sallan laskettelukeskuksessa SUPpaillaan Sharkin laudoilla ja lämmön tarjoaa ION märkäpuvut

 

Äkäslompolossa sijaitseva Sport Corner Ylläs valitsi Sharkin river SUP-laudat. Kylmiin vesiin valikoimissa ION märkäpuvut
Omissa toimipisteissämme Oulussa, Raahessa ja Porissa varusteet joutuvat todella koetukselle ja ovat täten erinomainen testausalusta.